![]() |
|
بیاید با هم خوش بگذرونیم. - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +--- موضوع: بیاید با هم خوش بگذرونیم. (/showthread.php?tid=44469) |
بیاید با هم خوش بگذرونیم. - فرنوش22 - 05-08-2013 اینجا میتونید جک بگید - عکس بگذارید و همگی با هم شاد باشیم بازی هایی مانند 20 سوالی هم داریم امیدوارم لحظات خوبی را داشته باشید. غضنفر میره خواستگاری ازش میپرس چه کاره ای؟ رروش نمیشه بگه قصابم میگه لوازم یدکی گوسفند دارم ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() تو قبرس سفینه می سازند برن خورشید بهشون میگن ذوب میشید بابا مین فکر اونجاشم کردیم اگه با برنامه جلو بریم شب میرسیم سپاس نشه فراموش ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() سپاس نشه فراموش RE: بیاید با هم خوش بگذرونیم. - فرهاد1370 - 05-08-2013 جکات خیلی بی مزه بود
RE: بیاید با هم خوش بگذرونیم. - ∆ MeRzaD ∆ - 05-08-2013 ﺍﻣﺮﻭﺯ رفتم بانک، ﺩﻭ ﻧﻔﺮ ﺑﺎﻫﻢ ﻣﺸﺎﺟﺮﻩﻣﯿﮑﺮﺩﻥ، ﯾﮑﯿﺸﻮﻥ ﺑﻪ ﺍﻭﻥ ﯾﮑﯽ ﮔﻔﺖ: ﻧﺬﺍﺭ ﺩﻫﻨﻤﻮ ﻭﺍ ﮐﻨﻢ ﺑﺮﯾﻨﻢ ﺑﻬﺕ :| ﯾﻌﻨﯽ این بشر ﺑﺎ ﺍﯾﻦ ﺣﺮﻓﺶ ﺩﺭﯾﭽﻪ ﺍﯼ ﺟﺪﯾﺪ ﺑﻪ ﺭﻭﯼﻋﻠﻢ ﺑﯿﻮﻟﻮﮊﯼ ﻭ ﻣﺒﺤﺚ ﺷﻨﺎﺧﺖ ﺁﻧﺎﺗﻮﻣﯽ ﺑﺪﻥ ﺑﺎﺯ ﮐﺮﺩ. ﻏﻀﻨﻔﺮ ﺩﺍﺷﺘﻪ ﺑﺎ ﻧﺎﻣﺰﺩﺵ ﺑﻼﻝ ﻣﯿﺨﻮﺭﺩﻩ، ﯾﻪ ﺑﻼﻝ ﺭﻭ ﺑﺮ ﻣﯿﺪﺍﺭﻩ ﻧﺸﻮﻥ ﻧﺎﻣﺰﺫﺵ ﻣﯿﺪﻩ ﻭ ﻣﯿﮕﻪ : ﻗﺪﺭﺕ ﺧﺪﺍ ﺭﻭ ﻣﯿﺒﯿﻨﯽ؟ ! ﺯﻣﺎﻥ ﭘﯿﺎﻣﺒﺮ ﺍﯾﻦ ﺍﺫﺍﻥ ﻣﯿﮕﻔﺘﻪ ! به داداشم ميگم پاشو سحره...ميگه بيخيال فردا بهش زنگ ﻣﻴﺰﻧﻢ :| :| همین روزاس که روی مودما عکس مثانه یه آدم سالم رو بزارن کنار عکس مثانه یه معتاد به اینترنت مقایسه کنن و به ملت هشدار بدن! برو ديگه ﺁﺧﺮﯾﻦ ﻣﺮﺣﻠﻪ ﻋﺸﻘﻬﺎﯼ ﺍﻣﺮﻭﺯﯼ : ﺍﺳﻢ ِ ﺍﻭﻥ ﻋَﻨــــﻮ ﺟﻠﻮ ﻣﻦ ﻧﯿﺎﺭ |: يه جوجه تو تخمش ميگوزه,خفه ميشه.نخندين!اين یه داستان غم انگيزه RE: بیاید با هم خوش بگذرونیم. - فرنوش22 - 05-08-2013 از غضنفر میپرسن پرچم دزدان دریایی چه معنی داره؟ میگه : خوردن کله پاچه تو دریا ممنوع ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() غضنفر تو مسابقه 20 سوالی شرکت میکنه یارو ازش میپرسه جان داره ؟ میگه نه یارو میگه توجیب جا میشه؟ غضنفر کلی فکر میکنه بعد میگه: تو جیب جا میشه ولی اگه بریزی تو جیبت جیبت ماستی میشه ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
RE: بیاید با هم خوش بگذرونیم. - ☆єℓαнєн✮ - 05-08-2013 غضنفر با دوست دخترش تو ماشین بودن میبینه جلوتر ایست بازرسیه! قبل از ایست بازرسی به دوست دخترش می گه:تو از ماشین پیاده شو بعد از ایست بازرسی بگو مستقیم ونک که من دوباره سوارت کنم بعد از ایست بازرسی دختره یادش میره بگه ونک میگه: مستقیم تجریش غضنفر میگه شرمنده مسیرم نمیخوره. غضنفر میره امامزاده میبینه یه دختری میگه خدایا یه شوهر خوب به من بده . غضنفر خودشو میندازه تو بغل دختره میگه خدایا هل نده . یارو میره خارج. میگن : اسمت چیه ؟ میگه : SUN OF GOD BETWEEN TWO WATER OF ORIGINAL میگن : یعنی چی؟ میگه : شمس الله میاندوآبی اصل RE: بیاید با هم خوش بگذرونیم. - jalal 200 - 05-08-2013 [ltr]دوستت دارم[/ltr]
[ltr] بهایش هم هر چه هست [/ltr]
[ltr]روی چشمانم ... [/ltr]
RE: بیاید با هم خوش بگذرونیم. - عاشقj.b - 05-08-2013 آخرین خبر : ﺗﺤﻘﻴﻘﺎﺕ غضنفر ، ﺑﺮﺍﻱ ﺷﻤﺎﺭﺵ پله ﻫﺎﻱ پله ﺑﺮﻗﻲ ، ﺑﻲ ﻧﺘﻴﺠﻪ ﻣﺎﻧﺪ ! ![]() ![]() به غضنفر می گن: شنیدی آدم شدی؟ می گه: نامردا شایعه کردن!! بالاخره ابم اومد!!! دکترشریعتی در کنارزاینده رود پدر : پسرم هروقت من رو اذیت می کنی یکی از موهای سرم سفید می شه. پسر : پس برای همینه که بابا بزرگ تمام موهای سرش سفید شده؟!! غضنفر با کت و شلوار ورزشی تو خونش نشسته بود . بهش گفتن: چرا کت پوشیدی؟ میگه: آخه شاید مهمون بیاد. میگن : خوب چرا زیر شلواری پوشیدی ؟ می گه : خوب شاید هم نیاد. خسیس ها رو از چهار تا چیز میشه شناخت:۱- همشون زیرشلواری آبی راه راه دارن 2 هر قلوپ نوشابه که میخورن به شیشه نگاه میکنن ببینن تا کجاش رفته ! 3 جلوی در وامیستن و به جای اینکه بگن بفرمایین تو، میگن حالا چرا نمیان تو؟ 4 بستنی لیوانی که میخورن حتما درش رو میلیسن!! ![]() *به یه نفر می گن: به نظر شما هویج باعث تقویت قوه ی بینایی می شه؟ می گه: بله آخه تا به حال خرگوشی ندیده ام که عینک بزند، تازه باعث تقویت قوه ی شنوایی هم می شود ، خرگوش ها رو دیدی گوش هاشون چه قدر دراز است؟!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() اینم از چندتا جک.فعلا ب ذهنم نمیرسه تا بعد. RE: بیاید با هم خوش بگذرونیم. - فرنوش22 - 06-08-2013 سلام کسی نیستش یکم حرف بزنیم از تنهایی در بیایم ![]() ![]()
RE: بیاید با هم خوش بگذرونیم. - hosein(●̮̮̃•̃) - 06-08-2013 اون چیهه سگه ولی سگ نیست RE: بیاید با هم خوش بگذرونیم. - فرنوش22 - 06-08-2013 (06-08-2013، 16:05)hooshi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.نمی دانم خودت جوابش را بگو ما هم بدانیم. |