![]() |
خورش آلو مسما - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59) +---- موضوع: خورش آلو مسما (/showthread.php?tid=191688) |
خورش آلو مسما - NeginNg - 10-11-2014 ![]() در این قسمت طرز تهیه آلو مسما که یک غذای بسیار خوشمزه گیلانی است را خواهید آموخت....
آلو مسما غذايی گيلاني و بسيار خوشمزه است که پختن آن را به همه شما عزیزان توصيه مي كنیم.
مواد لازم براي تهيه آلو مسما:
براي هر نفر يه تكه آلو قيسي براي هر نفر 2 تا 3 عدد آلو سياه براي هر نفر 2 تا 3 عدد پياز 2 عدد شکر 2 قاشق غذاخوري زردچوبه مقداري طرز تهيه:
مرغ رو با كمي آب و زرد چوبه به روی آتش می گذاریم,و پس از آنکه نیم پز شد آلوها را که در روغن سرخ کرده ایم بدان اضافه می کنیم.
هر وقت كه مرغ و آلو كاملا" پخت پياز را که قبلا سرخ کرده ایم بهمراه شکر به مقدار گفته شده به آن اضافه می کنیم.بعد از کمی جوشیدن ( 3 تا 5 دقيقه ) غذای ما آماده است. نكته:
• اين خورش بايد آب كمي داشته باشد. • اگر در حین طبخ متوجه شده اید که مرغ کاملا پخته شده ولی آلوها هنوز نپخته اند مرغها را از قابلمه خارج کنید تا الوها حسابی پخته و مرغها له نشوند. • نگذارید پس از اضافه کردن پياز نگذارید که غذا زیاد بجوشد چون اصطلاحا غذا وا خواهد رفت. • ميزان شكر اين غذا بسته به ميل شما قابل تغييراست. • طعم اين غذا با وجود شكر و آلو سياه, ملس می باشد. منبع : وبلاگ رنگین کمان |