امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 4.5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

پیلاف روسی

#1
روسی
پیلاف روسی چاپ فرستادن به ایمیل
نوشته شده توسط تک آشپز
چهارشنبه ، 1 ارديبهشت 1389 ، 21:27



پیلاف

مواد لازم :

نصف فنجان بادام پوست کنده و خلال شده
دو قاشق سوپ خوری کره
یک فنجان برنج
دو فنجان آب مرغ
نصف قاشق چای خوری کنجد
یک چهارم قاشق چای خوری پودر زنجبیل
یک چهارم قاشق چای خوری نمک
فلفل سیاه


طرز تهیه :
فر را از قبل با حرارت 350 درجه فارنهایت داغ کنید . بادامها را به صورت یک لایه ، روی سینی فر ریخته و به مدت 5 دقیقه آن را برشته کنید . مراقب باشید نسوزند . سپس آن را کنار بگذارید . کره را در یک ظرف متوسط آب کرده ، برنج را به آن اضافه کنید و روی حرارت ملایم در کره تفت دهید . کنجد ها را به آن اضافه کنید ، سپس آب مرغ ، زنجبیل ، نمک و فلفل را نیز به آن بیفزایید . مخلوط را هم بزنید و وقتی به جوش آمد ، در ظرف را ببندید . سپس ظرف را در فر قرار دهید و به مدت 20 تا 25 دقیقه بپزید به نحوی که تمام آب خوراک جذب شود و برنج کاملا پخته شود . باقیمانده بادام ها را روی خوراک آماده شده بریزید و سرو کنید .
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://takashpaz.com/images/stories/international/russian/pilaf.jpg
YOU EITHER DIE A HERO OR YOU LIVE LONG ENOUGH TO SEE YOURSELF BECOME THE VILLAIN

پیلاف روسی 1
پاسخ
آگهی


[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.


پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان