انجمن های تخصصی  فلش خور
10 دیکتاتور بزرگ تاریخ که به زباله دان تاریخ پیوستند - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: علم، فرهنگ، هنر (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=40)
+--- انجمن: تاریخ (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=34)
+---- انجمن: معاصر (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=45)
+---- موضوع: 10 دیکتاتور بزرگ تاریخ که به زباله دان تاریخ پیوستند (/showthread.php?tid=6562)

صفحه‌ها: 1 2 3 4 5 6 7

RE: 10 دیکتاتور بزرگ تاریخ که به زباله دان تاریخ پیوستند - 1939 - 26-06-2012

اه اه اه

دوساعته داریم بحث میکنیم اقا تازه میگه هیتلر باید اول بشه بخون پاسخ هارا بعد نظر محترم خود را بده نه نخوانده ونشنیده چرند بنویس

هیتلر دیکتاتور نبود

هیتلر با رای مردم سر کار اومد و مجلس رایشتاگ تا سال 1944 باز بود و در ان سافل به خاطر ترور هیتلر و اوضاع بد نظامی بسته شد

در ضمن 95 در صد مردم طرفدار هیتلر بودند و هیتلر به المان خدمات زیادی انجام داد

(بحث دین را به میون نیارید بر خلاف قوانین است)

حمله به هلند درست بود همانطور که حمله ی متفقین به ایران درست بود البته المان با هلندی ها بدرفتاری نمیکرد
-------------------------------------

کدوم کتاب ظهور و سقوط شوروی اون نسخه ای که من در دسترس دارم جز بدگویی چیزی نگفته
------------------------------------------

مدارکش موجوده نه خیر اولریخ رودل در دوران تصرف شوروی را میگه

--------------------------------

RE: 10 دیکتاتور بزرگ تاریخ که به زباله دان تاریخ پیوستند - ☭Nicola☭ - 26-06-2012

نقل قول: اه اه اه

دوساعته داریم بحث میکنیم اقا تازه میگه هیتلر باید اول بشه بخون پاسخ هارا بعد نظر محترم خود را بده نه نخوانده ونشنیده چرند بنویس

راست میگهDodgy دیگه وقتی هیتلر تو سایت طرفدار داره معلومه کسی نمیذاره اول بشه

تازه هیتلر هم از متن اصلی حذف کردن

RE: 10 دیکتاتور بزرگ تاریخ که به زباله دان تاریخ پیوستند - 1939 - 26-06-2012

هیتلر دیکتاتور نبود

هیتلر با رای مردم سر کار اومد و مجلس رایشتاگ تا سال 1944 باز بود و در ان سافل به خاطر ترور هیتلر و اوضاع بد نظامی بسته شد

در ضمن 95 در صد مردم طرفدار هیتلر بودند و هیتلر به المان خدمات زیادی انجام داد

RE: 10 دیکتاتور بزرگ تاریخ که به زباله دان تاریخ پیوستند - ☭Nicola☭ - 26-06-2012

نقل قول: هیتلر دیکتاتور نبود
ببینید به کسی که حرفی رو به زور به مردم میگه دیکتاتور میگن.حالا هیتلر نه تنها زور می گفت بلکه به زور جنگ راه می انداخت.خیلی از دیکتاتور ها با رای مردم سر کار آمدند مثل دیازو هزاران دیکتاتور دیگر که با رای مردم آمدند ولی دیکتاتوری پیشه کردند وبه دموکراسی خیانت کردند.

هیتلر نباید از متن اصلی حذف می شد این کار تحریف مطلب نام دارد واگر این چنین است استالین هم باید حذف شود.

RE: 10 دیکتاتور بزرگ تاریخ که به زباله دان تاریخ پیوستند - SABER - 26-06-2012

مطالب رو به نفع خود تحریف نکنید.

هیتلر دوباره اضافه شد.

ایول صابر Big Grinعجب قدرتی

اگه کسی بازم دیکتاتور داشت می تونه بزاره تابررسیشون کنیم.تمام اون 10 دیکتاتور در کتاب 100 دیکتاتور تاریخ نشر البرز بودند پیشنهاد می کنم برای کامل خواندن شرح آن افراد به این کتاب مراجعه کنید

RE: 10 دیکتاتور بزرگ تاریخ که به زباله دان تاریخ پیوستند - در جستجوی حقیقت - 26-06-2012

به جز فرید کامیاب و نیکلا اگر شخص دیگه ای دوست داره میتونم براش ثابت کنم که هیتلر دیکتاتور نبوده

این دو شخص رو هم به این دلیل حاضر نیستم براشون اثبات کنم به این دلیل که گوش شنوا ندارند و هزاران صفحه اسناد هم اگر بریزی جلوشن گوششون بدهکار نیست
حتی بعضی مواقع اجازه نمیدن حرف بزنیم چه برسد به این که رو حرفهامون فکر کنند

نقل قول: این دو شخص رو هم به این دلیل حاضر نیستم براشون اثبات کنم به این دلیل که گوش شنوا ندارند
من گوش شنوا دارم وحاضرم 100 صفحه بحث کنم.
نقل قول: حتی بعضی مواقع اجازه نمیدن حرف بزنیم چه برسد به این که رو حرفهامون فکر کنند
من کی نذاشتم حرف بزنیDodgy
نقل قول: هزاران صفحه اسناد هم اگر بریزی جلوشن گوششون بدهکار نیست
تو یک سند بزار همین بسه.

RE: 10 دیکتاتور بزرگ تاریخ که به زباله دان تاریخ پیوستند - در جستجوی حقیقت - 27-06-2012

نقل قول: من گوش شنوا دارم وحاضرم 100 صفحه بحث کنم.
بله شما حاضرید 100 صفحه چرندیات به نفع کمونیسم و تزار خیالبافی کنید بدون آن که توجهی به حقیقت داشته باشید

نقل قول: من کی نذاشتم حرف بزنی
این مورد شامل شما نمی شود شما فقط کارهای سخت را به راحتی انجام می دهید
چشم بستن بر روی حقیقت کاری خیلی سختی است اما شما این کار را به راحتی آب خوردن انجام می دهید
معمولا فرید کامیاب خصوصا توی چت اصلا نمیذاره آدم حرف بزنه نشنیده رد می کنه

RE: 10 دیکتاتور بزرگ تاریخ که به زباله دان تاریخ پیوستند - FARID.SHOMPET - 27-06-2012

سینا برو خونتون. اکنون تو داری چرند میگی. من کی به شما گوش نکردم؟؟؟ من گوش کردم ولی بیشتر وقت ها نپذیرتم خیلی چیز ها رو از شما. چون شما همتون گول نازیسم رو خوردید و با خود اندیشه کردید هیتلر تنها به دلیل این که با رای مردم به روی کار امده دیکتاتور به حساب نمیاد. این منطق فلسفی واژه یونانی دیکتاتور نیست. هر کسی که گوشه ای از کارش با مشکل گوش نکردن به گفته های مخالفان مبتلا باشد دیکتاتور است. کم و زیاد بودن حد دیکتاتوریش هب کاراش بستگی داره.
هیتلر با رای مردم روی کار امد ولی انتقاد پذیر نبود. حزب های دیگه رو سرکوب کرد. منتقدان رو کشت. گشتاپو تاسیس کرد و ....