انجمن های تخصصی  فلش خور
نژادپرستی منشا تمام مشکلات(قسمت 1قرون باستان و وسطی) - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: علم، فرهنگ، هنر (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=40)
+--- انجمن: تاریخ (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=34)
+---- انجمن: وسطی و باستان (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=46)
+---- موضوع: نژادپرستی منشا تمام مشکلات(قسمت 1قرون باستان و وسطی) (/showthread.php?tid=4907)

صفحه‌ها: 1 2

نژادپرستی منشا تمام مشکلات(قسمت 1قرون باستان و وسطی) - ☭Nicola☭ - 05-03-2012

بحث نژاد پرستی از قدیم الایام وجود داشته وعده ای که این کاررا انجام می دادند نارضایتی

اقوام دیگر را درطول تاریخ بر انگیخته اند از مثال های نژاد پرستی درطول تاریخ می توان به

اقدامات اعراب برضد عجمان نام برد که واقعا عجمان را به ستوه درآورده بودند ودرهرزمینه ای

بین عرب وعجم نابرابری ایجاد می کردند ودرصدد نابودی عجمان بودند.اما عجمانی مثل

ایرانیان در دوران تاسیس بنی عباس نقش کلیدی را در تاسیس اداره وغلبه بر مشکلات

سلسله مذکور داشتند ومی دانیم ایرانی مثل ابومسلم خراسانی زمینه تاسیس همین

سلسله بنی عباس را بوجود آورد.گسترش بی اندازه قلمرو بنی عباس باکاردانی ایرانیانی که

خاندان برمکیان بودند صورت گرفت وپس از قتل عام این خانواده به دلیل جاه طلبی

خلیفه(هارون الرشید) وترس از کم شدن قدرتش سلسله روبه ضعف رفت ومناطقی را

ازدست داد مثل مراکش وایران و... .

قدرت خاندان برمکیان باعث شده بود هارون الرشید درتاریخ معروف شود وگرنه خلیفه عباسی

چیزی از خود نداشت .بنی عباس برای بقای خود این بار به عجمانی دیگر مثل ترکان روی

آوردند وآنها هم باآنکه نفوذشان قدرتی نداشت اما جنگ سالاری خوبی برای اعراب بوجود

آوردند واعراب از تجربه ترکان برای جنگ بهره بردند وارتش وتجهیزات خودرا قدرت مند کردند اما

ترکان آگاهی خردی مثل خاندان برمکیان نداشتند وتنها دلیل بقای طولانی بنی عباس

قدرتی بود که ترکان برایشان به ارمغان آوردند وگرنه همان ششصد سال هم به زور دوام آوردند

وهنگام حمله هولاکوخان به بغداد بنی عباس از نفوذ ترکان وضعف خردی آنان ضعیف شده

بودند ومنقرض شدند ووضع ارتش هم نسبت به سال های پیشین بسیار خراب بود زیرا جنگ

های صلیبی ضربه های زیادی به خلفا وارد کرد وارتششان را از هم گسیخت.

در دوران قبل هم حضرت علی با نژاد پرستی اعراب مخالفت کرد ودیدگاه یکسانی نسبت به

عرب وعجم درهرزمینه ای بوجود آوردوتهاجمی به هیچ کشوری نکرد.اعراب که از عدالت

علی(ع) منافعشان را ازدست داده بودند جنگ هایی ضد ایشان بوجود آوردند وبا تفرقه افکنی

سپاهشان را از هم جدا کردند اما ایشان با تمام قدرت ضد حق وطرف حق ایستاده بود وبا

نامردی وتوطئه ای به شهادت رسیدند حضرت علی اولین خلیفه ای بودند که بدست یک (به

ظاهر)مسلمان به قتل رسیدند(موضوع عثمان گنگ است).

پیامبر هم توسط اسلام برابری همه انسان هارا ثابت کرد مثل بلال حبشی که سیاهی برده

بود یا سلمان فارسی که عجم بود وحتی سلمان را ازاهل بیت خود دانست ودینی کامل

وجامع درعرصه برابری وبرادری به مسلمین عرضه کرد.

دردوران سه خلیفه پس از رحلت پیامبر نژاد پرستی اوج گرفت تاجایی که عثمان دست هر

فاسدی را در حکومت باز گذاشته بود وکشور به صورت نژادپرستی اعراب درآمده بودوعجمان

هیچ حقوقی نداشتند وکشورگشایی به اوج خود رسیده بود وبا وحشیگری همراه بود.

دراروپا که نظام فئودال به شدت برقرار بود واختلاف طبقاتی چشم بسته هم دیده می شد

ودرآنجا به جای مسئله نژآد پرستی اختلاف طبقاتی بیش از حد وآذار دهنده برای طبقات

پایین بود وراس آنها فئودال ها پاپ اسقف ها وشوالیه های مزدور وجیره خور قرار داشتند

وخفقان به صورتی بود که هیچ کسس نمی توانست فئودالیسم را براندازد وحتی اگر

شورشی می شد وبه پیروزی می رسید رهبری جدید شورشی نظام فئودالی قبلی را ادامه

می دادند در واقع آنها درک نمی کردند ونمی دانستند که مشکل از فئودال است نه اسان ها

وحکومت ها که ظاهر قضیه اند وفئودالیسم را نظامی خدایی می پنداشتند وفکر می کردند که

خداوند راس نظام فئودال است وحامی آنان است درحالی که راس نظام فئودال پاپ ومقام

شاه بود وآنها از اسم خدا وجایگاه خدا رای خود سو استفاده می کردند ومردم را فریب می

دادند وکسی نبود که گول این فریب را نخورد حتی کار به جایی رسیده بود که پاپ بهشت را

به مردم می فروخت(که پادشاهی باوجدان به نام ولاد داکول بود که گفت: من همه بهشت

رااز پاپ می خرم وهیچ کس را در آن راه نمی دهم.وبه خاطر این کارش پاپ اوراتکفیر کرد وبه

لقب خون آشام ظالم و...داد وصلیبیون را برای ساقط کردن او اعزام داشت. درحالی که ما

ذهنیتمان این شده که ولاد دراکول انسان بدی بوده وچهره ای خون آشام از او در ذهنمان

است وتا می گوییم دراکولا خصی خون آشام در ذهنمان می آید درحالی که چهره واقعی او

این چنین بوده
نژادپرستی منشا تمام مشکلات(قسمت 1قرون باستان و وسطی) 1
درحالی که غربی ها که اولین نفرشان پاپ بوده این چنین اورا به مردم می شناسانند وحتی

فیلم هایی در ژانر ترس از او منتشر می کنند
واقعا می بینیم که نظام تکفیر تفتیش عقاید وفئودال پاپ حتی باوجدان ترین اشخاص را به بد

معرفی می کند واعتبار ویاد این اشخاص را تا ابد تیره کردند.

من سعی کردم تاریخ را بازگو کنم ونژاد پرستی اعراب وآثار بد آن را معرفی کنم همین طور آثار

بد اختلاف طبقاتی وبرتر دانستن خود از دیگران که در قرون وسطی شایع بود وسعی کردم

این را جامع ومفید بگویم حال قضاوت با خودتان و وجدان خودتان است آیا نژاد پرستی باطن

واقعی خوبی دارد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

اگر مورد تایید شما قرار گرفت(( سپاس)) بزنید وحمایت کنید تا قسمت 2 این موضوع یعنی نژاد پرستی در دوره معاصر را درتایپیکی جدا شرح دهم .

RE: نژادپرستی منشا تمام مشکلات(قسمت 1قرون باستان و وسطی) - 1939 - 05-03-2012

قطعا نژادپرستی چیز بیهوده ای است
منتظر مقاله دوم شما هستم kaffe2
با تشکر

RE: نژادپرستی منشا تمام مشکلات(قسمت 1قرون باستان و وسطی) - ☭Nicola☭ - 05-03-2012

عکس هاراببینید.ببینید پاپ با حرفاش چه جوری آدمارو معرفی می کرد.تازه هنوز هم پاپ باقیست دردوران جنگ سرد طرف امریکاوانگلیس رومی گرفت انگار امریکا وانگلیس قدیس های آسمانی هستند وشوروی را کافر می خواند.پاپ قبلی رفیق گرمابه وگلستان جرج بوش فاسد ترین مرد تاریخ بود ازامریکا وانگلیس هزاران تن کیسه طلا می گرفت وواتیکانو کرد مظهر عیاشی جنسی واقعا که کاتولیکا خودشونو به پاپ فروختن.:97:

RE: نژادپرستی منشا تمام مشکلات(قسمت 1قرون باستان و وسطی) - Azarbayjanliam - 05-03-2012

نقل قول: بنی عباس برای بقای خود این بار به عجمانی دیگر مثل ترکان روی

آوردند وآنها هم باآنکه نفوذشان قدرتی نداشت اما جنگ سالاری خوبی برای اعراب بوجود

آوردند واعراب از تجربه ترکان برای جنگ بهره بردند وارتش وتجهیزات خودرا قدرت مند کردند اما

ترکان آگاهی خردی مثل خاندان برمکیان نداشتند وتنها دلیل بقای طولانی بنی عباس

قدرتی بود که ترکان برایشان به ارمغان آوردند وگرنه همان ششصد سال هم به زور دوام آوردند

وهنگام حمله هولاکوخان به بغداد بنی عباس از نفوذ ترکان وضعف خردی آنان ضعیف شده

بودند ومنقرض شدند

بنظر من منظور شما در این نوشته قوت خردی برمکیان بخواطر فارس بودن آنهاست!و این متن از نظر من نژادپرستانه است.

سوال من اینجاست که چگونه کسانی که ضعف خردی یا همان ضعف عقلی داشته اند، توانسته اند بعنوان سیف الاسلام اصلی ترین حافظ و مروج اسلام باشند؟
اصلاً مگر کسی که ضعف عقلی دارد میتواند بنا به گفته شما نظامی گری بکند؟ مگر ترکها ربات بوده اند؟

به نظر من تمامی ادعاهای دشمنی اعراب با فارس ها (البته کاملاً مربوط با این پست نیست)، فقط بخواطر قدرت و کمال زبان عربی است که فارسی جلوی آن سر تعظیم فرود آورده. چون این مسئله بگونه ای بیان میشود که انگار اعراب به زور شمشیر لغات عربی را داخل فارسی کرده اند!

RE: نژادپرستی منشا تمام مشکلات(قسمت 1قرون باستان و وسطی) - ☭Nicola☭ - 05-03-2012

من قصد محکوم کردن اعراب به خاطر تبعیض نژادی را داشتم واینکه چگونه برمکیان وهزاران ایرانی توسط بنی عباس وامیه به قتل رسیدند.اما

ترکان این اتفاق برایشان نیفتاد.ترکان در عرصه های نظامی سامانیان وغزنویان وسلجوقیان وخوارزمشاهیان نقش عالی داشتند وسپهسالاران

آن ها کشورمان را به اوج گسترش رساندند اما درایت آنها در امور نظامی خوب بود این چیزی بود که از کودکی می آموختن.واکثر افتخارات نظامی

ایران پس از اسلام به خاطر ترکان بوده.ترکان در جریان جنگ های صلیبی فتح قسطنطنیه و...نقش کلیدی ایفا کردن وامپراتوری عثمانی که چهارصد سال باقدرت پیش رفت را تاسیس کردند.

اما اعراب هنگام حمله درزمان عمربه اکثر زنان ایرانی تجاوز کزدن ودقیقا بر زور کلمات عربی را درمغز همه فرو می کردن(حتی زبان ترکی هم از

کلمات عربی مصون نماند)حتی ترکان روهم هم آذار واذیت می کردن وترکان باوجود قدرتشان حریف عربهای ملخ خور نمی شدند.حتی زبان فارسی

داشت ازبین می رفت تا فردی بزرگوار مثل فردوسی آمد واین زبان را پاس داشت.اگه ما هویت فارس داریم به خاطر این حکیم بزرگواراست
اینم عربها وملخ هایشان(عربای کثیف لعنتی....Angry)ازپخش این تصاویر عذر می خواهم اما واقعیت وذات عرباست
عرب سوسمارخور
:4fv:

RE: نژادپرستی منشا تمام مشکلات(قسمت 1قرون باستان و وسطی) - .ali. - 05-03-2012

به کار بردن همه در این پاراگراف و جمله صحیح نیست

RE: نژادپرستی منشا تمام مشکلات(قسمت 1قرون باستان و وسطی) - Azarbayjanliam - 06-03-2012

درست است که در زمان عباسیان، اعراب به ظاهر خلیفه بودند، ولی قدرت اصلی و حاکمان اصلی ترکان سلجوقی بوده اند، که گاه گاهی خلفای عباسی را تنبیه و یا خلع می کرده اند!

اعراب اصلاً قدرتی نداشته اند، حال آنکه بیایند و به اذیت ترکان بپردازند!

RE: نژادپرستی منشا تمام مشکلات(قسمت 1قرون باستان و وسطی) - khani_.................. - 06-03-2012

من نخوندم ولی به هر حال زحمت کشیدید مرسسسسسسسسیBig GrinBig GrinBig Grin

RE: نژادپرستی منشا تمام مشکلات(قسمت 1قرون باستان و وسطی) - ☭Nicola☭ - 06-03-2012

اما زمان عمر وعثمان ویزید ومعاویه ترکان اصلا زورشان به حکومت مرکزی نمی رسید واعراب آنان را مثل ایرانیان به بردگی می گرفتند اما پس از

برمکیان و نیاز بنی عباس به افرادی برای بقای قدرت ترکان نفوذ کردند و حرف شما درمورد خلع کردن خلفا از جانب ترکان درست است که در دوره

سلجوقیان وکمی قبل از آن امری متداول شده بود و پیوند های خیشاوندی بین بنی عباس وترکن صورت می گرفت که ثمره این اتحاد ترکانی

بودند که آناتولی را فتح وسپس قسطنطنیه را فتح کردند وامپراتوری بزرگ عثمانی را تاسیس کردند.ترکان در جبهه مسلمین در زمان جنگ های

صلیبی نقش کلیدی داشتند.

اما اعراب زمان برمکیان وقبل از آن که قدرت نفوذ زیادی داشتند همه را که غیر عرب بودند اذیت می کردند

این نکته را فراموش کردم که بگم زمان عمر به شام حمله شد ومسیحیان به بدترین شکل سلاخی شدند مثل ایران ساسانی.کلیسای بزرگ

منطقه هم به مسجد اموی تبدیل شد که هنوز در سوریه است وتوهینی به مسیحیان بود وهرگونه مراسم مذهبی مسیحی از سوی عمر به

شدت ممنوع بود .

این شخص عمر ماجراهای فاسد زیادی دارد وبدعت های او دردین بسیار زیاد است یکی از آنها این است که پدر همر یعنی خطاب ازطریقی

نامشروع از کنیزی صاحب دختر ششد و سال ها بهد در رابطه نامشروعی بادخترش صاحب پسری شد به نام عمر در واقع او حرامزاده حرامزاده بودو...

RE: نژادپرستی منشا تمام مشکلات(قسمت 1قرون باستان و وسطی) - در جستجوی حقیقت - 06-03-2012

ولي در زمان خلفاي راشدين كه بيشتر ترك ها تحت سلطه خليفه نبودندHuhHuhHuh