![]() |
روغن داغ را در ظروف پلاستيكي نريزيد! - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59) +---- موضوع: روغن داغ را در ظروف پلاستيكي نريزيد! (/showthread.php?tid=177795) |
روغن داغ را در ظروف پلاستيكي نريزيد! - ஐற£ℒἶ†дஐ - 25-09-2014 ![]() بر اساس اعلام سازمان غذا و دارو، هرگز براي سرخ كردن مواد غذايي نبايد از روغنهاي جامد استفاده كرد زيرا طي فرآيند سوختن اين روغنها، موادي ايجاد ميشود كه موجب سخت شدن و تنگي عروق قلب ميشود. دكتر جاكوب مدير گروه تغذيه دانشگاه آريزونا، گفت: «بهترين و مناسب ترين روغن براي سرخ كردن، روغن مخصوص اين كار است زيرا ديرتر به نقطه دود ميرسد و مضرات آن نيز كمتر است. » وي در ادامه در خصوص بسته نگاه داشتن درب ظرف حين سرخ شدن ماده غذايي، هشدار داد و گفت : «در صورت بستن درب ظرف همه بخارات و دود حاصل از روغن مجددا به درون غذا باز ميگردد و موجب سمي شدن غذاي در حال پخت مي شود.» |