سوپ مرغ متفاوت و جالب . - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59) +---- موضوع: سوپ مرغ متفاوت و جالب . (/showthread.php?tid=262552) |
سوپ مرغ متفاوت و جالب . - ( lιεβ ) - 07-09-2016 وقتی در میهمانی هایتان چلو مرغ تهیه می کنید مقداری مرغ اضافه میماند که می توانید از آن ها در تهیه سوپ استفاده کنید سوپ مرغ و سبزیجات از مجموعه دستورغذایی های جیمی الیور است که سایت ما طرز تهیه آن را برای شما آماده کرده است. این پیش غذای آسان و انرژی زا، راهی مناسب برای استفاده از مرغ پخته اضافه ی باقیمانده از سایر غذاهاست. مواد لازم: هویج ۶ عدد کرفس ۶ شاخه پیاز ۲ عدد برگ بو ۲ عدد نمک به میزان لازم فلفل سیاه به میزان لازم مرغ به میزان لازم کره قدری روغن زیتون به میزان لازم سیر ۲ حبه موسیر ۴ عدد جعفری ۵ شاخه اسفناج ۲۰۰ گرم لیمو ۱ عدد طرز تهیه: 1- برای تهیه آب مرغ، 2 عدد از هویج و 2 عدد از کرفس ها را بشویید و خرد کنید. آن ها را به همراه پیاز، برگ بو ها، دانه های فلفل، یک نوک انگشت نمک و تکه های مرغ در قابلمه ای بریزید. قابلمه را پر از آب کنید تا روی همه مواد را بپوشاند. آن را بجوشانید. حرارت را کم کرده و بگذارید مواد برای 1 ساعت قل بزند. در میان پخت چندین بار، مواد سفید جمع شده روی سطح آب را بردارید و دور بریزید. 20-2 دقیقه قبل از اینکه آب مرغ آماده شود، مواد سوپ را آماده کنید. هویج های باقیمانده رابشویید و پوست بگیرید، کرفس ها را هم بشویید. هر دوی مواد را به ابعاد نیم سانتی متری خرد کنید. 3-در قابلمه ای روی حرارت متوسط، در مقداری روغن زیتون، کره را آب کنید. سیر، موسیر و ساقه های خرد شده ی جعفری را برای 5 تا 10 دقیقه تفت دهید، تا نرم شوند ولی تغییر رنگ ندهند. کرفس و هویج را به آن ها اضافه کنید و برای 5 دقیقه دیگر بپزید. 4-هنگامیکه آب مرغ آماده شد، مرغ (استخوان ها و تمامی تکه های مرغ ) را از آن خارج کنید و کنار بگذارید. آب مرغ را از صافی رد کنید و به ترکیب سبزیجات اضافه کنید. آن را بجوشانید سپس حرارت را کم کرده و بگذارید برای 20 دقیقه قل بزند. در این مرحله می توانید سبزی های فصل و دلخواهتان را هم به سوپ اضافه کنید و بگذارید حدود 10 دقیقه دیگر بپزند. در دقایق آخر اسفناج را اضافه کنید. 5- برای پایان کار آب لیمو را در سوپ بچکانید، سوپ را بچشید و در صورت لزوم به آن نمک و فلفل بیشتری اضافه کنید. 6- برای سرو، سوپ را در ظرف های مورد نظرتان بریزید، از تکه های مرغ روی آن ها قرار دهید، بر رویشان جعفری خرد شده و مقداری فلفل سیاه بپاشید. نکاتی در رابطه با تهیه ی سوپ مرغ و سبزیجات: 1- پیازها را خرد کنید. 2- به ۴ عدد دانه فلفل سیاه هم نیاز دارید. 3- از باقیمانده یک عدد مرغ پخته، استخوان به همراه گوشت، استفاده کنید. 4- پوست سیر و موسیر ها را جدا کنید و آن ها را ریز خرد کنید. 5- برگ های جعفری را جدا کنید. ساقه های جعفری را ریز خرد کنید. وبسایت آشپزباشی |