14-02-2015، 22:24
پیتزای ایتالیایی مارگاریتا
آموزش پخت انواع پیتزا - پیتزای ایتالیایی مارگاریتاپیتزا
ی مارگاریتا یا مارگریتا، نوعی غذای کلاسیک ایتالیایی است. [b]مواد لازم برای یک پیتزای بزرگ که مخصوص هشت نفر است:[/b]
- ریحان تازه: یک بسته کوچک، حدود ۱۰۰ گرم
- پنیر
موزارلا: ۲۵۰- ۲۰۰ گرم - گوجه فرنگی متوسط دو عدد: به صورت نازک حلقه حلقه شود.
- سس گوجه فرنگی: دو پیمانه یا تا حدی که روی سطح خمیر را بپوشاند.
- خمیر پیتزا
: یک عدد بزرگ - نمک و فلفل به اندازه لازم
طرز تهیه:
• فر را از قبل روی دمای ۴۰۰ درجه فارنهایت گرم کنید.
• سس گوجه فرنگی را روی سطح خمیر بمالید، طوری که سطح خمیر را بپوشاند.
• روی سس ها برگ های ریحان را پخش کنید.
• روی برگ های ریحان، گوجه فرنگی ها را بچینید.
•
پیتزا را درون فر به مدت ۲۰- ۱۵ دقیقه یا تا زمانی که رویه آن طلایی رنگ شده و پنیر
آن آب شود، حرارت دهید.