انجمن های تخصصی  فلش خور
اموزش اشپزی زولبیا و بامیه(ماه رمضون خودتون غذا بپزید!) - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59)
+---- موضوع: اموزش اشپزی زولبیا و بامیه(ماه رمضون خودتون غذا بپزید!) (/showthread.php?tid=22816)



اموزش اشپزی زولبیا و بامیه(ماه رمضون خودتون غذا بپزید!) - Apathetic - 21-11-2012

نشاسته: دويست گرم
ماست: دويست گرم
آرد: بيست گرم
روغن جامد: يك قاشق چايخوري
جوش شيرين: نصف قاشق چايخوري آب يا در صورت تمايل
گلاب: يك قاشق سوپخوري


طرز تهيه:


ابتدا بايد نشاسته و ماست را با يكديگر مخلوط كنيم، پس از چند دقيقه كه نشاسته در ماست حل شد، آرد را به آن افزوده و با همزن خوب هم مي‌زنيم تا مايع مورد نظر صاف شود. آن‌گاه روغن جامد را به آن اضافه مي‌كنيم و دوباره شروع به همزدن مي‌كنيم، سپس به مايع درست شده، آب و يا گلاب را به همراه زعفران و جوش شيرين اضافه كرده و هم مي‌زنيم. سپس مايع را در قيف مخصوص مي‌ريزيم و روي روغن داغ، فرم مي‌دهيم، پس از اين كه كمي سرخ شد، آنها را پشت و رو مي‌كنيم و داخل شربت قرار مي‌دهيم و پس از يك ربع از شربت خارج مي‌كنيم. توضيح: براي تهيه شربت يك كيلو شكر را در 300 گرم آب مي‌جوشانيم و به آن مقدار كمي جوهرليمو، هل و 10 گرم باتقا (مايه‌اي كه قنادها از آن استفاده مي‌كنند) اضافه مي‌كنيم.