امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

یک پسر عجیب با خصوصیات معروف خون‌ آشام ها (عکس)

آلرژی یکی از بیماری هایی است که مردم زیادی به آن مبتلا هستند اما برخی آلرژی های به آبریزش بینی و چشم محدود نمی شوند و مشکلات بزرگی برای افراد ایجاد می کنند.به گزارش پارس ناز "جک لاور میسون" پسری پنج ساله ای است که در انگلستان زندگی می کند و یک آلرژی بسیار نادر و در عین حال عجیب دارد که باعث می شود نتواند در زیر نور آفتاب بروداین بیماری او باعث شده است که فقط، شب ها به خیابان برود و همچنین در مدرسه نیز پنجره های کلاس درس او با پارچه های ضحیم پوشانده شده است.پوست او در مقابل نور آفتاب بسیار حساس است و خیلی سریع شروع به سوزش و سوختن می کند به طوری که ممکن است پوست او کاملا از بین برود و حتی به گوشت بدنش نیز آسیب های جدی وارد شود.

او اگر روزها قصد خروج از خانه را داشته باشد باید از دستکش و کلاه های بزرگ و همچنین لباس های بلند و کلفت استفاده کند تا هیچ جایی از بدنش با افتاب برخورد نداشته باشد. بدن این کودک همه روزه باید با کرم های ضد آفتاب پوشیده شود. والدین آن همه روزه به دنبال راهی هستند تا او را درمان کنند اما فعلا راهی برای درمان او پیدا نشده است.یک پسر عجیب با خصوصیات معروف خون‌ آشام ها (عکس) 1
پاسخ
 سپاس شده توسط mrka80 ، own_95 ، soske gherti ، ashkyakhee ، *2gether4ever* ، KOH ، istanbul ، پيشي ي ملوس ، pink lady ، beautiful girl ، شکوفه2 ، hosseinghaedi ، دختراتش ، leilajoon♥♥ ، jinora ، sara mehrani ، خانوم دکتر ، arina001 ، ★~Ѕдула~★ ، sahar bano ، ندا2000
آگهی
خیلی ها هستن که به افتاب حساسن
نمیشه بگیم که خون اشامه
بعضیــآ مثــل ســُس خـــرســی مهــرآم میمونـــن !

فقط تــِــر تــِـر میکنـن ..

بــدون اینـــکه بــآزدهــی دآشتــه بـآشــن .. !!
پاسخ
عجب مطمئنیBig GrinConfused
^__^

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
یک پسر عجیب با خصوصیات معروف خون‌ آشام ها (عکس) 1

پاسخ
من یکی رو میشناسم تابستون که میشه اگه بره جلو نور خورشید مثل مار پوست میندازه.
حتما اونم خون آشامه !!!!!!!
باید مواظب خودم باشمTongue
ﻧﻪ ﻋﺎﺷﻖ ﺑﻮﺩﻩ ﺍﻧﺪ ،
ﻧﻪ ﻋﺎﺷﻖ ﻣﯽ ﺷﻮﻧﺪ
ﻓﻘﻂ ﺷﻠﻮﻏﺶ ﻣﯽ ﮐﻨﻨﺪ
ﮔﻨﺠﺸﮏ ﻫﺎﯾﯽ
ﮐﻪ ﯾﮏ ﻋﻤﺮ ﺍﺯ ﺍﯾﻦ ﺷﺎﺧﻪ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺷﺎﺧﻪ ﭘﺮﯾﺪﻥ
ﻋﺎﺩﺗﺸﺎﻥ ﺍﺳﺖ . . .
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
نت هاي آشفته
پاسخ
 سپاس شده توسط shadli
خود من هر دفعه میرم زیر نور افتاب حتما باید با دستکش و کلاه و ده لایه کرم ضد افتاب و... باشم. تازه هر وقت خون ریزی میکنم دلم میخواد خونمو بمکم.عصبانی که میشم گونه هام سرخ سرخ میشه و زیر چشمام چروک میشه. یعنی خون اشامم و خبر ندارم؟!
پاسخ
برو ابا اخه چه ربطي به خوناشام بودن دارهDodgy
 ..!! I am not afraid to walk this F*cking world alone
پاسخ
من همیشه اگر جاییم خون م یاد خونمو می خورم یک بار خودم با تیغ دستم رو زدم اینقدر cryingcryingکردم اما بعد همه خونم رو توی لیوان ریختم و مثل شربت خوردم.
یک بار وقتی افتاب خیلی زیاد بود و هوا گرم رفته بودم مدرسه و زنگ تفریح که لباس استین وتاه پوشیده بودم پوست دستم بخار شد و گوشتم رو دیدم Big Grinدوستم که داشتم با هاش حرف می زدم و دست مرا موقعی که پوستش بخار می شود دید غش کرد.
یعنی خون اشام هستم
راستی یک بار هم خون یکی رو خوردم
یک پسر عجیب با خصوصیات معروف خون‌ آشام ها (عکس) 1
پاسخ
 سپاس شده توسط شکوفه2
منم میخوااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااامcryingcryingcryingcryingcryingcrying
http://upload7.ir/imgs/2014-02/19286178405393820191.jpg
پاسخ
اخه یه چیزی بزارین بشه باورش کرد والله از کجا معلوم دروغ نمی گی از این چرت پرتا مضخرفا زیاده DodgyDodgyDodgy
دستم بوی گل میداد مرا بحکم چیدن گل گرفتند اما هیچ وقت کسی فکر نکرد شاید گلی کاشته باشم (از اینا زیاد دارم )Sleepy
پاسخ
اینم یه چورشه
ا

پیک پسر عجیب با خصوصیات معروف خون‌ آشام ها (عکس) 1
پاسخ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
Lightbulb دنیای تاریک من | my dark world [ عجیب و ترسناک ]
  لوگوی جدید ایرانسل و گاف عجیب آن به نقل از رندباز
  داستان واقعی ترسناک درباره اتفاقات عجیب
  حماقت بسیار عجیب و باور نکردنی یک مرد
  مردان عجیب آنهای که جیگر دارند بیان دا خل
  دوست داری همسرت کدوم خصوصیات رو داره
  داستان لوگوی برندهای معروف لباس
  چرا یهو بی تی اس انقد معروف شد؟
  خودکشی رضا کودکی که در برنامه ماه عسل معروف شد!...عکس+فیلم و واکنش حسان علیخانی..!
  خودکشی رضا کودکی که در برنامه ماه عسل معروف شد!...عکس+فیلم و واکنش حسان علیخانی..!

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان