انجمن های تخصصی  فلش خور
یک پسر عجیب با خصوصیات معروف خون‌ آشام ها (عکس) - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+--- موضوع: یک پسر عجیب با خصوصیات معروف خون‌ آشام ها (عکس) (/showthread.php?tid=29745)

صفحه‌ها: 1 2

یک پسر عجیب با خصوصیات معروف خون‌ آشام ها (عکس) - M.A.A.7.7 - 05-03-2013

آلرژی یکی از بیماری هایی است که مردم زیادی به آن مبتلا هستند اما برخی آلرژی های به آبریزش بینی و چشم محدود نمی شوند و مشکلات بزرگی برای افراد ایجاد می کنند.به گزارش پارس ناز "جک لاور میسون" پسری پنج ساله ای است که در انگلستان زندگی می کند و یک آلرژی بسیار نادر و در عین حال عجیب دارد که باعث می شود نتواند در زیر نور آفتاب بروداین بیماری او باعث شده است که فقط، شب ها به خیابان برود و همچنین در مدرسه نیز پنجره های کلاس درس او با پارچه های ضحیم پوشانده شده است.پوست او در مقابل نور آفتاب بسیار حساس است و خیلی سریع شروع به سوزش و سوختن می کند به طوری که ممکن است پوست او کاملا از بین برود و حتی به گوشت بدنش نیز آسیب های جدی وارد شود.

او اگر روزها قصد خروج از خانه را داشته باشد باید از دستکش و کلاه های بزرگ و همچنین لباس های بلند و کلفت استفاده کند تا هیچ جایی از بدنش با افتاب برخورد نداشته باشد. بدن این کودک همه روزه باید با کرم های ضد آفتاب پوشیده شود. والدین آن همه روزه به دنبال راهی هستند تا او را درمان کنند اما فعلا راهی برای درمان او پیدا نشده است.یک پسر عجیب با خصوصیات معروف خون‌ آشام ها (عکس) 1

RE: یک پسر عجیب با خصوصیات معروف خون‌ آشام ها (عکس) - maryam.ekh - 05-03-2013

خیلی ها هستن که به افتاب حساسن
نمیشه بگیم که خون اشامه

RE: یک پسر عجیب با خصوصیات معروف خون‌ آشام ها (عکس) - pink lady - 05-03-2013

عجب مطمئنیBig GrinConfused

RE: یک پسر عجیب با خصوصیات معروف خون‌ آشام ها (عکس) - ashkyakhee - 11-03-2013

من یکی رو میشناسم تابستون که میشه اگه بره جلو نور خورشید مثل مار پوست میندازه.
حتما اونم خون آشامه !!!!!!!
باید مواظب خودم باشمTongue

RE: یک پسر عجیب با خصوصیات معروف خون‌ آشام ها (عکس) - مهشید.ب - 11-03-2013

خود من هر دفعه میرم زیر نور افتاب حتما باید با دستکش و کلاه و ده لایه کرم ضد افتاب و... باشم. تازه هر وقت خون ریزی میکنم دلم میخواد خونمو بمکم.عصبانی که میشم گونه هام سرخ سرخ میشه و زیر چشمام چروک میشه. یعنی خون اشامم و خبر ندارم؟!

RE: یک پسر عجیب با خصوصیات معروف خون‌ آشام ها (عکس) - *2gether4ever* - 13-03-2013

برو ابا اخه چه ربطي به خوناشام بودن دارهDodgy

RE: یک پسر عجیب با خصوصیات معروف خون‌ آشام ها (عکس) - محمد امین _عشق - 13-03-2013

من همیشه اگر جاییم خون م یاد خونمو می خورم یک بار خودم با تیغ دستم رو زدم اینقدر cryingcryingکردم اما بعد همه خونم رو توی لیوان ریختم و مثل شربت خوردم.
یک بار وقتی افتاب خیلی زیاد بود و هوا گرم رفته بودم مدرسه و زنگ تفریح که لباس استین وتاه پوشیده بودم پوست دستم بخار شد و گوشتم رو دیدم Big Grinدوستم که داشتم با هاش حرف می زدم و دست مرا موقعی که پوستش بخار می شود دید غش کرد.
یعنی خون اشام هستم
راستی یک بار هم خون یکی رو خوردم

RE: یک پسر عجیب با خصوصیات معروف خون‌ آشام ها (عکس) - beautiful girl - 22-03-2013

منم میخوااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااامcryingcryingcryingcryingcryingcrying

RE: یک پسر عجیب با خصوصیات معروف خون‌ آشام ها (عکس) - *mrm* - 22-03-2013

اخه یه چیزی بزارین بشه باورش کرد والله از کجا معلوم دروغ نمی گی از این چرت پرتا مضخرفا زیاده DodgyDodgyDodgy

RE: یک پسر عجیب با خصوصیات معروف خون‌ آشام ها (عکس) - ابراهم - 10-01-2014

اینم یه چورشه