![]() |
طرز تهیه سوپ سیب زمینی و جو پرک - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59) +---- موضوع: طرز تهیه سوپ سیب زمینی و جو پرک (/showthread.php?tid=126807) |
طرز تهیه سوپ سیب زمینی و جو پرک - tyjtfhdhr - 27-06-2014 آماده سازی : ۲۵ دقیقه پخت : ۶۰ دقیقه مواد لازم جهت برای ۶ نفر : عصاره گوشت ۳ عدد آب ۲ لیتر سیب زمینی مکعبی خرد شده ۵۰۰ گرم جو پرک ۱۰۰ گرم کره ۲ قاشق غذا خوری پنیر پارمزان ۴ قاشق غذا خوری جعفری خرد شده ۴ قاشق غذا خوری طرز تهیه : عصاره گوشت را پودر کنید و در آب حل کنید و روی شعله متوسط به نقطه جوش برسانید. در حالت جوش ۱۰ دقیقه هم بزنید. سیب زمینی را به آن اضافه کنید و بگذارید ۱۵ دقیقه بپزد و سپس جوپرک را به آن اضافه کرده و هم بزنید و این عمل را تا وقتی ادامه دهید که جو پرک نیم پز شده باشد. به مدت ۴۵ دقیقه با شعله کم بگذارید مواد بپزد و بعد از این مدت کره را به آن اضافه کنید. سوپ را در ۶ کاسه بریزید و روی هر یک را ابتدا پنیر پارمسان و بعد کمی جعفری بپاشید و سرو کنید. |