انجمن های تخصصی  فلش خور
کتاب خونی؟؟؟؟حوصلت سر رفنه؟؟؟؟نمیدونی چی بخونی؟؟؟؟بدو بیا تو... - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: علم، فرهنگ، هنر (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=40)
+--- انجمن: ادبیات (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=39)
+---- انجمن: داستان و رمان (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=67)
+---- موضوع: کتاب خونی؟؟؟؟حوصلت سر رفنه؟؟؟؟نمیدونی چی بخونی؟؟؟؟بدو بیا تو... (/showthread.php?tid=31131)

صفحه‌ها: 1 2 3 4 5

RE: کتاب خونی؟؟؟؟حوصلت سر رفنه؟؟؟؟نمیدونی چی بخونی؟؟؟؟بدو بیا تو... - محمد تی ام - 26-03-2013

رمان+اسرار آمیز مثل هری پاتر اثر جی کی رولینگ و آرتمیس فاول اثر اُ این کالفر

RE: کتاب خونی؟؟؟؟حوصلت سر رفنه؟؟؟؟نمیدونی چی بخونی؟؟؟؟بدو بیا تو... - آمسترایدا - 26-03-2013

تر سناک وعاشقانه

RE: کتاب خونی؟؟؟؟حوصلت سر رفنه؟؟؟؟نمیدونی چی بخونی؟؟؟؟بدو بیا تو... - miladii - 26-03-2013

رمان عاشقانه

RE: کتاب خونی؟؟؟؟حوصلت سر رفنه؟؟؟؟نمیدونی چی بخونی؟؟؟؟بدو بیا تو... - [ :: Sмιℓєу Gιяℓ# :: ] - 26-03-2013

(26-03-2013، 10:02)محمد تی ام نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

منم اینا رو خوندم بهت دو جلد ارباب دزد هارو پیشنهاد میکنم در مورد دو تا برادره که مادرشون میمیره و خالشون سرپرستشون میشه ولی فقط سرپرست کوچیکه این دو تا پسر با هم فرار میکنن و با پسری به اسم اسکی پی یو که حودش رو ارباب دزد ها مینامه آشنا میشن و..........
(26-03-2013، 10:04)آمسترایدا نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تر سناک وعاشقانه

بهت قصری در مه رو پیشنهاد میکنم در مورد یه دختر یتیم 17سالس که واسه کار به یه قصر در اسکاتلند میره تا معلم یه پسری باشه که مادرش مرده و الان پدرش یه زن دیگه گرفته و از اون یه پسر داره و تموم توجه شون به اونه پسری که اون معلمش بوده ادعا میکرده صداهایی از اتاقش میشنوه برادر صاحب خونه از دانشگاه میاد و ........ پ

(26-03-2013، 10:06)miladii نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

رمان عاشقانه
[/quote

بهت عطش رو پیشنهاد میکنم در مورد یه دختریه که میخواسته بره خارج ولی مامان و باباش نمیزارن و میگن باید ازدواج کنه اونم میخواسته با یه پسر روس ازدواج کنه تا بتونه خودش تنها بره با یه پسری به اسم عرفان آشنا میشه(عرفان روس نبوده)و...........

[quote='محمد تی ام' pid='579027' dateline='1364281372']

بهت دو جلد ارباب دزد هارو بیشنهاد میکنم دو تا پسر که مادرشون میمیره خالشون سرپپرستیه کوچیکه رو بر عهده میگیره ولی زرگه ذو میفرسته شبانه روزی اونا فرار میکنن و به ونیز میرن و با یه پسری که خودش رو ارباب دزد ها مینامیده آشنا میشن و .........

RE: کتاب خونی؟؟؟؟حوصلت سر رفنه؟؟؟؟نمیدونی چی بخونی؟؟؟؟بدو بیا تو... - ღSηow Princessღ - 26-03-2013

(25-03-2013، 14:12)atosa123 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

رمان های تاریخی یا عاشقانهBig Grin

اره همین طوری

RE: کتاب خونی؟؟؟؟حوصلت سر رفنه؟؟؟؟نمیدونی چی بخونی؟؟؟؟بدو بیا تو... - ♥h@di$♥ - 26-03-2013

رمان های عاشقانه .ایرانی یا خارجی فرقی نداره ولی ترجیحا ایرانی باشه ممنون.

RE: کتاب خونی؟؟؟؟حوصلت سر رفنه؟؟؟؟نمیدونی چی بخونی؟؟؟؟بدو بیا تو... - احسان 3000 - 26-03-2013

طنزTongueTongueTongue

RE: کتاب خونی؟؟؟؟حوصلت سر رفنه؟؟؟؟نمیدونی چی بخونی؟؟؟؟بدو بیا تو... - [ :: Sмιℓєу Gιяℓ# :: ] - 26-03-2013

(26-03-2013، 10:59)paria/1 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-03-2013، 14:12)atosa123 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

رمان های تاریخی یا عاشقانهBig Grin

اره همین طوری

جین ایر رو بهت پیشنهاد میکنم قبلا توضیحشو دادم
(26-03-2013، 11:01)mehraban0007 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

رمان های عاشقانه .ایرانی یا خارجی فرقی نداره ولی ترجیحا ایرانی باشه ممنون.

عطش رو بهت پیشنهاد میکنم ایرانیه قبلا توضیحشو دادم

(26-03-2013، 11:04)احسان 3000 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

طنزTongueTongueTongue

یه مجموعه ی یه کم بچه گونه ولی قشنگ دخترها و پسرها 10 جلد در مورد یه دختراییه که از یه شهی اومدن یه شهر دیگه و خونه ای اجاره کردن که مال صمیمی ترین دوستای پسرای همسایشون بوده و اینا باهم مشکل داشتن کلی جنگ و دعوا میکنن ولی همشون خیلی خنده داره
اینم اسم کتاباش:
1-پسر ها جنگ را شروع میکنند2-دخترهاتلافی میکنند3-پسرهابرضددخترها4-انتقام دخترها5-خائنی میان پسرها6-جاسوسی میان دخترها7-دوردورپسرهاست8-حالادوردوردخترهاست9-دخترهاپسرهاراسرجایشان مینشانند10-بازگشت پسرها

RE: کتاب خونی؟؟؟؟حوصلت سر رفنه؟؟؟؟نمیدونی چی بخونی؟؟؟؟بدو بیا تو... - bi kas - 03-04-2013

من كتاب علمی دوست دارم.

رمان عاشقونه هم ميخونم.

داستان های آگاتا كريستی هم برام جالب هستند.

يه كتاب تخيلی بهم معرفی كن فقط از ژول ورن نباشه!!!!

RE: کتاب خونی؟؟؟؟حوصلت سر رفنه؟؟؟؟نمیدونی چی بخونی؟؟؟؟بدو بیا تو... - [ :: Sмιℓєу Gιяℓ# :: ] - 03-04-2013

(03-04-2013، 14:30)bi kas نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من كتاب علمی دوست دارم.

رمان عاشقونه هم ميخونم.

داستان های آگاتا كريستی هم برام جالب هستند.

يه كتاب تخيلی بهم معرفی كن فقط از ژول ورن نباشه!!!!

من دیوانه نیسم که ژول ورن بخونم بهت کتابای پندراگن رو پیشنهاد میکنم
قبلا توضیح دادم