انجمن های تخصصی  فلش خور
طرز تهیه خلال سیب زمینی چینی - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59)
+---- موضوع: طرز تهیه خلال سیب زمینی چینی (/showthread.php?tid=125235)



طرز تهیه خلال سیب زمینی چینی - امیررضا* - 24-06-2014

طرز تهیه خلال سیب زمینی چینی 1
این خلال های نازک سیب زمینی که به سس سویا آغشته شده است و همچنین با فلفل قرمز و پیاز معطر شده است می تواند برای دوستداران سیب زمینی تنوعی دیگر محسوب شود. در ادامه مطلب با مواد لازم و طرز تهیه آن آشنا می شوید.  
 
مواد لازم برای 4 نفر
  1. سیب زمینی متوسط: 650 گرم
  2. روغن گیاهی: 8 قاشق غذاخوری
  3. فلفل قرمز تازه: 1 عدد، دو نیم شده
  4. پیاز کوچک: 4/1 از 1 عدد
  5. سیر: 2 عدد، دو نیم شده
  6. سویا سس: 1 قاشق غذاخوری
  7. نمک: کمی
  8. سرکه سفید: 1 قاشق چایخوری
  9. دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
    نمک دریا
    : 1 قاشق مرباخوری
  10. پودر فلفل قرمز: کمی

 
طرز تهیه
مرحله 1 - سیب زمینی ها را پوست گرفته و به خلال های بلند و باریک برش بزنید.
مرحله 2 - قابلمه ای را آب کرده و روی حرارت گذاشته تا بجوش آید، خلال های سیب زمینی ها را به مدت 2 دقیقه در آن بجوشانید. سپس زیر آب سرد گرفته و بعد از آن بگذارید تا آب اضافی خارج و خشک شود.
مرحله 3 - روغن را در ماهیتابه ریخته و روی حرارت گذاشته تا داغ شود، سیر، فلفل قرمز تازه و پیاز را افزوده و برای 1 دقیقه تفت دهید، سپس آنها را خارج کنید.
مرحله 4 - خلال های سیب زمینی را در روغن بریزید و تفت دهید تا طلائی شوند.
مرحله 5 - حرارت را کم کنید و سویا سس، سرکه و نمک را به سیب زمینی ها افزوده و تقت داده تا ترد و خشک شوند.
مرحله 6 - سیب زمینی ها را از روغن بیرون آورده و اجازه دهید روغن اضافی خارج شود.
مرحله 7 - خلال های آماده شده را در ظرف دلخواه قرار دهید، نمک دریا و پودر فلفل ریخته، سپس سرو کنید.
 
نکات
از انواع طعم دهنده های مورد علاقه مانند چیلی یا کاری و... می توانید روی سیب زمینی آماده شده بپاشید.
 
ارزش غذائی
کالری..................................................326
پروتئین.................................................4 گرم
کربوهیدرات..........................................29 گرم
شکر: ..................................................1 گرم
چربی.................................................22 گرم
اشباع شده...........................................3 گرم