انجمن های تخصصی  فلش خور
چت کردن باخدا - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: علم، فرهنگ، هنر (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=40)
+--- انجمن: مذهبی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=41)
+--- موضوع: چت کردن باخدا (/showthread.php?tid=8800)

صفحه‌ها: 1 2 3 4 5 6 7 8

RE: چت کردن باخدا - امیر2 - 11-06-2012

خداااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا​اااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا​اااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا​اا
اگه تا فردا زار بزنم کمه کمه
اگه تا عمر دارم زار بزنم کمه
ــــــــــــــــــــــــــ
اگه فقط دو آرزو داشته باشم
اولیش ظهور آقامه
دومیش برگشت برادرم حتی برای یک لحظس
دیگه حرفی ندارم

RE: چت کردن باخدا - Hamidreza jefri HHH - 11-06-2012

سلام خدا خوبی
چه خبر چیکار میکنی Big Grin
شوخی
خدایا منو بخشش همین.......

RE: چت کردن باخدا - sajad2012 - 11-06-2012

خدا جونم خیلی دوست دارم چون به جز تو کسیرو ندارم و تو تنها عشق واقعی هستی.........

دیگه نذار به هیچکس جز خودت وابسته شم.....

نذار هرگز عاشق بشم....

خداجونم بازم میگم که عاشقتم....Heart

RE: چت کردن باخدا - سنیتا - 11-06-2012

Heart Heart Heart Heart بازم سلام خداجونم .خیلی ازت ممنونم که به من اجازه دادی تا بتونم بازم باهات حرف بزنم .خداجونم دوستت دارم .بخاطرهمه خوبیهاومهربونیهات ازت ممنونم .کمکم کن هیچوقت فراموشت نکنم.آمینHeart Heart Heart Heart Heart Heart

RE: چت کردن باخدا - キム尺刀ム乙 - 11-06-2012

من عاشق مهربونی هاتم تو خیلی به من لطف داری که در حال حاضر من به این سن رسیدم از همه ی گناهام بگذر پیامی از فاطمهBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinTongueTongueTongueTongueTongueTongueBlushBlushBlushBlushBlush

RE: چت کردن باخدا - pouya12 - 11-06-2012

ای خدا خدای من کاری بکن ...............واقعا می شه خدا جونی خوشگلم دوست دارم یکی از بنده هات

RE: چت کردن باخدا - pink devil - 12-06-2012

سلام خدا جونم!اره درست فهمیدی دوباره منم همونی که همیشه داره دروغ میگه و گناه میکنه!crying
خدایا این حرفیو که تو دلم میزنم رو گوش کن!Angel
و راستی خداجونم همیشه مراقب مامان و بابام و خواهرام باشHeart
....آمین....

RE: چت کردن باخدا - سنیتا - 12-06-2012

سلام خداجونم بازم منم سنیتا. منوکه می شناسی باخودم قرارگذاشتم هرروزبیام اینجاباهات حرف بزنم ولی ازفرداچندروزی میرم مسافرت این چندروزکه نیستم فراموشم نکنی یکوقت.خداجونم دوستت دارم نکنه یکوقت دیگه دوست نداشته باشی که باهات حرف بزنم.نه میدونم توخیلی مهربونی دوستت دارم مسافرت هم که برم باهات حرف میزنم Heart

RE: چت کردن باخدا - نیلوفر23 - 12-06-2012

سلام خدا جون میدونم شاید از حرفام خسته شده باشی ولی ازت میخوام کمکم کنی تا فراموشش کنم چون داره بعد ازسال دوستی با من ازدواج میکنهcryingcrying

RE: چت کردن باخدا - سحر. - 12-06-2012

(10-06-2012، 22:41)علی20 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام خدا جون خوبی خانم بچه ها خوبن میخواستم بگم من تا حالا اشتباه های زیادی تو زندگیم کردم ازت میخوام که منو ببخشی ممنون خداحافظ مدیریت فلش خورBig Grin
دوست دارم خدا جونمAngel

لطفا ادب داشته باش مگه با خدا هم شوخی میکنن.Angry