امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

طرز تهیه برنج سرخ شده با نارگیل و بیف تایلندی

#1
آماده سازی : ۳۰ دقیقه
پخت : ۲۰ دقیقه

مواد لازم برای ۶ نفر :


برنج ۳۰۰ گرم
شیر نارگیل ۵۰۰ میلی لیتر
آب ۱۸۰ میلی لیتر
نمک ۱/۲ قاشق غذا خوری
سس باربیکیو ۲ قاشق غذا خوری
سس سویا ۲ قاشق غذا خوری
شکر ۱ قاشق چای خوری
روغن مایع ۱ قاشق غذا خوری
سیر له شده ۳ حبه
* فلفل قرمز ۳ عدد
گوشت چرخ کرده ۶۰۰ گرم
ریحان ۵۰ گرم

* فلفل قرمز ۳ عدد دانه ها را در آورده و برش طولی ۵ سانتی متر دهید



طرز تهیه :
نکته : سعی کنید طعم های جدید را امتحان کنید چون این غذا با شیر نارگیل پخته می شود دلیل نمیشود که بدمزه باشد،این غذا بسیار خوشمزه و با مزاج ایرانی سازگار است.

برنج خود را با آب بشوئید و همراه با شیر نارگیل ، ۱۸۰ میلی لیتر آب و نمک در قابلمه ای روی شعله ملایم بگذارید به مدت ۲۰-۱۵ دقیقه تا به حالت کته در آید.

اکنون سس باربکیو ، سس سویا و شکر را در کاسه ای مخلوط کنید و کنار بگذارید.
در ماهی تابه یا واک ( نوعی ماهی تابه ) روغن مایع بریزید و سیر و فلفل قرمز ها را اضافه کنید و تفت دهید.

سپس گوشت چرخ کرده را اضافه کنید و با قاشق چوبی مرتب هم بزنید و بگذارید گوشت ها قهوه ای و خرد شوند ۵-۴ دقیقه این کار را ادامه دهید.
بعد از ۵ دقیقه مخلوط شکر را به تابه اضافه کنید و به مدت ۳۰ ثانیه هم بزنید.

غذای شما حاضر است،برنج سرخ شده با نارگیل را در بشقابها بکشید و گوشت را روی آن بریزید و با کمی ریحان و فلفل قرمز تزئین کنید.
پاسخ
آگهی


[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.


پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان