![]() |
ضد حال یعنی این….! - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +--- موضوع: ضد حال یعنی این….! (/showthread.php?tid=13705) صفحهها:
1
2
|
ضد حال یعنی این….! - Kiana Ahvaz - 04-08-2012 دختر جوانی از مکزیک برای یک مأموریت اداری چند ماهه به آرژانتین منتقل شد پس از دو ماه، نامه ای از نامزد مکزیکی خود دریافت می کند به این مضمون لورای عزیز، متأسفانه دیگر نمی توانم به این رابطه از راه دور ادامه بدهم و باید بگویم که در این مدت ده بار به تو خیانت کرده ام !!! و می دانم که نه تو و نه من شایسته این وضع نیستیم. من را ببخش و عکسی که به تو داده بودم برایم پس بفرست :با عشق.روبرت دختر جوان رنجیـده خاطر از رفتارمرد، از همه همکاران و دوستانش می خواهد که عکسی از نامزد، برادر، پسرعمو، پسردایی ... خودشان به او قرض بدهند و همه آن عکس ها را همراه با عکس روبرت، نامزد بی وفایش، دریک پاکت گذاشته وهمراه با یادداشتی برایش پست می کند، به این مضمون روبرت عزیز، مرا ببخش، اما هرچه فکرکردم قیافه تورا به یاد نیاوردم، لطفاً عکس خودت را ازمیان عکسهای توی پاکت جداکن وبقیه رابه من برگردان !! RE: ضد حال یعنی این….! - narges - 04-08-2012 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() RE: ضد حال یعنی این….! - sp_go - 04-08-2012 دمش گرم! RE: ضد حال یعنی این….! - مهتاب ـ - 04-08-2012 یک روز یه دختره با یک پسر ارتباط داشتن مادر پدرهیچ کدوم نمیدونستن!!!دختره ناز بود پسره هم همین طور.دختره واقعا عاشق پسره بود اما...با هم قرار از دواج میزارن هم قرار میذارن به پدر و متدراشون بگن...دختره از خشحالی انگار رو ی کره ی زمین نبود...همش آهنگ های عاشقانه میگذاشت و از خشحالی گریه میکرد!!!یک ماه مانده تا ماه ازدواج دختره به پدر مارش گفت مامان باباش اجازه دادن و خوش حال شدن...یک هفته مانده تا روز ازدواج...یک روز مانده به روز ازدواج دختره میره دم خونه ی پسره تا خودشو به مامان بابای پسره معرفی کنه مامانش میگه شما؟؟؟دختره میگه من فردا قراره با پسر تون ازدواج کنم مگه پسر شما بهتون نگفته؟ـ نه!!میگه یه چیزایی فهمیده بودم اما احتمال نمیدادم با دختره به این زیبایی بخاد ازدواج کنه مادره هم خوش حال میشه.میگه سینا نیست؟ـ نه رفته بیرون الان میاد. ـ نگفت کجا میره؟ ـ نه.تو خونه با خوش حالی میشینه یک دفعه زنگ میزنن اول پسره میاد.بعد...یه دختر با لباس عروس...چه عروس قدر زشتی!!!!:.اما دختر... عشق یعنی مردن!!این قدر پای عشقت میشنی تاااااااااااااااااااااا.آخرش هم مردنه!! عاشق نشو.عشق هم خودتو به گشتن میده هم عشقتو ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() اگه این شکل رو به کسی تقدیم کنی آخرش میمیری اما اگه این شکل رو از وسط بشکنی زندگید آرامش داره!! لطفا درباره ی نوشته هام مخصوصا اولیه نظر بدین. ممنون که نظر دادین. لطفا درباره ی نوشته هام نظر بدین RE: ضد حال یعنی این….! - Anahita12 - 27-11-2012 تکراری ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() RE: ضد حال یعنی این….! - پریسا79 - 27-11-2012 این که تکراریه...ولی ممنون ![]() RE: ضد حال یعنی این….! - چشمک - 28-11-2012 خوب خوب حال این مرد پرو رو گرفت ![]() RE: ضد حال یعنی این….! - ற!sS~saЋİ - 28-11-2012 ایول به دختره.دمش گرم RE: ضد حال یعنی این….! - **یــــــــــــــــــــاس** - 28-11-2012 همون طور که گفتن تکرایه پس اگه...................... RE: ضد حال یعنی این….! - m.r amir - 28-11-2012 تکراری |