طرز تهیه خورش تورشه کباب - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59) +---- موضوع: طرز تهیه خورش تورشه کباب (/showthread.php?tid=270790) |
طرز تهیه خورش تورشه کباب - moeintnt - 04-09-2018 طرز تهیه خورش تورشه کباب (گیلان) دسته بندی: غذاهای ایرانی محلی و سنتی | به وسیله ♥ بانو | 0 دیدگاه ۲۷,۷۴۱ بازدید طرز تهیه خورش تورشه کباب گیلانی زمان آماده سازی 15 دقیقه زمان پخت 50 دقیقه برای 6 نفر سطح مهارت پیشرفته مواد لازم برای خورش تورشه کباب (گیلان) مرغ 1 عدد سیب زمینی نیم کیلو بادمجان قلمی 3 عدد رب گوجه فرنگی 1 قاشق آب نارنج یا آب لیمو 1 فنجان روغن به میزان لازم دارچین، زردچوبه، نمک و فلفل به میزان لازم فروش ویژه نان تارت ایران کوک طرز تهیه خورش تورشه کباب گیلانی طرز تهیه: مرغ را پاک کرده و بشوئید. در یک قابلمه بزرگ روغن را بریزید و اطراف مرغ را کمی در آن سرخ کنید. سپس 3 لیوان آب روی مرغ بریزید و دارچین، زردچوبه،نمک و فلفل و آب لیمو را به آن اضافه کنید. مرغ را روی حرارت متوسط قرار دهید تا خوب بپزد. بادمجانها را پوست بگیرید و به صورت لایه لایه خرد کرده و در روغن سرخ کنید سپس آنها را روی مرغ پخته بچینید. سیب زمینی ها را نیز پوست کنده و ورقه ورقه کنید. آنها را در روغن خوب سرخ کنید تا طلائی رنگ شوند. سپس آنها را هم به مرغ اضافه کنید. پس از اینکه خورش خوب پخت و جا افتاد، مرغ را بیرون بیاورید و آن را درسته و یا به صورت قطعه قطعه درون ظرف خورش خوری بریزید و دور تا دور و روی آن را با سیب زمینی و بادمجان تزئین و سرو کنید. |