انجمن های تخصصی  فلش خور
ایا تابه حال فکر کردید چرا انسان از عنکبوت می ترسد - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+--- موضوع: ایا تابه حال فکر کردید چرا انسان از عنکبوت می ترسد (/showthread.php?tid=12681)

صفحه‌ها: 1 2

ایا تابه حال فکر کردید چرا انسان از عنکبوت می ترسد - مهدی رئیس زاده - 22-07-2012

راز ترس انسان از عنکبوت
بالاخره دلیل اینکه افراد از عنکبوت ها بیش از سایر خزندگان می ترسند مشخص شد. بنا به نظر محققان؛:پاهای زاویه دار، رنگ تیره و حرکات غیرقابل پیش بینی این موجودات عواملی هستند که انسان ها را دچار وحشت و انزجار می کند. تحقیقات حاکی از آن است که بیشتر افراد به طور ذاتی اشکال زاویه دار را دوست ندارند و اَشکال خمیده را ترجیح می دهند، همچنین رنگ های تیره برای اکثر افراد بار منفی دارد و انسان ها موجوداتی را ترجیح می دهند که قابل پیش بینی و قابل درک باشند.انسان ها پروانه ها و کفشدوزک ها را به خاطر رنگ روشنشان دوست دارند. اما عنکبوت ها تیره هستند و پاهای زاویه دار دارند. هر دوی این خصوصیات منفی هستند و باعث می شوند که بعضی افراد حتی از دیدن تصویرعنکبوت هم دچار ترس شوند. افراد همچنین نسبت به دیدن چیزهایی که سریع حرکت می کنند و نمی توان حرکاتشان را پیش بینی کرد حساسیت دارند. افرادی که دچار ترس بیمارگونه هستند غالباً عنکبوت ها را بزرگتر از آنچه که هستند توصیف می کنند یا می گویند که عنکبوتی را دیده اند که وارد دهان کسی شده است، در حالی که عنکبوت ها این کار را انجام نمی دهند. کسانی که در کودکی تجربه بدی داشته اند بیشتر مستعد چنین ترس هایی هستند. سوسک ها و پروانه های بید نیز به دلیل حرکت سریع و غیرقابل پیش بینی و رنگ تیره ای که دارند، مورد نفرت و وحشت بسیاری از افراد هستند.

RE: ایا تابه حال فکر کردید چرا انسان از عنکبوت می ترسد - mohammad ali - 22-07-2012

DodgyDodgyDodgyDodgy

RE: ایا تابه حال فکر کردید چرا انسان از عنکبوت می ترسد - txxt - 22-07-2012

سوسک طلایی چی؟؟
هم خیلی کنده هم اونقدر خوش رنگ که خداییش من که دلم میخواست لیسش بزنم!!Confused

RE: ایا تابه حال فکر کردید چرا انسان از عنکبوت می ترسد - saeedtmbax - 22-07-2012

عنکبوت چیزی نیستش من از رتیل میترسمBig GrinTongue

RE: ایا تابه حال فکر کردید چرا انسان از عنکبوت می ترسد - نورما جین بارک - 23-07-2012

من از عقرب رتیل خیلی میترسم وفکر کنم حتی با دیدنه تصویرشون خیلی میترسم احساس میکنم میخاد بیاد منو نیش بزنه الان این طوریم ولی فکر کنم یه بیماریه خوده ترس از سوسک خیلی دارم از سگ این چیزا وحشت دارم ولی جالب این جاست از مار مولک نمیترسم واقعا نمیترسم از موش صد درصد میترسم جالب این جاست که من ماهه عقربم ولی به ترضه وحشت ناک از عقرب میترسم

RE: ایا تابه حال فکر کردید چرا انسان از عنکبوت می ترسد - Apathetic - 14-09-2012

خب درسته ولی به نظرمن عنکبوت ها قیافه ترسناکشون و مو هاشون خیلی وحشتناکه!

RE: ایا تابه حال فکر کردید چرا انسان از عنکبوت می ترسد - ɨAʀʍɨռ - 14-09-2012

Big GrinBig Grinمن هر حیوونی رو به جز سوسک های تیره که همه جا هستنConfusedConfused

RE: ایا تابه حال فکر کردید چرا انسان از عنکبوت می ترسد - ♫♪M.J.X♪♫ - 14-09-2012

ممنونم4xv

RE: ایا تابه حال فکر کردید چرا انسان از عنکبوت می ترسد - r10000 - 16-09-2012

منکه نمی ترسمDodgyDodgyDodgyDodgy

RE: ایا تابه حال فکر کردید چرا انسان از عنکبوت می ترسد - *گندم* - 25-01-2013

اره تقریبا درسته چون من از عنکبوت بدم میاد ولی مار رو خیلی دوست دارمHeart