![]() |
ما انقلاب را صادر کردیم............ - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: علم، فرهنگ، هنر (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=40) +--- انجمن: مذهبی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=41) +--- موضوع: ما انقلاب را صادر کردیم............ (/showthread.php?tid=213982) صفحهها:
1
2
|
ما انقلاب را صادر کردیم............ - ИĪИĴΛ ИĪƓĤƬ☛ - 07-03-2015 دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. ![]() دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. ![]() RE: ما انقلاب را صادر کردیم............ - www.hosna@yahoo.com - 16-03-2015 من نفهمیدم چی شد؟ RE: ما انقلاب را صادر کردیم............ - Hitchcock - 16-03-2015 (16-03-2015، 13:08)دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. منظورشون مقایسه وضع حجاب لبنانی ها و ایرانی ها بود این تفاوت رو به صادرات تشبیه فرمودن (مث میوه های مرغوب ک صادر میشن و واسه خودمون چیزی نمیمونه) تشبیه جالبیه در جای خودش فقط باید دید مطمئنه درباره وضعیت حجاب تو لبنان یا فقط اون چیزی رو دیده که بهش نشون دادن RE: ما انقلاب را صادر کردیم............ - saeedrajabzade - 23-03-2015 دوستان اول ی سر برید سواحل بیروت تا حجاب مردم شهیدپرور لبنان رو اونجا ب واقع ببینید ![]() ![]() ![]() من نرفتم ولی تعریفشو زیاد شنیدم!!! ![]() ![]() البته اقازاده ها زیاد در رفت و آمدن ولی نمیدونم چرا فقط این عکسا رو برا ی سری افراد... (نمیدونم چی اسمشونو بزارم واقعا) سوغاتی میارن ![]() RE: ما انقلاب را صادر کردیم............ - gomnam - 27-07-2015 واقعا .... RE: ما انقلاب را صادر کردیم............ - Mr.Unnamed - 27-07-2015 (27-07-2015، 15:43)gomnam نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. میتونم بپرسم واقعا چی؟ببخشد البته ها! RE: ما انقلاب را صادر کردیم............ - mr.destiny - 27-07-2015 (27-07-2015، 20:09)Mr.Unnamed نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. منظورش اینه که همه جا به تقلید از ایران انقلاب می کنند ولی ایران خودش داره ذره ذره اهداف انقلابو فراموش می کنه RE: ما انقلاب را صادر کردیم............ - gomnam - 04-08-2015 (27-07-2015، 20:41)13790 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.با منید؟؟؟ واقعا این که بقیه ی کشورا افکار انقلابمون رو گرفتن ولی خودمون نتونستیم خوب منتقلش کنیم به هم میهن های خودمون RE: ما انقلاب را صادر کردیم............ - Mr.Unnamed - 04-08-2015 میگم منظور منو میفهمید؟؟؟ میگم پست اولم رو بخونید،جواب بدید. پست سوم این نوشته های جالب! RE: ما انقلاب را صادر کردیم............ - gomnam - 05-08-2015 (17-03-2015، 0:08)Mr.Unnamed نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.گه قرار باشه انقلاب یکی رو با حجاب کنه این می شه جو گرفتگی می شه بعضی از اون مادرایی که خودشون چادری ان ولی دختراشون رو نتونستن قانع کنن درباره ی حجاب اگه کسی مسلمونی رو فقط اونا بدونه ما بهش می گیم تندرو حالا شاید یه مسلمون این خصوصیاتو داشته باشه ولی نه همه ی مسلمونا اینن نه همه ی این مدل آدما مسلمون مسلمونی به کارت بسیج و ریش یه منی و دکمه ی یقه ی بسته نیست شاید یه مسلمون عضو بسیج باشه (نه فقط واسه سهمیه ش) یا ریش داشته باشه ولی قرار نیس کسی بجز این باشه مسلمون نباشه بین شهدا خک که ما مسلمون خوب می دونیمشون شهدایی داریم که نه عضو بسیجن نه ریش داشتن ..... حق با شماس حتی اگه مردم بصیرتم نداشته باشن (که به نظر من واقعا ایران همیشه مردم بصیری داشته و حتی سرش با خانواده م هم بحث می کنم ) تقصیر من و امثال منه که ادعامون می شه وقتی کاری نکردیم نمی تونیم از کسی توقعی داشته باشیم درباره اون حرف آخرتونم اگه ما واسه حرف رهبری ارزش قائیلیم چون ایشونو ژشت سر امام زمان می بینیم نه جلوشون و الا ما با هیچ کس عهد اخوت نبستیم که همیشه باهاش باشیم |