![]() |
خداوکیلی هر کی ترجمه کنه یک شارژ2هزاری براش میگیرم مشهدی غلیییییظ - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +---- انجمن: مطالب طنز و خنده دار (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=76) +---- موضوع: خداوکیلی هر کی ترجمه کنه یک شارژ2هزاری براش میگیرم مشهدی غلیییییظ (/showthread.php?tid=210385) صفحهها:
1
2
|
خداوکیلی هر کی ترجمه کنه یک شارژ2هزاری براش میگیرم مشهدی غلیییییظ - حصین / ابلیس - 10-02-2015 یَـره چی دوره ی خیطـّـی رِفته. آدم یـَـک چیزائی رِ می بینه که کـُـپ مُـکـُـنه و مِـگـُـرخه !. بی اِشـکـِـل مُـگـُم جون دِداش. جونـُم بِـرِ بـِـرارِ گـُلـُم بگه که چندوقت پیشا ایـ « نادر لـِـجن » آمد درِ خـِـنَـمُـن و گفت: « وَخِـز بـِـرِم یَـک چرخی بـِـزِنـِم ». گفتـُم: « جونِ دِداش موتورُمِ دِدُم تـُـقار کنن و ویسیله میسیله نـِـدِرُم ». گفت: « بِـکـَّن یـره با موتورِ مو مِـرِم ». جونـُـم بِـرات بگه که موتورشِ دو تـِـرکه کـِـردِم و زِدم بیرون . خدا ویکیلی موتورِ سالاری دِره، با ایـ که دو سه بارم چپ کـِـرده امّـا هـِـنوزم خیلی سالارِ، مو که خیلی طالبِـشُـم. رو موتور که بودِم گفتـُم: « داش نادر ایـ که خیلی سـتـمِ که ما دِرِم همش چرخ مِزِنـِم تو ایـ سرماها تو شهر ». گـفت: « خـُب چه کار کنِـم بِـرار ؟ »، گــفتـُم: « بِـرِم تِـقی آباد یـَـک ساندویچِ خوراکِ چار پنج نونِ بـِـزِنـِـم به بـِـدن، تو ایـ سرما خیلی حال مـِـده ». آمدِم سمت ساندویچی و همی که خواستـِـم بـِـرِم تو اغذیه دیدُم ایـ داش نادرِ ما خیلی خـِـفـَن گـُـرخیده !، با خودُم گـُـفتُم حتماً ماشینِ گشتِ ! دیده که ایجوری وا دِده، دیدُم نـِـه یـَـره افقِ دیدِش ! خیلی خـِـفن تر از ایـ حرفایِ ، بی اشکـِـل سرشِ گیریفته بالا و خیره ی خیره ی. گفتُـم: « چِـته نادر لـِـجَن؟ جِن مِن دیدی؟ »، گفت: « اونجِره نـِـگا ». گفتُم: « کـُـجِـره؟ »، گفت: « سینـِـما رِ مُـگـُم دِگه یره ، پـِـرده ی سینـِـما رِ نـِـگا ». جونـُم بِرِ دِداشِ گـُلُـم بگه که مویَم یَـک نـِـظر زدُم به پـِـرده ی سینـِـما و گـُـرخیدُم در حدِّ بـُندِس لیگا !، دیدُم تیصویرِ یـَـک دختر ـ پسرِ مامان و نازِ رِ اِنداختن رو پـِـرده که بن بستِ قـِـشِـنگیین. خدا ویکیلی از عسکای تو پیکان جـِـوانانِ داش ممَّدِمایَم قِـشِـنگتر بودن. تو همی فـِـضای عاشقانه بودُم که نادر لِـجَــن گفت: « پایه ای بـِـرِم ایـ فیلمَ رِ بیبینـِـم؟ ». گفتُم: « کـِـنده بِـشی یره، ما رِ چی به تییاتر و سینـِما ؟، اُف دِره یره بِرِ ما ایـ کارا ». گفت: « یره نـِمیبینی چی بازیگرای سالاری دِره ؟، بیا به جای ایـ ساندویچِ خوراکـِـما بـِـرِم ایـ فیلمَ رِ بیبینـِـم ». خلاصه دِداشِ گـُـلـُم که شما بـِـشی ایـ داش نادرِ ما مخِ ما رِ زَد و رفتـِـم ایـ فیلمَ رِ دیدِم، فیلمِ سه ایـ بود خدا ویکیلی، هم ما که اصلاً طالبش نـِـشـُدِم، چه مـِـدِنـُم حــتماً فـِـلسـِـفی بوده و ما نـِـفـَهمیدِم !. از سینـِـما که آمدِم بیرون مو بِــرِ خودُم مِـچِـرخیدُم تا داش نادر ما با همو موتورِ سالارِش بییه تا بـِـرِم. تو همی اَتمُسفرِ ! خـِـراب بودُم که یـَـکهو دیدُم یـَـک یارویی دِره مِگه: « دِداش فیلم میلم و اینا اگه مِـخی هستا ، ازو فیلمای خـِـفـَنَم دِرُما !!! ». گفتـُـم: « مو که حالیم نـِـمِره، ایـ فیلمَ رِ که رو پرده ی سینـِـما رِ هم دِری؟ ». گفت: « ها که دِرُم خوراکـُـمِ ایـ فیلما ». گفتـُـم: « چندِ بـِـرار ؟ ». گفت: « قابل نـِدِره فلان تومَنِ ». ما رِ مـِـگی کـُـپ کـِـردِم اساسی، بخشِ حیساب کتابِ مغزِ خـُـردو ما رِ به کار اِنداختـُم دیدُم قیمت ایـ فیلمِ یـَـک پنجمِ بیلیطِ سینــِما ی !. اِزَش فیلمَ رِ گیریفتُم و داش نادرمایَم آمد، سوار شدم و تو راه بِرِش قیضیَه رِ گفتـُـم، داش نادرِمایم کلـّـی باز گـُـرخید. جونـُـم بِـرِت بگه که گازِشِ گـِـرفتـِـم و همه ی چراغ خـِـطرارم طیبیعی رد کـِـردِم و آمدِم خـِـنـه ی ما و نــشِـستــِم دوباره به دیدن همو فیلمِ، تازه دِداش چای و قلیونم رِدیف کـِـردِم و با رکابی و شـلوار خـُمره هاما نشِـستـِم به فیلم دیدن، تازه هرجاش رَم که حال مِـکِـردِم هـی نگه مِداشتِم و حالِش رِ مِـبُردِم اِساسی. نِـمِدِنُم مردم بِـرِ چی هی مِرَن تو صف سینِـما وامِـستَن تا بِـرَن یـَـک فیلم رِ بیبینن، ازو یارو فیلم فروشِ اگه بِـخِـرَن که سالارتره جونِ دِداش، داش نادرمایم تو کف همی سؤالِ خـِـرابِ ما مانده، چی بـُـگـُـم شاید ایـ کارَم فـِـلـسِــفی ی و ما نـِـمِـفهمِـم بازَم. یاد ایـ شعرِ آق رضاما افتادُم که مـِـگه:
تو سرِ تو معنی ی بد نِـمِده خیلی چیزا
به سِــواد تو یره قد نِـمِده خیلی چیزا.
اگه تونستین ترجمه کنینفقط یک مشهدی اصیل میتونه ترجمه کنه RE: خداوکیلی هر کی ترجمه کنه یک شارژ2هزاری براش میگیرم مشهدی غلیییییظ - **zeinab** - 17-02-2015 من میخام ترجمه کنم برای چی دوره ی خیاطی رفته آدم یک چیزایی رو میبینه که کپ میکنه و میترسه بدون اشکال (فک کنم اشکل همون اشکال باشه) میگم جون داداش.جونم برای داداش گلم بگه که چن وقت پیش این نادر لجن اومد در خونمون و گفت:پاشو بریم یک چرخی بزنیم.گفتم:جون داداش موتورمو دادم درست کنن وسیله مسیله ندارم.گفت:با موتور من میریم.جونم برات بگه که موتورشو دو ترکه کردم و زدیم بیرون.خدا وکیلی موتور سالاری داره با اینکه دو سه بار هم چپ کرده امه هنوز خیلی سالاره(خوبه)من که خیلی طالبشم(میخامش)رو موتور که بودم گفتم:داداش نادر اینکه خیلی ستمه(بده،نامردیه)که ما داریم همش تو این سرمای شهر چرخ میزنیم گفت:خب چه کار کنم برادر گفتم:بریم تقی آباد یک ساندویچ خوراک چهار پنج نون بزنیم به بدن توی این سرما خیلی حال میده.اومدم سمت ساندویچی و همین که خواستم برم توی اغذیه دیدم این داداش نادر ما خیلی خفن ترسیده با خودم گفتم حتما ماشین گشت دیده که اینجوری وا داده(وا رفته)دیدم نه افق دیدش(سمت نگاهش)خیلی خفن تر از این حرفاس سرشو گرفته بالا و خیره ی خیره ی گفتم:چت شده نادر لجن؟جنی چیزی دیدی؟ گفت:اونجارو نگاه کن گفتم:کجارو گفت:سینما رو میگم دیگه پرده ی سینما رو نگها کن جونم برای داداش گلم بگه که من هم یه نگاه به پرده ی سینما کردم و ترسیدم در حد بندس لیگا دیدم تصویر یه دختر و پسر مامان و ناز(خوشگل موشگل خودمون)رو انداختن رو پرده ی سینما که آخر قشنگی و خوشگلین خدا وکیلی از عکسای تو پیکان جوانان داداش محمد ما هم قشنگتر بودن توی همین فضای عاشقانه بودم که نادر لجن گفت:پایه ای بریم فیلم رو ببینیم گفتم ![]() توی سر تو خیلی چیزا معنیه بد نمیده به سواد تو خیلی چزا قد نمیده(یعنی خیلی چیزا رو نمیفهمی) آخییییییییییییییییی بالاخره تموم شد ولی خو بعضی چیزا رو بلد نبودم روت کم شد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() تازه من مشهدی نیستم من تهرانیم ![]() ![]() ![]() ![]() RE: خداوکیلی هر کی ترجمه کنه یک شارژ2هزاری براش میگیرم مشهدی غلیییییظ - حصین / ابلیس - 18-02-2015 همش درست نیست اشتباه هم داره 50درصدش درسته اگه بخوای برات میگیرم ولی هزارتومنی RE: خداوکیلی هر کی ترجمه کنه یک شارژ2هزاری براش میگیرم مشهدی غلیییییظ - لرد سیاه - 18-02-2015 شما بیا یزدی ترجمه کن ملی بلم یا نملی بلم اگه بلی بلم ملم اگه نلی بلم نه ملم نه ملم بلی RE: خداوکیلی هر کی ترجمه کنه یک شارژ2هزاری براش میگیرم مشهدی غلیییییظ - zarrinn - 21-02-2015 (18-02-2015، 19:27)لرد سیاه نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.میزاری برم یا نمی زاری برم اگه بزاری برم میرم اگه نزاری برم نه میرم نه میزارم بری یزدی هم نیستم ![]() RE: خداوکیلی هر کی ترجمه کنه یک شارژ2هزاری براش میگیرم مشهدی غلیییییظ - ИĪИĴΛ ИĪƓĤƬ☛ - 21-02-2015 خخخخخخخخخ وایی چه با نمکه RE: خداوکیلی هر کی ترجمه کنه یک شارژ2هزاری براش میگیرم مشهدی غلیییییظ - M ATIN - 21-02-2015 خداییش حرف زدنشون عالیه ![]() حوصله ترجمه ندارم ![]() RE: خداوکیلی هر کی ترجمه کنه یک شارژ2هزاری براش میگیرم مشهدی غلیییییظ - حصین / ابلیس - 26-02-2015 نوکر همتونم RE: خداوکیلی هر کی ترجمه کنه یک شارژ2هزاری براش میگیرم مشهدی غلیییییظ - یاسی@_@ - 09-03-2015 (18-02-2015، 19:27)لرد سیاه نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. این به زبان ملایری هست ترجمه می کنم می زاری برم یا نمی زاری برم اگه برازی برم منم می زارم اگه نزاری برم نه میرم نه میزارم تو بری ( دعوای دو تا لر سر پارک ماشین ) در ضمن پدر بزرگ هام ملایری ان ولی خودم تهرانی ام RE: خداوکیلی هر کی ترجمه کنه یک شارژ2هزاری براش میگیرم مشهدی غلیییییظ - مانیا مانیا - 20-08-2015 من که وقتی متن رو میخونم خندم میگیره والا |