انجمن های تخصصی  فلش خور
●پیتزای ایتالیایی مارگاریتا ● - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59)
+---- موضوع: ●پیتزای ایتالیایی مارگاریتا ● (/showthread.php?tid=211322)



●پیتزای ایتالیایی مارگاریتا ● - ❤ஜelenaaஜ❤ - 14-02-2015

●پیتزای ایتالیایی مارگاریتا ● 1

پیتزای ایتالیایی مارگاریتا



آموزش پخت انواع پیتزا - پیتزای ایتالیایی مارگاریتا
پیتزا

ی مارگاریتا یا مارگریتا، نوعی غذای کلاسیک ایتالیایی است. [b]مواد لازم برای یک پیتزای بزرگ که مخصوص هشت نفر است:[/b]
  • ریحان تازه: یک بسته کوچک، حدود ۱۰۰ گرم
  • پنیر

    موزارلا: ۲۵۰- ۲۰۰ گرم
  • گوجه فرنگی متوسط دو عدد: به صورت نازک حلقه حلقه شود.
  • سس گوجه فرنگی: دو پیمانه یا تا حدی که روی سطح خمیر را بپوشاند.
  • خمیر پیتزا

    : یک عدد بزرگ
  • نمک و فلفل به اندازه لازم


طرز تهیه:
• فر را از قبل روی دمای ۴۰۰ درجه فارنهایت گرم کنید.
• سس گوجه فرنگی را روی سطح خمیر بمالید، طوری که سطح خمیر را بپوشاند.
• روی سس ها برگ های ریحان را پخش کنید.

• روی برگ های ریحان، گوجه فرنگی ها را بچینید.



پیتزا را درون فر به مدت ۲۰- ۱۵ دقیقه یا تا زمانی که رویه آن طلایی رنگ شده و پنیر

آن آب شود، حرارت دهید.