21-11-2012، 15:55
نشاسته: دويست گرم
ماست: دويست گرم
آرد: بيست گرم
روغن جامد: يك قاشق چايخوري
جوش شيرين: نصف قاشق چايخوري آب يا در صورت تمايل
گلاب: يك قاشق سوپخوري
طرز تهيه:
ابتدا بايد نشاسته و ماست را با يكديگر مخلوط كنيم، پس از چند دقيقه كه نشاسته در ماست حل شد، آرد را به آن افزوده و با همزن خوب هم ميزنيم تا مايع مورد نظر صاف شود. آنگاه روغن جامد را به آن اضافه ميكنيم و دوباره شروع به همزدن ميكنيم، سپس به مايع درست شده، آب و يا گلاب را به همراه زعفران و جوش شيرين اضافه كرده و هم ميزنيم. سپس مايع را در قيف مخصوص ميريزيم و روي روغن داغ، فرم ميدهيم، پس از اين كه كمي سرخ شد، آنها را پشت و رو ميكنيم و داخل شربت قرار ميدهيم و پس از يك ربع از شربت خارج ميكنيم. توضيح: براي تهيه شربت يك كيلو شكر را در 300 گرم آب ميجوشانيم و به آن مقدار كمي جوهرليمو، هل و 10 گرم باتقا (مايهاي كه قنادها از آن استفاده ميكنند) اضافه ميكنيم.
ماست: دويست گرم
آرد: بيست گرم
روغن جامد: يك قاشق چايخوري
جوش شيرين: نصف قاشق چايخوري آب يا در صورت تمايل
گلاب: يك قاشق سوپخوري
طرز تهيه:
ابتدا بايد نشاسته و ماست را با يكديگر مخلوط كنيم، پس از چند دقيقه كه نشاسته در ماست حل شد، آرد را به آن افزوده و با همزن خوب هم ميزنيم تا مايع مورد نظر صاف شود. آنگاه روغن جامد را به آن اضافه ميكنيم و دوباره شروع به همزدن ميكنيم، سپس به مايع درست شده، آب و يا گلاب را به همراه زعفران و جوش شيرين اضافه كرده و هم ميزنيم. سپس مايع را در قيف مخصوص ميريزيم و روي روغن داغ، فرم ميدهيم، پس از اين كه كمي سرخ شد، آنها را پشت و رو ميكنيم و داخل شربت قرار ميدهيم و پس از يك ربع از شربت خارج ميكنيم. توضيح: براي تهيه شربت يك كيلو شكر را در 300 گرم آب ميجوشانيم و به آن مقدار كمي جوهرليمو، هل و 10 گرم باتقا (مايهاي كه قنادها از آن استفاده ميكنند) اضافه ميكنيم.