امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

‌روغن داغ را در ظروف پلاستيكي‌ ‌نريزيد!

#1



‌روغن داغ را در ظروف پلاستيكي‌ ‌نريزيد! 1




بر اساس اعلام سازمان غذا و دارو، هرگز براي سرخ كردن مواد غذايي نبايد از روغن‌هاي جامد استفاده كرد زيرا طي فرآيند سوختن اين روغن‌ها، موادي ايجاد مي‌شود كه موجب سخت شدن و تنگي‌ ‌عروق قلب مي‌شود‌. ‌دكتر جاكوب مدير گروه تغذيه دانشگاه آريزونا، گفت: «بهترين و مناسب‌ ترين روغن‌ ‌براي سرخ كردن، روغن مخصوص اين كار است زيرا ديرتر به نقطه دود مي‌رسد و مضرات آن‌ ‌نيز كمتر است‌. »

وي در ادامه در خصوص بسته نگاه داشتن درب‌ ‌ظرف حين سرخ شدن ماده غذايي، هشدار داد و گفت : «در صورت بستن درب ظرف همه‌ ‌بخارات و دود حاصل از روغن مجددا به درون غذا باز مي‌گردد و موجب سمي شدن غذاي در‌ ‌حال پخت مي شود.»




هَـ ـر چـ ـے ڪـ ـﮧِ هَـ سـ تَـҐ

هَـ ـر چـ ـے ڪـ ـﮧِ مـ ـے گَـ Ґ

هَـ ـر ڪـ آرـے ڪـ ـﮧِ مـ ـے ڪُـ نَـҐ

بـ ـﮧِ פֿُـ و בَҐ مَـ ر بـ وطـ ـﮧِ

پاسخ
آگهی


[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.


پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان