27-06-2014، 16:15
آماده سازی : ۲۵ دقیقه
پخت : ۶۰ دقیقه
مواد لازم جهت برای ۶ نفر :
عصاره گوشت ۳ عدد
آب ۲ لیتر
سیب زمینی مکعبی خرد شده ۵۰۰ گرم
جو پرک ۱۰۰ گرم
کره ۲ قاشق غذا خوری
پنیر پارمزان ۴ قاشق غذا خوری
جعفری خرد شده ۴ قاشق غذا خوری
طرز تهیه :
عصاره گوشت را پودر کنید و در آب حل کنید و روی شعله متوسط به نقطه جوش برسانید. در حالت جوش ۱۰ دقیقه هم بزنید.
سیب زمینی را به آن اضافه کنید و بگذارید ۱۵ دقیقه بپزد و سپس جوپرک را به آن اضافه کرده و هم بزنید و این عمل را تا وقتی ادامه دهید که جو پرک نیم پز شده باشد.
به مدت ۴۵ دقیقه با شعله کم بگذارید مواد بپزد و بعد از این مدت کره را به آن اضافه کنید.
سوپ را در ۶ کاسه بریزید و روی هر یک را ابتدا پنیر پارمسان و بعد کمی جعفری بپاشید و سرو کنید.
پخت : ۶۰ دقیقه
مواد لازم جهت برای ۶ نفر :
عصاره گوشت ۳ عدد
آب ۲ لیتر
سیب زمینی مکعبی خرد شده ۵۰۰ گرم
جو پرک ۱۰۰ گرم
کره ۲ قاشق غذا خوری
پنیر پارمزان ۴ قاشق غذا خوری
جعفری خرد شده ۴ قاشق غذا خوری
طرز تهیه :
عصاره گوشت را پودر کنید و در آب حل کنید و روی شعله متوسط به نقطه جوش برسانید. در حالت جوش ۱۰ دقیقه هم بزنید.
سیب زمینی را به آن اضافه کنید و بگذارید ۱۵ دقیقه بپزد و سپس جوپرک را به آن اضافه کرده و هم بزنید و این عمل را تا وقتی ادامه دهید که جو پرک نیم پز شده باشد.
به مدت ۴۵ دقیقه با شعله کم بگذارید مواد بپزد و بعد از این مدت کره را به آن اضافه کنید.
سوپ را در ۶ کاسه بریزید و روی هر یک را ابتدا پنیر پارمسان و بعد کمی جعفری بپاشید و سرو کنید.