![]() |
فرنی بادام (حریره بادام) - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59) +---- موضوع: فرنی بادام (حریره بادام) (/showthread.php?tid=65819) |
فرنی بادام (حریره بادام) - Apathetic - 25-10-2013 ابتدا بادام را ۳ ساعت در آب جوش خیس کرده و سپس پوست آن را گرفته و پودر می کنیم . پودر بادام را با آرد برنج و شکر مخلوط کرده داخل شیر ( جوشیده سرد) می ریزیم... ![]() ● مواد لازم ▪ بادام خام ۳ عدد معادل ۱ قاشق مرباخوری پودر بادام ▪ شکر ۴ گرم معادل ۱ قاشق مرباخوری سر پر ▪ شیر ۲۱۰ گرم معادل یک لیوان پر ▪ آرد برنج ۱۰ گرم معادل ۱ قاشق غذاخوری سر پر ● چگونگی تهیه ابتدا بادام را ۳ ساعت در آب جوش خیس کرده و سپس پوست آن را گرفته و پودر می کنیم . پودر بادام را با آرد برنج و شکر مخلوط کرده داخل شیر ( جوشیده سرد) می ریزیم و روی حرارت ملایم بهم می زنیم تا قوام بیاید . کره در ماه هشتم اضافه می شود و مقدار آن ۵ گرم است . این غذا برای کودکان در سن هفت ماهگی مناسب است . |