![]() |
شیرینی بهشتی برای مهمانیهای نوروزی - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59) +---- موضوع: شیرینی بهشتی برای مهمانیهای نوروزی (/showthread.php?tid=14022) |
شیرینی بهشتی برای مهمانیهای نوروزی - امیررضا* - 08-08-2012 ![]() مواد لازم آرد ۵۰۰ گرم روغن ۲۵۰ گرم پودر قند ۲۵۰ گرم وانیل نصف قاشق چایخوری زنجبیل یک قاشق سوپخوری کاکائو یک قاشق سوپخوری طرز تهیه پودر قند ،روغن و وانیل را با هم مخلوط کرده و با همزن به مدت چند دقیقه به میزنیم تا نرم شود سپس آرد را کم کم به آن اضافه کرده و خوب ورز میدهیم.خمیر را به مدت ۵ ساعت استراحت می دهیم. سپس خمیر را به سه قسمت تقسیم کردهو یر اساس سلیقه خودتان یک قسمت برای شیرینی ساده، یک قسمت را کاکائو اضافه کرده و قسمت آخر را زنجبیل اضافه میکنیم . سینی فر را کاغذ روغنی گذاشته و از خمیرها گلولههای کوچکی درست کرده و با فاصله در سینی فر میچینیم. برای تزیین روی شیرینیها از خلال بادام و پسته و کاکائو استفاده کنید. سینی را در فر با حرارت ۱۷۰ درجه سانتیگراد به مدت ۱۵ الی ۲۰ دقیقه بگذارید.این شیرینی خشک را مدت طولانی در ظرفهای دربسته میتوانید نگهدارید. |