انجمن های تخصصی  فلش خور
گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【97】 - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【97】 (/showthread.php?tid=98086)

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【97】 - Brooklyn Baby - 26-03-2014

ایمان آواتارتو بعوض|=

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【97】 - !~IмДи~! - 26-03-2014

Adl!g+ ؟؟ سپـاس !!

(26-03-2014، 14:48)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-03-2014، 14:46)ALONE B0Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ایسان من خودم میدونستم بآآآآآآآآآو |: خواستم یکم اذیتشون کنم |: تازشم کلا 4 تا بیشتر ویرایش نکردم |:

امیـر .. |:

اینجا یکی عاشقت شده لوش بِـدَم!؟ -_-

البتـه دو نفـر -_-

لو بـدم بـدم!؟ -_-

دوتاییشون اسماشون یه شکله {: ..

اولش هم M هست ^_^ دیگه تا آخرش برو خودت ..

آیسان؟؟؟
چرا پاپوش میدوزی؟؟):
همه نفوذینا
بای

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【97】 - ✘v!☻lent girl✘ - 26-03-2014

(26-03-2014، 14:48)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-03-2014، 14:46).رها. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-03-2014، 14:44)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-03-2014، 14:34)ALONE B0Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-03-2014، 14:31)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

|: .........
رها من دوست دارم

ایمان رها رو دوس داری |: ؟ بآآآآآآآآو همه عاشق شدن
رهـآ کیه امیر ؟
همون کبرا خانوم سر این کوچع نع ته کوچه بعدی....Dodgy

به من چه ..

امیرحسین اخر خودت بدبخ میکنی..
من چ میدونم ب تو چ؟!هااااع؟
سوال پرسیدی ....منتها از 1 نفر دیگع!!
من ج دادم

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【97】 - !~IмДи~! - 26-03-2014

(26-03-2014، 14:48)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-03-2014، 14:46)ALONE B0Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ایسان من خودم میدونستم بآآآآآآآآآو |: خواستم یکم اذیتشون کنم |: تازشم کلا 4 تا بیشتر ویرایش نکردم |:

امیـر .. |:

البتـه دو نفـر -_-

لو بـدم بـدم!؟ -_-

لـو نده باو

یکیش اول اسمش f داره .. Angel

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【97】 - Ƒαкє ѕмιƖє - 26-03-2014

(26-03-2014، 14:49)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آیسان؟؟؟
چرا پاپوش میدوزی؟؟):
همه نفوذینا
بای

مگه من گفتم تو !؟ |||:

ب خودت شک داری مرضیههه!؟ -_-

نکنه واقعن دوسش داری!؟ |||:

چقدر زود عکس و العمل نشون دادی -_- هع همیشه نقشه هام جواب میه ^_^ حال کن

فقـد .. ^_^

فقـد کافیه بگین بهم که فلـان کس عاشق کیه .. س سوت براتون میگم که عاشق کیههه

خخ ^_^

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【97】 - ✘v!☻lent girl✘ - 26-03-2014

امیـر .. |:

البتـه دو نفـر -_-

لو بـدم بـدم!؟ -_-

فک کنم....مرضیه ^.^

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【97】 - ƒяσzєη ℓσνє - 26-03-2014

بآبآ میخوآین نسخه جدید گفتگوی آزآد رو افتتآح کنین مآ رو هم خبر کنین UndecidedUndecided

(26-03-2014، 14:51)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-03-2014، 14:49)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آیسان؟؟؟
چرا پاپوش میدوزی؟؟):
همه نفوذینا
بای

مگه من گفتم تو !؟ |||:

ب خودت شک داری مرضیههه!؟ -_-

نکنه واقعن دوسش داری!؟ |||:

چقدر زود عکس و العمل نشون دادی -_- هع همیشه نقشه هام جواب میه ^_^ حال کن

فقـد .. ^_^

فقـد کافیه بگین بهم که فلـان کس عاشق کیه .. س سوت براتون میگم که عاشق کیههه

خخ ^_^

کفاثت(-_-)