انجمن های تخصصی  فلش خور
پیلاف روسی - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59)
+---- موضوع: پیلاف روسی (/showthread.php?tid=10745)



پیلاف روسی - Mahdi m.g - 30-06-2012

روسی
پیلاف روسی چاپ فرستادن به ایمیل
نوشته شده توسط تک آشپز
چهارشنبه ، 1 ارديبهشت 1389 ، 21:27



پیلاف

مواد لازم :

نصف فنجان بادام پوست کنده و خلال شده
دو قاشق سوپ خوری کره
یک فنجان برنج
دو فنجان آب مرغ
نصف قاشق چای خوری کنجد
یک چهارم قاشق چای خوری پودر زنجبیل
یک چهارم قاشق چای خوری نمک
فلفل سیاه


طرز تهیه :
فر را از قبل با حرارت 350 درجه فارنهایت داغ کنید . بادامها را به صورت یک لایه ، روی سینی فر ریخته و به مدت 5 دقیقه آن را برشته کنید . مراقب باشید نسوزند . سپس آن را کنار بگذارید . کره را در یک ظرف متوسط آب کرده ، برنج را به آن اضافه کنید و روی حرارت ملایم در کره تفت دهید . کنجد ها را به آن اضافه کنید ، سپس آب مرغ ، زنجبیل ، نمک و فلفل را نیز به آن بیفزایید . مخلوط را هم بزنید و وقتی به جوش آمد ، در ظرف را ببندید . سپس ظرف را در فر قرار دهید و به مدت 20 تا 25 دقیقه بپزید به نحوی که تمام آب خوراک جذب شود و برنج کاملا پخته شود . باقیمانده بادام ها را روی خوراک آماده شده بریزید و سرو کنید .
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://takashpaz.com/images/stories/international/russian/pilaf.jpg