![]() |
بدترین اتفاق تو مدرسه!!! - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: علم، فرهنگ، هنر (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=40) +--- انجمن: تحصیلات دانش آموزی و دانشجویی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=64) +--- موضوع: بدترین اتفاق تو مدرسه!!! (/showthread.php?tid=237890) |
RE: بدترین اتفاق تو مدرسه!!! - nazanin jon - 06-06-2016 بذترینش؟ یه بار خون دماغ شدم به طئری که از حال رفتم 3روزم مدرسه نرفتم اون سال پایین ترین نمره ریاضی گرفتم-_- RE: بدترین اتفاق تو مدرسه!!! - PARTO.18 - 06-06-2016 اول دبستان بودم دیوار سمت خودمو برچسب زده بودم نیمکت رو هم از وسط با برچسب گل نصف کرده بودم ب قسمتی ک مال من بود کلی برچسب و نقاشی و این جور چیزا چسبونده بودم...معلممونم چون منو دوس داشت چیزی بهم نمی گف ، یه روز یکی از بچه ها ب مدیر گفته بودن اونم اومد وضع دیوارو نیمکتو دید کم مونده بود سکته کنه بهم گف دخترم چرا اینارو چسبوندی اینجا نباید ب دیوار از این چیزا بزنی همین ک حرفش تموم شد شروع کردم به گریه کردن..انقدر گریه کردم بعدشم از کلاس رفتم بیرونو کوله پشتیمم برداشتم تو سالن با اخم ایستاده بودمو هرکاری میکردن نمی رفتم سر کلاس می گفتم زنگ بزنین پدر مادرم بیان تا تکلیف مارو روشن کنن..مدیر هم داشت دیوونه میشدو بلاخره زنگ زدن ننه بابام اومدن مدرسه و نمی دونم چیشد که برچسبام موندن رو دیوار و زنه دیگه بهم گیر نداد : / RE: بدترین اتفاق تو مدرسه!!! - Jєιяαη - 06-06-2016 گوشی بردم دزدیدن :| RE: بدترین اتفاق تو مدرسه!!! - 1207 - 04-08-2016 روزی که بامعلم دعوام شده بودشدید بیرونم کرده بوداز کلاس زنگ تفریح هم کلاسیمم برای حرس دادن همینطور تکرار می کرد اخرشم دعوامون شد سرم رو محکم زد تو دیوار که از هوش رفتم وقتی بیدار شدم تو بیمارستان بود سرم بخیه خوردهبود RE: بدترین اتفاق تو مدرسه!!! - αℓι - 28-10-2016 داشتیم با صف میرفتیم سر کلاس از بغل ناظممون رد شدم یه لحظه برگشتم نگاش کردم یکی از دوستام زد زیره خنده اینم فک کرده مسخرش کردم. بله دیگه افتاده به جونم مثه خر کتکم زد حتی تا پای اخراج هم رفتم که دیگه دوستم اومد گفت من به یه چیز دیگه میخندیدم ![]() RE: بدترین اتفاق تو مدرسه!!! - Âπâlîâ - 28-10-2016 ترکیدن یکی از دختران بر اثر هنوز قلقلک نکردن! RE: بدترین اتفاق تو مدرسه!!! - آروشا راد - 28-10-2016 بدترین نمره RE: بدترین اتفاق تو مدرسه!!! - alone girl_sama - 28-10-2016 ووواااييييي چشمتون روز بد نبينه كه اولاي سال بود دوهفته از مدرسه گذشته بود كلا معلم قرانمون از اول سال كلاس ما نيومده بود دوستام گفتن كلاسو بپيچونيم بريم حياط ما كه معلم نداريم خلاصه چهار تايي رفتيم گوشه ترين نقطه حياط نشستيم كلي بگو و بخند نگو از اون طرف معلم مياد كلاسو بچه هام ميگن مارو زنگ اول ديدن مديرم ميفهمه و مياد مارو پيدا ميكنه خلاصه بگم پدرمون در اومد به غلط كردن افتاده بوديم RE: بدترین اتفاق تو مدرسه!!! - koorosh-joon - 28-10-2016 دیدم تاپیک خوبه دلم نیومد نگم ماله پنج یا شیش سال پیشه وقتی دوم راهنمایی بودیم قبل از رفتن به کلاس فوش میذاشتیم هرکی اول بره تو کلاس یه بار یکی از بچه ها فوش گذاشته بود،خلاصه همه پشت در جمع شده بودن تا اولین نفر نباشن بعد یکی از بچه ها زیر پا انداخت یکی دیگه چسبید کف کلاس بعد بقیه بچه ها مث دعوا برره ای ریختن روش حادثه ی منایی بود واسه خودش هیچی دیگه اون بد بخت که زیر 30نفر آدم له شده بود حالش بد شد عامل این فاجعه هم به فنا رفت/: RE: بدترین اتفاق تو مدرسه!!! - *مونا* - 17-12-2016 یه روز یادم بلاخره من و دوستام اون کسای که به ما متلک می انداختن اسامی شونو نوشتیم و رفتیم تو کلاساشون گفتیم شماهایی که انقدر بی شعورید چشمتون روز بد نبینه معاونا تو کلاسشون جلسه داشتن دوست منم از دهنش پرید بعد معاونمون اگه نمره انضبات که هیچی یه کارنامه ای بدم بدم دستتون که از تعجب دهنتون وا بمونه صب کن دارم براتون الان زنگ ذبزنم به خونوادتون ببینن شما هیچ پخی نمی شین ![]() |