امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

قارچ برگر(فرم امریکایی)

#1
نام نام نام به به به به به
قارچ برگر(فرم امریکایی) 1
والا اینو خودم اختراع کردم و از کمی گوشت باقیمونده اینو سرهم کردم و بسیااااااار هم خوشمزه شد و مورد استقبال بچه هام قرار گرفت... من و همسری تو رژیم هستیم آخه!

مواد لازم:

من موادم رو چشمی و با تناسب قارچ بیشتر از گوشت استفاده کردم...زیاد به اندازه هام دقت نکنین و خودتون ابتکار به خرج بدین.. من گوشتم کم بود

گوشت چرخ کرده: 200 گرم (مال من خیلی کمتر بود..تو عکس مشخصه)

قارچ: 10، 15 تا ریز بود!

پیاز: 1 دونه ریز ریز

فلفل دلمه: نصفِ یه دونه کوچک!

نمک و فلفل و پودر آویشن

طرز پخت:

پیاز رنده شده رو آبش رو گرفتم و توی گوشت ریختم . قارچها رو بعد از تمیز کردن با دستمال نمدار قاچ کردم و همراه با فلفل دلمه خرد شده توی خردکن ریختم تا حسابی ریز بشه و از چشم بچه هام مخفی!!
قارچ برگر(فرم امریکایی) 1
همه رو با ادویه ها قاطی کردم و خوب ورز دادم... کمی هم جعفری خرد شده ریختم...گفتم که به لطف این ترفند همیشه توی یخچالم جعفری تر و تازه دارم! بعد هم گردشون کردم و توی هواپز گذاشتم تا گریل بشه. شما می تونی توی فر هم آماده کنین. یا حتی روی گاز... تابه رو بذارین گرم بشه و خیلی کم کره و روغن مایع بریزین و برگر رو توش بذارین. توی این پست که یه مدل همبرگر رو توضیح دادم نوشتم روش پخت توی تابه رو ... اگه دوست داشتین می تونین بعد از آماده شدن برگرتون، یه ورق پنیر هم روش بذارین تا نرم بشه
قارچ برگر(فرم امریکایی) 1
بعد هم به دلخواه سرو می کنیم..من روی نون ساندویجی خیلی خیلی کم سس مالیدم (خونه ما سس خورده نمیشه!!) چند برگ جعفری گذاشتم چون کاهو نداشتم، یه دونه برگر و بعد هم گوجه فرنگی و پیاز و خیارشور ... می تونین بازم قارچهای اسلایس شده با کره و آبلیمو تفت بدین و روش بریزین
قارچ برگر(فرم امریکایی) 1
قارچ برگر(فرم امریکایی) 1
[align=right]می تونین برگرها رو آماده کنین و بدون سرخ کردن فریز کنین و هربار به تعداد مورد نیازتون در بیارین و سرخ یا کباب کنین.
* اگه فرصت دارین و عجله ندارین، مواد خردشده و مخلوط رو توی یخچال یه نیم ساعتی بذارین بمونه مثل همون همبرگری که نوشتم براتون
پاسخ
 سپاس شده توسط nightwing ، .:: هـوشـ سـفـیـد ::. ، هلنا جون m ، ◄Iяαи► ، امیر_یاس ، Sмιle ، موناجون خوشگل
آگهی
#2
من پختم خوشمزه بود ممنون
خدایا این روزا خیلی ها دلم رو شکستن دیگه طاقت ندارم بیا باهم بریم سراغشون من نشونت بدم تو ببخششونcrying
پاسخ
 سپاس شده توسط P.K.2
#3
منم میخوام درستش کنم خوشمزه به نظر میادBlushSmile
اموزش هنر رزمی نینجوتسو
توسط:سنسی فاطمه والی پور -مربی رسمی سبک جهانی نینجوتسو -دارنده دان4 و مدرک جهانی از کشور ژاپن -عضو کمیته فنی سبک کشور
اموزش ها شامله:
سلاح سرد(چوب،شمشیر،نانچیگو و...)-چندین شیوه مبارزه حرفه ای-آکربات رزمی از مبتدی تا پیشرفته
مرین های سنتی ویزه نینجاها
ادرس: همت غرب،بعد از ستاری،خیابان کبیری طامه (شاهین شمالی) خیابان چمران،مجموعه فرهنگی ورزشی سر خپوشان آریا
تلفن:
09108724145





پاسخ
#4
نامردااا نظر و سپاساتون کجاسسسسسسسسسسسسس
پاسخ
#5
(10-07-2014، 11:48)هاناجون نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
 
من پختم خوشمزه بود ممنون
ریدی په
 .::هـــ-ـــوشـ ســــ-ــفـ×یـد قــهـرم+ـان ::.
پاسخ
#6
(12-07-2014، 14:39).:: هـوشـ سـفـیـد ::. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
 
(10-07-2014، 11:48)هاناجون نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
 
من پختم خوشمزه بود ممنون
ریدی په
اگه ریده بودم میدادم توبخوری کثافت
خدایا این روزا خیلی ها دلم رو شکستن دیگه طاقت ندارم بیا باهم بریم سراغشون من نشونت بدم تو ببخششونcrying
پاسخ
آگهی
#7
بسه  حالا اون بی تربیت
خوبی هانا چطور بود
پاسخ
#8
(24-07-2014، 18:34)P.K.2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
 
بسه  حالا اون بی تربیت
خوبی هانا چطور بود
عالی بودعزیزم ممنون.
خدایا این روزا خیلی ها دلم رو شکستن دیگه طاقت ندارم بیا باهم بریم سراغشون من نشونت بدم تو ببخششونcrying
پاسخ
 سپاس شده توسط امیر_یاس
#9
میخوآـم |:
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
قارچ برگر(فرم امریکایی) 1
پاسخ
 سپاس شده توسط امیر_یاس
#10
گشنم شد
Heart
درود بی کران بر کوروش کبییییییییییییییییرHeart
پاسخ


[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.


پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان