![]() |
|
مجموعه اشعار آلبوم هدیه عشق (A Gift of Love) - دیپاک چوپرا - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: علم، فرهنگ، هنر (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=40) +--- انجمن: ادبیات (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=39) +--- موضوع: مجموعه اشعار آلبوم هدیه عشق (A Gift of Love) - دیپاک چوپرا (/showthread.php?tid=268729) |
مجموعه اشعار آلبوم هدیه عشق (A Gift of Love) - دیپاک چوپرا - Actinium - 25-02-2018 در این تاپیک به مرور مجموعه اشعار آلبوم هدیه عشق (A Gift of Love) را که به قلم دیپاک چوپرا محقق، نویسنده و مصنف معروف هندی-امریکایی از روی اشعار مولانا جلال الدین بلخی ترجمه شده است قرار می دهم. این آلبوم موسیقی در سال 1998 منتشر شد و شماری از هنرمندان مشهور مانند مدونا و دمی مور ترجمه هایی انگلیسی از اشعار مولانا را به همراه دیپاک چوپرا بر روی آن دکلمه کردند. ![]() Bittersweet
In my hallucination I saw my beloved's flower garden In my vertigo, in my dizziness In my drunken haze Whirling and dancing like a spinning wheel I saw myself as the source of existence I was there in the beginning And I was the spirit of love Now I am sober There is only the hangover And the memory of love And only the sorrow I yearn for happiness I ask for help I want mercy And my love says: Look at me and hear me Because I am here Just for that I am your moon and your moonlight too I am your flower garden and your water too I have come all this way, eager for you Without shoes or shawl I want you to laugh To kill all your worries To love you To nourish you Oh sweet bitterness I will soothe you and heal you I will bring you roses I, too, have been covered with thorns شیرینی تلخ در خیال خود گلستان دلدار خویش را دیدم افتان و خیزان در تشویش خویش در بیخودی و مستی خویش می چرخم و می رقصم چونان که دوک خیاطان.... خویش را چونان منبع فیضی دیدم.... در آنجا، در اغاز این من بودم و خود جوهره ی عشق بودم... و اکنون اما هشیارم و تنها خماری ای باقی مانده و... خاطره ای از عشق و .... تنها اندوهی.. آرزومند شادی و... خواهان دستگیری و ... طالب بخشایش ام... و دلدار ِ من گوید: بنگر به من و مرا بشنو.... چرا که من اینجایم.... تنها به این خاطر... هم ماه و مهتاب توام... هم آب و بستان توام.... همه این راه را در اشتقاق تو... بی کفش و پوشش امدم... می خواهم از تو خنده را نابودی اندوه را... عاشق شدنت پروردنت.... ای تلخی ِ شیرین من تسکین و آرامت دهم، می دهمت گل های سرخ ... پوشیده از خارم خودم... RE: مجموعه اشعار آلبوم هدیه عشق (A Gift of Love) - دیپاک چوپرا - Actinium - 26-02-2018 My Burning Heart
My heart is burning with love
All can see this flame
My heart is pulsing with passion
like waves on an ocean
My friends have become strangers
and I’m surrounded by enemies
But I am free as the wind
no longer hurt by those who reproach me
I’m at home wherever I am
And in the room of lovers
I can see with closed eyes
the beauty that dances
Behind the veils
intoxicated with love
I too dance the rhythm
of this moving world
I have lost my senses
in my world of lovers
قلب سوزان من
قلبم در آتش عشق میسوزد،
هر کسی را چشم دیدن شعلههای آن هست.
سینهام با وجد و شور در تپیدن است،
همچون امواجی بر سطح یک اقیانوس.
یاران جملگی بیگانه گشتهاند،
و در محاصرۀ دشمنان گرفتار آمدهام.
اما همچنان به آزادی رگبار و طوفانم،
و سرزنشهای سرزنشکنندگان را
دیگر یارای آزُردن من نیست.
هر کجا باشم آنجا سرزمین من است،
و در سراچۀ عشّاق با چشمان بسته،
میتوانم شاهد رقصهای زیبایی باشم.
سرمست بادۀ عشق در حجاب،
من نیز به ضرباهنگ این جهان گردنده میرقصم.
آنچنان گویی که تمام هوش و حواس خویش را
در جهان عشّاق از کف دادهام.
RE: مجموعه اشعار آلبوم هدیه عشق (A Gift of Love) - دیپاک چوپرا - Actinium - 26-02-2018 intoxicated by love
Because of your love
I lost my sobriety
I am intoxicated by the madness of love
In this fog
Have became a stranger to myself
I'm so drunk I've lost the way to my house
In the garden I see only your face
From trees and blossoms
I inhale only your fragrance
Drunk with the ecstasy of love
I can no longer tell the difference
Between drunker and drink
Between lover and beloved
سرمست ِ عشق
سودای عشق تو،
متانت و آرامش را از من ربوده است.
در اینجا، این من،
سرمست ِ جنون ِ عشق گشتهام.
در این ابهام و ناپیدایی،
با خویش نیز بیگانه گشتهام.
و آنچنان مستم،
که راه خانه خویش را نیز گم کردهام.
در گلستان و در باغ،
تنها این چهرۀ توست که رو به روی من است؛
از درختان و شکوفهها و گلها،
تنها این رایحۀ توست که به مشامم میرسد.
مست و شیدای خلسههای عشق،
از درک تفاوتهای مخمور و خَمر،
عاشق و معشوق،
باز ماندهام.
RE: مجموعه اشعار آلبوم هدیه عشق (A Gift of Love) - دیپاک چوپرا - Actinium - 27-02-2018 The Lover's Passion
A lover knows only humility,
he has no choice. He steals into your alley at night, he has no choice. He longs to kiss every lock of your hair, don't fret, He has no choice. In his frenzied love for you, he longs to break the chains of his imprisonment He has no choice. شیدایی ِ عاشق یک عاشق تنها در خشوع و خاکساری است که معنا میگیرد؛
او را از خود اختیاری نیست؛
او در کوی تو به شبرُوی مشغول است؛
او در اشتیاق بوسیدن طرهطرۀ موی تو میسوزد؛
تندی مکن،
در این شوریدگی و شیدایی خویش بهر تو،
در پی آن است که بندها و زنجیرهای اسارت خویش را بگسلد؛
او را از خود اختیاری نیست!
RE: مجموعه اشعار آلبوم هدیه عشق (A Gift of Love) - دیپاک چوپرا - حسین ناجی - 27-02-2018 عزیزم ممنون از زحماتت سپاس RE: مجموعه اشعار آلبوم هدیه عشق (A Gift of Love) - دیپاک چوپرا - Actinium - 12-03-2018 Do You Love Me
A lover asked his beloved,
Do you love yourself more
than you love me?
The beloved replied,
I have died to myself
and I live for you.
I’ve disappeared from myself
and my attributes.
I am present only for you.
I have forgotten all my learning,
but from knowing you
I have become a scholar.
I have lost all my strength,
but from your power
I am able.
If I love myself
I love you.
If I love you
I love myself
...
هیچ مرا دوست میداری؟
عاشقی از معشوق پرسید:
آیا مرا کمتر از خویش دوست میداری؟
معشوق پاسخ گفت که من در خویشتن مردهام؛
و نفس کشیدنم تنها برای توست.
از خویشتن و صفات خویش محو گشتهام؛
و تنها برای توست بودنم.
تمام دانستههای خویش را به دست فراموشی سپردهام اما،
تنها در شناختِ توست که دانا به تمامی ِ چیزها گشتهام.
تمامی ِ نیروی خویش از کف دادهام اما،
از نیروی توست که همچنان بر جایم.
چون به خویشتن عشق میورزم،
تو را دوست میدارم؛
و چون تو را دوست میدارم،
به خویشتن عشق میورزم.
|