![]() |
●پیتزای ایتالیایی مارگاریتا ● - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59) +---- موضوع: ●پیتزای ایتالیایی مارگاریتا ● (/showthread.php?tid=211322) |
●پیتزای ایتالیایی مارگاریتا ● - ❤ஜelenaaஜ❤ - 14-02-2015 ![]() پیتزای ایتالیایی مارگاریتا آموزش پخت انواع پیتزا - پیتزای ایتالیایی مارگاریتاپیتزا ی مارگاریتا یا مارگریتا، نوعی غذای کلاسیک ایتالیایی است. [b]مواد لازم برای یک پیتزای بزرگ که مخصوص هشت نفر است:[/b]
طرز تهیه: • فر را از قبل روی دمای ۴۰۰ درجه فارنهایت گرم کنید. • سس گوجه فرنگی را روی سطح خمیر بمالید، طوری که سطح خمیر را بپوشاند. • روی سس ها برگ های ریحان را پخش کنید. • روی برگ های ریحان، گوجه فرنگی ها را بچینید. • پیتزا را درون فر به مدت ۲۰- ۱۵ دقیقه یا تا زمانی که رویه آن طلایی رنگ شده و پنیر آن آب شود، حرارت دهید. |