انجمن های تخصصی  فلش خور
قارچ برگر(فرم امریکایی) - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59)
+---- موضوع: قارچ برگر(فرم امریکایی) (/showthread.php?tid=132862)



قارچ برگر(فرم امریکایی) - P.K.2 - 08-07-2014

نام نام نام به به به به به
قارچ برگر(فرم امریکایی) 1
والا اینو خودم اختراع کردم و از کمی گوشت باقیمونده اینو سرهم کردم و بسیااااااار هم خوشمزه شد و مورد استقبال بچه هام قرار گرفت... من و همسری تو رژیم هستیم آخه!

مواد لازم:

من موادم رو چشمی و با تناسب قارچ بیشتر از گوشت استفاده کردم...زیاد به اندازه هام دقت نکنین و خودتون ابتکار به خرج بدین.. من گوشتم کم بود

گوشت چرخ کرده: 200 گرم (مال من خیلی کمتر بود..تو عکس مشخصه)

قارچ: 10، 15 تا ریز بود!

پیاز: 1 دونه ریز ریز

فلفل دلمه: نصفِ یه دونه کوچک!

نمک و فلفل و پودر آویشن

طرز پخت:

پیاز رنده شده رو آبش رو گرفتم و توی گوشت ریختم . قارچها رو بعد از تمیز کردن با دستمال نمدار قاچ کردم و همراه با فلفل دلمه خرد شده توی خردکن ریختم تا حسابی ریز بشه و از چشم بچه هام مخفی!!
قارچ برگر(فرم امریکایی) 1
همه رو با ادویه ها قاطی کردم و خوب ورز دادم... کمی هم جعفری خرد شده ریختم...گفتم که به لطف این ترفند همیشه توی یخچالم جعفری تر و تازه دارم! بعد هم گردشون کردم و توی هواپز گذاشتم تا گریل بشه. شما می تونی توی فر هم آماده کنین. یا حتی روی گاز... تابه رو بذارین گرم بشه و خیلی کم کره و روغن مایع بریزین و برگر رو توش بذارین. توی این پست که یه مدل همبرگر رو توضیح دادم نوشتم روش پخت توی تابه رو ... اگه دوست داشتین می تونین بعد از آماده شدن برگرتون، یه ورق پنیر هم روش بذارین تا نرم بشه
قارچ برگر(فرم امریکایی) 1
بعد هم به دلخواه سرو می کنیم..من روی نون ساندویجی خیلی خیلی کم سس مالیدم (خونه ما سس خورده نمیشه!!) چند برگ جعفری گذاشتم چون کاهو نداشتم، یه دونه برگر و بعد هم گوجه فرنگی و پیاز و خیارشور ... می تونین بازم قارچهای اسلایس شده با کره و آبلیمو تفت بدین و روش بریزین
قارچ برگر(فرم امریکایی) 1
قارچ برگر(فرم امریکایی) 1
[align=right]می تونین برگرها رو آماده کنین و بدون سرخ کردن فریز کنین و هربار به تعداد مورد نیازتون در بیارین و سرخ یا کباب کنین.
* اگه فرصت دارین و عجله ندارین، مواد خردشده و مخلوط رو توی یخچال یه نیم ساعتی بذارین بمونه مثل همون همبرگری که نوشتم براتون


RE: قارچ برگر(فرم امریکایی) - هاناجون - 10-07-2014

من پختم خوشمزه بود ممنون


RE: قارچ برگر(فرم امریکایی) - nightwing - 10-07-2014

منم میخوام درستش کنم خوشمزه به نظر میادBlushSmile


RE: قارچ برگر(فرم امریکایی) - P.K.2 - 12-07-2014

نامردااا نظر و سپاساتون کجاسسسسسسسسسسسسس


RE: قارچ برگر(فرم امریکایی) - .:: هـوشـ سـفـیـد ::. - 12-07-2014

(10-07-2014، 11:48)هاناجون نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
 
من پختم خوشمزه بود ممنون
ریدی په


RE: قارچ برگر(فرم امریکایی) - هاناجون - 24-07-2014

(12-07-2014، 14:39).:: هـوشـ سـفـیـد ::. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
 
(10-07-2014، 11:48)هاناجون نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
 
من پختم خوشمزه بود ممنون
ریدی په
اگه ریده بودم میدادم توبخوری کثافت


RE: قارچ برگر(فرم امریکایی) - P.K.2 - 24-07-2014

بسه  حالا اون بی تربیت
خوبی هانا چطور بود


RE: قارچ برگر(فرم امریکایی) - هاناجون - 27-07-2014

(24-07-2014، 18:34)P.K.2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
 
بسه  حالا اون بی تربیت
خوبی هانا چطور بود
عالی بودعزیزم ممنون.



RE: قارچ برگر(فرم امریکایی) - ◄Iяαи► - 27-07-2014

میخوآـم |:


RE: قارچ برگر(فرم امریکایی) - امیر_یاس - 27-07-2014

گشنم شد