انجمن های تخصصی  فلش خور
داستان از کتاب تو توئی - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: علم، فرهنگ، هنر (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=40)
+--- انجمن: ادبیات (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=39)
+---- انجمن: داستان و رمان (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=67)
+---- موضوع: داستان از کتاب تو توئی (/showthread.php?tid=58245)

صفحه‌ها: 1 2

RE: داستان از کتاب تو توئی - AMIR NJ - 24-09-2013

خوب بود ولی تو تصادف موتور اونی که عقب بیشتر میترکه بعدشم دیوار بتنی کجا بود وسط جاده کجا بودHuhHuhHuh

RE: داستان از کتاب تو توئی - عشق کشتیکج و استقلال - 24-09-2013

عالی بود.خیلی خوشم اومد.بازم بذار خاهشا

RE: داستان از کتاب تو توئی - negin .m - 24-09-2013

Exclamation
حتما این خانوم و اقا 40 سال پیش زندگی میکردن5020

اخه الان کدوم پسر واسه ی دختر این کار میکنه؟؟؟؟:306:

شاید هم باشه هه بیخی:89:

RE: داستان از کتاب تو توئی - Şilēຖt Ş¢rēค๓ - 24-09-2013

(23-09-2013، 23:27)jasamin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-09-2013، 23:26)سهیل ساحر.� نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-09-2013، 23:04)jasamin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اگه تکراری بود پس معلوم شد کتاب تو توئی رو خوندی نه Big Grin

(22-09-2013، 16:48)عشقم 2afm نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

داداش تکراری بود
ولی باز مرسیBlush
ببخشید Huh داداش Huh ها من دختر هستم ها یاسمینم crying

(22-09-2013، 16:46)سهیل ساحر.� نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

واقعا دمشگرم مرام معرفت  داشته یارو از ته قلبش دوسش داشته زنشو
واقعا مرام و مردونگی به این میگن تا تو از یه چیزی بگذری و یکی دیگه رو خوشحال کنی و باعثه سالم موندنش بشی
واقعا این داستانو خودنم یکم بقض تو گلوم جمع شد
دمتگرمHeartHeart

خواهشا باز هم از این طور داستانا بذار
باز هم میزارم یه عالمه از این داستان ها دارم

دمتگرم
ببخشید می شه یه ذره محترمانه تر صحبت کنید نه رسمی رسمی ها فقط یه ذره

ممنون از نظراتتون

داداش ازات تشکرم میکنم ناراحت میشی بابا دمتگرم عجب ادمه باحالی هستی

RE: داستان از کتاب تو توئی - یاسی@_@ - 27-09-2013

(24-09-2013، 20:48)سهیل ساحر.� نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-09-2013، 23:27)jasamin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-09-2013، 23:26)سهیل ساحر.� نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-09-2013، 23:04)jasamin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اگه تکراری بود پس معلوم شد کتاب تو توئی رو خوندی نه Big Grin

(22-09-2013، 16:48)عشقم 2afm نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

داداش تکراری بود
ولی باز مرسیBlush
ببخشید Huh داداش Huh ها من دختر هستم ها یاسمینم crying

(22-09-2013، 16:46)سهیل ساحر.� نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

د
واقعا دمشگرم مرام معرفت  داشته یارو از ته قلبش دوسش داشته زنشو
واقعا مرام و مردونگی به این میگن تا تو از یه چیزی بگذری و یکی دیگه رو خوشحال کنی و باعثه سالم موندنش بشی
واقعا این داستانو خودنم یکم بقض تو گلوم جمع شد
دمتگرمHeartHeart

خواهشا باز هم از این طور داستانا بذار
باز هم میزارم یه عالمه از این داستان ها دارم

دمتگرم
ببخشید می شه یه ذره محترمانه تر صحبت کنید نه رسمی رسمی ها فقط یه ذره

ممنون از نظراتتون

داداش ازات تشکرم میکنم ناراحت میشی بابا دمتگرم عجب ادمه باحالی هستی
ببخشیر گفتم یه ذره لطفا بیشتر احترام بزارید من همسن شما نیستم ها

به  جون خودم من دخترم

RE: داستان از کتاب تو توئی - یاسی@_@ - 23-10-2013

(24-09-2013، 7:17)سایه2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-09-2013، 0:39)دل خون نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

قشنگ بود دمشگرم ولی با دنده معکوس میشد نگهش داری موتوره ها

خخخخخخخخخخخBig Grin
بريم داستانو عوض كنيم

تكراري بود ياسمين جانBlush
بازم بزار
پس معلوم شد تو کتابBig Grin تو توییBig Grin رو خوندی

RE: داستان از کتاب تو توئی - ghazal^_^ - 06-08-2014

کتاباشو خوندم