![]() |
برد استقلال برابر فولاد - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +--- موضوع: برد استقلال برابر فولاد (/showthread.php?tid=100075) صفحهها:
1
2
|
برد استقلال برابر فولاد - خخخخ - 06-04-2014 تيمهاي فوتبال فولاد خوزستان و استقلال از هفته بيست و نهم رقابتهاي ليگ برتر و از ساعت 17:30 و همزمان با ساير ديدارهاي اين هفته در ورزشگاه الغدير و در مقابل 50 هزار تماشاگر به مصاف هم رفتند که در نهايت اين ديدار با نتيجه يک بر صفر به سود استقلال به پايان رسيد. برهاني: خدا را شکر گل پيروزي مهاجم تيم فوتبال استقلال گفت: خدا را شکر که گل پيروزي استقلال را زدم و وقتي به قهرماني فکر ميکنم قند در دلم آب ميشود. برهاني: خدا را شکر گل پيروزي استقلال را زدم آرش برهاني اظهار داشت: به هواداران خوب، خونگرم و فهيم خوزستاني تبريک ميگويم که امروز يک روز باشکوه را رقم زدند آنها با يک مربي باشعور و جوانان خوبي بهره ميبرند و مطمئنا در بازيهاي آينده حرفهاي زيادي براي گفتن خواهند داشت. به گزارش فارس، وي افزود: امروز يکي از بهترين بازيهاي ليگ را در شهر اهواز شاهد بوديم و فکر ميکنم هر دو تيم تلاش بسيار زيادي انجام دادند و در نهايت خدا را شکر ميکنم که گل سه امتيازي استقلال را زدم و برنده شديم. وي در خصوص اظهار نظر قلعهنويي مبني بر اينکه از آرش برهاني مثل بازي امروز توقع دارد، گفت: من هميشه سعي کردهام بهترين بازيها را براي استقلال انجام دهم ولي امسال شرايط روحيام نوسان زيادي داشت و اگر شرايط خوب بود بيشتر براي استقلال گل ميزدم و بهتر کار ميکردم. اميدوارم هواداران استقلال از عملکرد من راضي باشند چون هر وقت به زمين رفتهام تلاشم را براي تيم و موفقيت آن به کار گرفتم. مهاجم استقلال در خصوص اينکه فکر ميکند آيا گل امروز ميتواند گل قهرماني استقلال باشد، گفت: به اين موضوع خيلي خوشبينم و نسبت به قهرماني استقلال هم خوشبين هستم. من وقتي به اين گل فکر ميکنم حس بدي ندارم و يک جورايي قند در دلم آب ميشود. اميدوارم هفته آخر خدا کمک کند و به حقمان برسيم و در حضور مردم جشن قهرماني بگيريم. [size=large]ارش این گل رو دقیقه دقیقه 23 با پاس خسرو زد تبریک می گم RE: برد استقلال برابر فولاد - Ã V Ä Ť Å Ŗ - 06-04-2014 حیف شد این همه دعا کردیم استقلال ببره برد اما پرسپولیس راه اهنو نبرد ![]() ![]() ![]() دیگه قهرمان نمیشیم ![]() ![]() ![]() ![]() RE: برد استقلال برابر فولاد - ✘PETER✘ - 06-04-2014 جاش اینجا نیست RE: برد استقلال برابر فولاد - خخخخ - 06-04-2014 (06-04-2014، 20:06)avatar22 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. حالا استقلالی هستی یا پرسپلیسی؟ (06-04-2014، 20:09)پسر تنها نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. ببخشید چه جوری انتقالش بدم؟ ![]() RE: برد استقلال برابر فولاد - Ã V Ä Ť Å Ŗ - 06-04-2014 به نظرت کدومم ؟!؟!؟ IQ پرسپولیس دیگه نمیبینی RE: برد استقلال برابر فولاد - ✘PETER✘ - 06-04-2014 (06-04-2014، 20:09)خخخخخخ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.بایدب مدیرا بگی بفرستن بخش ورزش فوتبال RE: برد استقلال برابر فولاد - خخخخ - 06-04-2014 (06-04-2014، 20:11)avatar22 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. پرپولیسی هستی اونوقت دعا کردی استقلال ببره؟! (06-04-2014، 20:13)پسر تنها نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. ممنون RE: برد استقلال برابر فولاد - Ã V Ä Ť Å Ŗ - 06-04-2014 (06-04-2014، 20:13)خخخخخخ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. اره استقلال باید میبرد که فولاد امتیازش نمیرفت بالا اگه پرسپولیس میبرد الان صدر بود ولی الان نفت قهرمان میشه ![]() RE: برد استقلال برابر فولاد - خخخخ - 06-04-2014 (06-04-2014، 20:11)avatar22 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. پرسپولیسی هستی اون وقت دعا کردی استقلال ببره؟! RE: برد استقلال برابر فولاد - M ATIN - 06-04-2014 درود بر هرچی آبیه |