![]() |
كرم ژله اي زعفراني - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59) +---- موضوع: كرم ژله اي زعفراني (/showthread.php?tid=160109) |
كرم ژله اي زعفراني - ~~SARA:HIVA~~ - 16-08-2014 اینم یه دسر خیلی خوشمزه برای سفره های افطارتون ![]() ![]() ادامه مطلب : مواد لازم ژله زعفرانی: آب :2 پ(پیمانه های من پیمانه های پلوپز هست که 165 میلی لیتری هستن) شکر:2 پ پودر ژلاتین:2 ق سوپخوری سر پر محلول زعفران غلیظ:2 ق سوپخوری گلاب:نصف پیمانه مواد لازم کرم زعفرانی: پودر ژلاتین :4 ق چایخوری سر پر آب :یک چهارم پ شکر:یک و نیم پ آرد :4 ق سوپخوری نشاسته ذرت:4 ق سوپخوری شیر:سه و یک دوم پ گلاب:نصف پ محلول زعفران غلیظ:2 ق س کره:50 گرم خامه صبحانه:یک یا نصف بسته ظرز تهیه ژله زعفراین: آب رو در ظرفی ریخته و روی حرارت قرار میدیم تا بجوشه ![]() شکر و پودر ژلاتین رو با هم مخلوط میکنیم ![]() زیر شعله رو کم می کنیم و مخلوط شکر و ژلاتین رو به آب اضافه می کنیم تا ذرات شکر و ژلاتین در آب حل شود و مایع شفاف شود ![]() سپس شعله رو خاموش میکنیم.و گلاب و زعفران رو به اون اضافه می کنیم.(ترکیب گلاب و زعفرون بشه یک دوم پیمانه.اینم عکس پیمانه من ![]() قالب مورد نظرتون رو کمی چرب کنید و چربی اضافه رو با دستمال پاک کنید و مایع رو در قالب بریزید و در یخچال قرار دهید تا ژله نیم بند شود ![]() طرز تهیه کرم زعفرانی: پودر ژلاتین رو روی آب بپاشید تا اسفنجی شود.سپس روی بخار آب جوش یا یک دقیقه در ماکروفر قرار دهید تا مایع ژلاتین شفاف شود در ظرفی شکر و آرد و نشاسته ذرت رو با هم مخلوط کنید ![]() شیر رو به تدریج و در حال هم زدن با همزن دستی به آنها اضافه کنید تا به خوبی در شیر حل شوند ![]() این مخلوط رو روی حرارت قرار دهید و مدام هم بزنید.کمی که مواد داغ شد زعفران و گلاب رو اضافه کنید.میزان زعفران رو به اندازه ای بریزید که به رنگ دلخواهتون برسید.اگر لازم شد یکی دو قاشق بیشتر از دستور استفاده کنید ![]() و در حال هم زدن اجازه دهید تا مواد بجوشد و غلیظ شود ![]() کرم رو از روی حرارت بردارید و کره رو اضافه کنید و هم بزنید تا کره آب شود.همین مرحلش خیلی کرم خوشمزه ای میشه...میتونید چند تا قاشق ازش بخورید ![]() ![]() ![]() سپس خامه رو اضافه کنید(من نصف بسته زدم) و هم بزنید(میتونید تا همین مرحله کرم رو به تنهایی درست کنید و توی جام بریزید و استفاده کنید.البته برای مواقعی که ژله درست نکردیدا وگرنه ادامه بدید ![]() ![]() من ظرف رو تغییر دادم تا مواد زودتر سرد بشه و کمی که از حرارت افتاد مایع ژلاتین رو اضافه می کنیم.اگر ژلاتینتون سفت شده دوباره کمی روی حرارت بذارید تا آبکی بشه روی کرم رو نایلون بکشید و بذارید در دمای اتاق تا خنک بشه و به دمای اتاق برسه..خیلی زمان نمیبره بعد به آرومی کرم خنک شده روی ژله نیم بند شده میریزیم و در یخچال میذاریم تا کاملا ببنده و سفت بشه حدود 5 ساعتی زمان میبره ![]() قالب رو چند ثانیه توی آب گرم بذارید و اطرافشو با کارد تیز جدا کنید و در ظرف مورد نظر برگردونید.(مثل ژله) من همون اول کمی از ژله رو توی قالب های کوچک قلبی شکل ریختم و برای تزئین روی دسر ازش استفاده کردم ![]() راحت برش میخوره ![]() |