![]() |
طرز تهیه برنج سرخ شده با نارگیل و بیف تایلندی - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59) +---- موضوع: طرز تهیه برنج سرخ شده با نارگیل و بیف تایلندی (/showthread.php?tid=126805) |
طرز تهیه برنج سرخ شده با نارگیل و بیف تایلندی - tyjtfhdhr - 27-06-2014 آماده سازی : ۳۰ دقیقه پخت : ۲۰ دقیقه مواد لازم برای ۶ نفر : برنج ۳۰۰ گرم شیر نارگیل ۵۰۰ میلی لیتر آب ۱۸۰ میلی لیتر نمک ۱/۲ قاشق غذا خوری سس باربیکیو ۲ قاشق غذا خوری سس سویا ۲ قاشق غذا خوری شکر ۱ قاشق چای خوری روغن مایع ۱ قاشق غذا خوری سیر له شده ۳ حبه * فلفل قرمز ۳ عدد گوشت چرخ کرده ۶۰۰ گرم ریحان ۵۰ گرم * فلفل قرمز ۳ عدد دانه ها را در آورده و برش طولی ۵ سانتی متر دهید طرز تهیه : نکته : سعی کنید طعم های جدید را امتحان کنید چون این غذا با شیر نارگیل پخته می شود دلیل نمیشود که بدمزه باشد،این غذا بسیار خوشمزه و با مزاج ایرانی سازگار است. برنج خود را با آب بشوئید و همراه با شیر نارگیل ، ۱۸۰ میلی لیتر آب و نمک در قابلمه ای روی شعله ملایم بگذارید به مدت ۲۰-۱۵ دقیقه تا به حالت کته در آید. اکنون سس باربکیو ، سس سویا و شکر را در کاسه ای مخلوط کنید و کنار بگذارید. در ماهی تابه یا واک ( نوعی ماهی تابه ) روغن مایع بریزید و سیر و فلفل قرمز ها را اضافه کنید و تفت دهید. سپس گوشت چرخ کرده را اضافه کنید و با قاشق چوبی مرتب هم بزنید و بگذارید گوشت ها قهوه ای و خرد شوند ۵-۴ دقیقه این کار را ادامه دهید. بعد از ۵ دقیقه مخلوط شکر را به تابه اضافه کنید و به مدت ۳۰ ثانیه هم بزنید. غذای شما حاضر است،برنج سرخ شده با نارگیل را در بشقابها بکشید و گوشت را روی آن بریزید و با کمی ریحان و فلفل قرمز تزئین کنید. |