امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

خورش آلو مسما

#1
خورش آلو مسما 1
 
در این قسمت طرز تهیه آلو مسما که یک غذای بسیار خوشمزه گیلانی است را خواهید آموخت....
 
 
آلو مسما غذايی گيلاني و بسيار خوشمزه است که پختن آن را به همه شما عزیزان توصيه مي كنیم.
 
 
مواد لازم براي تهيه آلو مسما:
 
مرغ

براي هر نفر يه تكه

آلو قيسي

براي هر نفر 2 تا 3 عدد

آلو سياه

براي هر نفر 2 تا 3 عدد

پياز

2 عدد

شکر
2 قاشق غذاخوري
زردچوبه
مقداري

 
 


طرز تهيه:
 
مرغ رو با كمي آب و زرد چوبه به روی آتش می گذاریم,و پس از آنکه نیم پز شد آلوها را که در روغن سرخ کرده ایم بدان اضافه می کنیم.

هر وقت كه مرغ و آلو كاملا" پخت پياز را که قبلا سرخ کرده ایم بهمراه شکر به مقدار گفته شده به آن اضافه می کنیم.بعد از کمی جوشیدن ( 3 تا 5 دقيقه ) غذای ما آماده است.
 
 
نكته:

 اين خورش بايد آب كمي داشته باشد.

 اگر در حین طبخ متوجه شده اید که مرغ کاملا پخته شده ولی آلوها هنوز نپخته اند مرغها را از قابلمه خارج کنید تا الوها حسابی پخته و مرغها له نشوند.

 نگذارید پس از اضافه کردن پياز نگذارید که غذا زیاد بجوشد چون اصطلاحا غذا وا خواهد رفت.

 ميزان شكر اين غذا بسته به ميل شما قابل تغييراست.

 طعم اين غذا با وجود شكر و آلو سياه, ملس می باشد.




منبع : وبلاگ رنگین کمان
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(..*)


خورش آلو مسما 1
پاسخ
آگهی


[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.


پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان