RE: گفتگوی آزاد نسخه 326 - Đęąđ.ğïřł - 23-07-2018
(23-07-2018، 0:00)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
با لپ تاپ باید اومد 
چرا؟؟._.
RE: گفتگوی آزاد نسخه 326 - ERF@N - 23-07-2018
(23-07-2018، 0:00)sh.99 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(22-07-2018، 23:57)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(22-07-2018، 23:54)sh.99 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(22-07-2018، 23:52)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(22-07-2018، 23:48)sh.99 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
خو همین حرفارو زدین فلش این شد 
خو پیشکسوت از تجربیاتت بگو 
ما اینطوری نبودیم، مارو اینطوری کردن 
هیچوقت آب نبات رو با دست کثیف نخورید
کیا
چشم
اسمشونو نمیبرم، الآن زن و بچه دارن میزنی میکشیشون بچه هاشون یتیم میشن : ))
چقدر شکلک گذاشتن سخته
من به گفتگو اعتقاد دارم نگران نباش
اره مخصوصا وقتی اون حالتی که میخوایی رو پیدا نمیکنی
آره کاملا مشخصه. تو صفحه های قبل هی گفتی "هیمم._." کسی جواب نداده واسه گفتگو
باز حالا جدیدا یه سری ایموجی اضافه کرده قبلا که اصلا اینا نبود
(23-07-2018، 0:01)sh.99 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(23-07-2018، 0:00)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
با لپ تاپ باید اومد 
چرا؟؟._.
لیست شکلکا با گوشی نصفه باز میشه .__.
(23-07-2018، 0:03)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(23-07-2018، 0:00)sh.99 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(22-07-2018، 23:57)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(22-07-2018، 23:54)sh.99 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(22-07-2018، 23:52)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ما اینطوری نبودیم، مارو اینطوری کردن 
هیچوقت آب نبات رو با دست کثیف نخورید
کیا
چشم
چقدر شکلک گذاشتن سخته
اونو گفتم که کلا صفحه بره جلو این نسخه طلسم شده 
خخخ
واسه شما کامل نمیاد واسه من درسته
sh.99 نوشته است:ERF@N نوشته است:sh.99 نوشته است:ERF@N نوشته است:sh.99 نوشته است:کیا
چشم
چقدر شکلک گذاشتن سخته
خخخ
با وجود کاربرای نازنینی مثل ما این نسخه هم میتونه به سرانجام برسه
حتی واسه لیست ایموجی ها هم تو زندگیم شانس نداشتم :|
RE: گفتگوی آزاد نسخه 326 - Omid Ramsey - 23-07-2018
(22-07-2018، 23:41)sh.99 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(22-07-2018، 23:35)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(22-07-2018، 22:00)Aмιя Hσѕѕєιη نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(22-07-2018، 21:13)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
سلام عشقولیا : )) چقدر خلوته، کلا 6 تا کاربر آنلاینن اونم ساعت 10 شب! زمان ما حداقل 150 کاربر عضو همزمان آنلاین میشدن
حاجی زمان شما اینستا و تلگرامی نبود ..
اون زمان هم لاین و وایبر و بیتاک و وی چت و تانگو بود. فیسبوک هم خیلی رو بورس بود.
به خاطر اهمیت ندادن صابر به مدیرای انجمنش و رفتن قدیمیا اینطوری شد
الآن یه سایتی هست طرفداری با وجود این همه شبکه اجتماعی بخش کاربرانش به شدت شلوغه
(22-07-2018، 22:34)sh.99 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
هیمم._.
سلام میبینم که داری افراد آنلاین رو چک میکنی : )) چی به سر این سایت اومد که حتی با کامنت "هیمم._."هم کسی جواب نمیده -__-
سلام
کاربرایی که هنوزم میان درجریانن چقدر انلاینم 
کلا هستم فلش خالی نباشهD:
خب شماکه ایده دارین بیاین فلش رو مثل قدیما کنین
من که اون موقع نبودم اماشنیدم که خیلی شلوغ بود
بله خیلی شلوغ بود هعی
(23-07-2018، 0:09)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
sh.99 نوشته است:ERF@N نوشته است:sh.99 نوشته است:ERF@N نوشته است:اسمشونو نمیبرم، الآن زن و بچه دارن میزنی میکشیشون بچه هاشون یتیم میشن : ))
چقدر شکلک گذاشتن سخته
خخخ
یه خورده خودتونو تحویل بگیرین._.
من از خودم بدشانس تر ندیدم ونخواهم دید:|
RE: گفتگوی آزاد نسخه 326 - Omid Ramsey - 23-07-2018
با لپ تاپ باید اومد 
منم با لپ تاپم
راستی چرا نمیای گپ تلگرامی فلش؟ ینی بودیا چرا رفتی؟
نکنه از شکست عشقیت با ارمیتا ناراحتی هنو؟
میگن زلزله اومده
(23-07-2018، 0:09)Omid Ramsey نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(22-07-2018، 23:41)sh.99 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(22-07-2018، 23:35)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(22-07-2018، 22:00)Aмιя Hσѕѕєιη نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(22-07-2018، 21:13)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
سلام عشقولیا : )) چقدر خلوته، کلا 6 تا کاربر آنلاینن اونم ساعت 10 شب! زمان ما حداقل 150 کاربر عضو همزمان آنلاین میشدن
حاجی زمان شما اینستا و تلگرامی نبود ..
اون زمان هم لاین و وایبر و بیتاک و وی چت و تانگو بود. فیسبوک هم خیلی رو بورس بود.
به خاطر اهمیت ندادن صابر به مدیرای انجمنش و رفتن قدیمیا اینطوری شد
الآن یه سایتی هست طرفداری با وجود این همه شبکه اجتماعی بخش کاربرانش به شدت شلوغه
(22-07-2018، 22:34)sh.99 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
هیمم._.
سلام میبینم که داری افراد آنلاین رو چک میکنی : )) چی به سر این سایت اومد که حتی با کامنت "هیمم._."هم کسی جواب نمیده -__-
سلام
کاربرایی که هنوزم میان درجریانن چقدر انلاینم 
کلا هستم فلش خالی نباشهD:
خب شماکه ایده دارین بیاین فلش رو مثل قدیما کنین
من که اون موقع نبودم اماشنیدم که خیلی شلوغ بود
بله خیلی شلوغ بود هعی
هعی خخ
(23-07-2018، 0:11)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
میگن زلزله اومده
کرمان5/8
(23-07-2018، 0:10)sh.99 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(23-07-2018، 0:09)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
sh.99 نوشته است:ERF@N نوشته است:sh.99 نوشته است:من به گفتگو اعتقاد دارم نگران نباش
خخخ
یه خورده خودتونو تحویل بگیرین._.
من از خودم بدشانس تر ندیدم ونخواهم دید:|
آدم باید خودشو تحویل بگیره تا تحویل بگیرنش : ))
چرا من بدشانس ترم. پیش دبستانی به همه بچه ها قمقمه هدیه دادن، واسه من با مال بقیه فرق داشت مدلش ساده بود -__-
|