انجمن های تخصصی  فلش خور
به چه چیز ماوراعی اعتقاد داری ؟ تا حالا دیدی ؟ ترسناک ! جنی ها بیان ! ☆☆ - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: به چه چیز ماوراعی اعتقاد داری ؟ تا حالا دیدی ؟ ترسناک ! جنی ها بیان ! ☆☆ (/showthread.php?tid=265305)

صفحه‌ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9

RE: به چه چیز ماوراعی اعتقاد داری ؟ تا حالا دیدی ؟ ترسناک ! جنی ها بیان ! ☆☆ - dead shadow - 03-06-2017

hmshon vojod drn
motmaen bashid
dir y zood b oona mipeyvandid

RE: به چه چیز ماوراعی اعتقاد داری ؟ تا حالا دیدی ؟ ترسناک ! جنی ها بیان ! ☆☆ - teresa ☆ - 10-06-2017

(03-06-2017، 11:37)dead shadow نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

hmshon vojod drn
motmaen bashid

اینم حرفیه ! : |

RE: به چه چیز ماوراعی اعتقاد داری ؟ تا حالا دیدی ؟ ترسناک ! جنی ها بیان ! ☆☆ - مهدی1381 - 10-06-2017

چرا بحث الکی میکنید جن نمیتونه به انسان آسیب بزنه یعنی اجازشو نداره 1 بار حضرت سلیمان شکستشوندا دو بارم پیامبر و امام علی بازم اگه بخوان به  انسان ها صدمه بزنن باید عقلشون کم باشه

RE: به چه چیز ماوراعی اعتقاد داری ؟ تا حالا دیدی ؟ ترسناک ! جنی ها بیان ! ☆☆ - teresa ☆ - 10-06-2017

(10-06-2017، 9:39)مهدی1381 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چرا بحث الکی میکنید جن نمیتونه به انسان آسیب بزنه یعنی اجازشو نداره 1 بار حضرت سلیمان شکستشوندا دو بارم پیامبر و امام علی بازم اگه بخوان به  انسان ها صدمه بزنن باید عقلشون کم باشه

یه جورایی تو کتم نمیره !
دیدنشون غیر ممکنه !
جدا از همه .. خدا از بنده هاش در برابر شر محافظت میکنه .

RE: به چه چیز ماوراعی اعتقاد داری ؟ تا حالا دیدی ؟ ترسناک ! جنی ها بیان ! ☆☆ - فرانه - 11-06-2017

(03-06-2017، 11:37)dead shadow نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

hmshon vojod drn
motmaen bashid

خخخخخ مث این کتاب ترسناکا میحرفی25r30

RE: به چه چیز ماوراعی اعتقاد داری ؟ تا حالا دیدی ؟ ترسناک ! جنی ها بیان ! ☆☆ - دریا17 - 12-06-2017

من جن رو دیدم ینی بادوستم توی مدرسه کنار ابخوری دیدیمش بخدا راست میگم ولی به هر کی گفتم باور نکرد تا اینکه چند ماه پیش یکی از دوستام گفت یه روزصبح که توی کلاس نشسته بوده وکسی هم هنوز نیومده بوده پنجره کلاس بدون اینکه بهش دست بزنه یا بادی باشه باز وبسته میشده حالا شما بگین جن وجود خارجی نداره

RE: به چه چیز ماوراعی اعتقاد داری ؟ تا حالا دیدی ؟ ترسناک ! جنی ها بیان ! ☆☆ - *مونا* - 12-06-2017

یکسی تعریف میکرد که ولی من به جن اعتقاد ندارم اون تعریف می کرد تو خونه تنهایی بود که رفت تو اتاقش دید یه چند تا جن هستن که لباس سفید شبیه برف پوشیدند که دارن ساز و طبل میزدن و چند تاشونم میرقصیدن به نظر می اومد عروسیشون باشه و کلا می خواستم بگم هر غیر ممکنی شاید ممکن بشه

یه چیز چرت گفتم فقط می خواستم منظورمو بگم این داستان شاید واقعی باشه یا شاید اون فرد خرافاتی باشه من چمیدونم :306:

RE: به چه چیز ماوراعی اعتقاد داری ؟ تا حالا دیدی ؟ ترسناک ! جنی ها بیان ! ☆☆ - رפּـانے شیطـפּـטּ - 12-06-2017

(<>..<>) به ادم فضاییا اعتقاد دارم ...

RE: به چه چیز ماوراعی اعتقاد داری ؟ تا حالا دیدی ؟ ترسناک ! جنی ها بیان ! ☆☆ - فرانه - 12-06-2017

(12-06-2017، 13:00)دریا17 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من جن رو دیدم ینی بادوستم توی مدرسه کنار ابخوری دیدیمش بخدا راست میگم ولی به هر کی گفتم باور نکرد تا اینکه چند ماه پیش یکی از دوستام گفت یه روزصبح که توی کلاس نشسته بوده وکسی هم هنوز نیومده بوده پنجره کلاس بدون اینکه بهش دست بزنه یا بادی باشه باز وبسته میشده حالا شما بگین جن وجود خارجی نداره

کنار آبخوری چجوری دیدیش؟
باز و بسته شدن پنجره هم ممکنه صد جور دلیل داشته باشه نمیشه تا یه چیزی شد همه دلیلارو بندازیم گردن جن
منم صبح صدای در زدن درو شنیدم اما مطمعنن کسی نبود پ حتما کار جن بوده میخواسته بیاد منو بخوره Dodgy

RE: به چه چیز ماوراعی اعتقاد داری ؟ تا حالا دیدی ؟ ترسناک ! جنی ها بیان ! ☆☆ - دریا17 - 13-06-2017

(12-06-2017، 20:34)فرانه خانوم نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-06-2017، 13:00)دریا17 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کنار آبخوری چجوری دیدیش؟
باز و بسته شدن پنجره هم ممکنه صد جور دلیل داشته باشه نمیشه تا یه چیزی شد همه دلیلارو بندازیم گردن جن
منم صبح صدای در زدن درو شنیدم اما مطمعنن کسی نبود پ حتما کار جن بوده میخواسته بیاد منو بخوره Dodgy

ببین فرزانهجون وقتی منو دوستم رفتیم کنار ابخوری یه چیز سیاه خیلی خیلی بلندی وایساده بود که ما جیغ زدییم ورفتیم توی حیاط وتوبگو پنجره طبقه دوم که خیلی بلند هم هست وقتی بادی چیزی نباشه چهطوری بدون دلیل خود به خود باز وبسته میشه

راستی من از بزرگترا شنیده بودم تا قبلی که بخوان اون مدرسه رو خراب کنن ویه جدید ی روبسازن اون مدرسه جن داشتهConfusedConfusedConfused