انجمن های تخصصی  فلش خور
شیرینی بهشتی برای مهمانیهای نوروزی - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59)
+---- موضوع: شیرینی بهشتی برای مهمانیهای نوروزی (/showthread.php?tid=14022)



شیرینی بهشتی برای مهمانیهای نوروزی - امیررضا* - 08-08-2012

شیرینی بهشتی برای مهمانیهای نوروزی 1

مواد لازم

آرد ۵۰۰ گرم

روغن ۲۵۰ گرم

پودر قند ۲۵۰ گرم

وانیل نصف قاشق چایخوری

زنجبیل یک قاشق سوپخوری

کاکائو یک قاشق سوپخوری

طرز تهیه

پودر قند ،روغن و وانیل را با هم مخلوط کرده و با همزن به مدت چند دقیقه به می‌زنیم تا نرم شود سپس آرد را کم کم به آن اضافه کرده و خوب ورز می‌دهیم.خمیر را به مدت ۵ ساعت استراحت می دهیم. سپس خمیر را به سه قسمت تقسیم کردهو یر اساس سلیقه خودتان یک قسمت برای شیرینی ساده، یک قسمت را کاکائو اضافه کرده و قسمت آخر را زنجبیل اضافه می‌کنیم .

سینی فر را کاغذ روغنی گذاشته و از خمیرها گلوله‌های کوچکی درست کرده و با فاصله در سینی فر می‌چینیم. برای تزیین روی شیرینی‌ها از خلال بادام و پسته و کاکائو استفاده کنید. سینی را در فر با حرارت ۱۷۰ درجه سانتی‌گراد به مدت ۱۵ الی ۲۰ دقیقه بگذارید.این شیرینی خشک را مدت طولانی در ظرف‌های دربسته می‌توانید نگه‌دارید.