امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

كرم ژله اي زعفراني

#1
اینم یه دسر خیلی خوشمزه برای سفره های افطارتونكرم ژله اي زعفراني 1

كرم ژله اي زعفراني 1

ادامه مطلب : مواد لازم ژله زعفرانی:
آب :2 پ(پیمانه های من پیمانه های پلوپز هست که 165 میلی لیتری هستن)
شکر:2 پ
پودر ژلاتین:2 ق سوپخوری سر پر
محلول زعفران غلیظ:2 ق سوپخوری
گلاب:نصف پیمانه
مواد لازم کرم زعفرانی:
پودر ژلاتین :4 ق چایخوری سر پر
آب :یک چهارم پ
شکر:یک و نیم پ
آرد :4 ق سوپخوری
نشاسته ذرت:4 ق سوپخوری
شیر:سه و یک دوم پ
گلاب:نصف پ
محلول زعفران غلیظ:2 ق س
کره:50 گرم
خامه صبحانه:یک یا نصف بسته
ظرز تهیه ژله زعفراین:
آب رو در ظرفی ریخته و روی حرارت قرار میدیم تا بجوشه
كرم ژله اي زعفراني 1
شکر و پودر ژلاتین رو با هم مخلوط میکنیم
كرم ژله اي زعفراني 1
زیر شعله  رو کم می کنیم و مخلوط شکر و ژلاتین رو به آب اضافه می کنیم تا ذرات شکر و ژلاتین در آب حل شود و مایع شفاف شود
كرم ژله اي زعفراني 1
سپس  شعله رو خاموش میکنیم.و گلاب و زعفران رو به اون اضافه می کنیم.(ترکیب گلاب و زعفرون بشه یک دوم پیمانه.اینم عکس پیمانه من
كرم ژله اي زعفراني 1
قالب مورد نظرتون رو کمی چرب کنید و چربی اضافه رو با دستمال پاک کنید و مایع رو در قالب بریزید و در یخچال قرار دهید تا ژله نیم بند شود
كرم ژله اي زعفراني 1
طرز تهیه کرم زعفرانی:
پودر ژلاتین رو روی آب بپاشید تا اسفنجی شود.سپس روی بخار آب جوش یا یک دقیقه در ماکروفر قرار دهید تا مایع ژلاتین شفاف شود
در ظرفی شکر و آرد و نشاسته ذرت رو با هم مخلوط کنید
كرم ژله اي زعفراني 1
شیر رو به تدریج و در حال هم زدن با همزن دستی به آنها اضافه کنید تا به خوبی در شیر حل شوند
كرم ژله اي زعفراني 1
این مخلوط رو روی حرارت قرار دهید و مدام هم بزنید.کمی که مواد داغ شد زعفران و گلاب رو اضافه کنید.میزان زعفران رو به اندازه ای بریزید که به رنگ دلخواهتون برسید.اگر لازم شد یکی دو قاشق بیشتر از دستور استفاده کنید
كرم ژله اي زعفراني 1
و در حال هم زدن اجازه دهید تا مواد بجوشد و غلیظ شود
كرم ژله اي زعفراني 1
کرم رو از روی حرارت بردارید و کره رو اضافه کنید و هم بزنید تا کره آب شود.همین مرحلش خیلی کرم خوشمزه ای میشه...میتونید چند تا قاشق ازش بخوریدكرم ژله اي زعفراني 1كرم ژله اي زعفراني 1
كرم ژله اي زعفراني 1
سپس خامه رو اضافه کنید(من نصف بسته زدم) و هم بزنید(میتونید تا همین مرحله کرم رو به تنهایی درست کنید و توی جام بریزید و استفاده کنید.البته برای مواقعی که ژله درست نکردیدا وگرنه ادامه بدیدكرم ژله اي زعفراني 1)
كرم ژله اي زعفراني 1
من ظرف رو تغییر دادم تا مواد زودتر سرد بشه و کمی که از حرارت افتاد مایع ژلاتین رو اضافه می کنیم.اگر ژلاتینتون سفت شده دوباره کمی روی حرارت بذارید تا آبکی بشه
روی کرم رو نایلون بکشید و بذارید در دمای اتاق تا خنک بشه و به دمای اتاق برسه..خیلی زمان نمیبره
بعد به آرومی کرم خنک شده روی ژله نیم بند شده میریزیم و در یخچال میذاریم تا کاملا ببنده و سفت بشه
حدود 5 ساعتی زمان میبره
كرم ژله اي زعفراني 1
قالب رو چند ثانیه توی آب گرم بذارید و اطرافشو با کارد تیز جدا کنید و در ظرف مورد نظر برگردونید.(مثل ژله)
من همون اول کمی از ژله رو توی قالب های کوچک قلبی شکل ریختم و برای تزئین روی دسر ازش استفاده کردم
كرم ژله اي زعفراني 1
راحت برش میخوره
كرم ژله اي زعفراني 1

پاسخ
 سپاس شده توسط Bahar_21
آگهی


[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.


پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان