انجمن های تخصصی  فلش خور
در مورد کاربران بدون تربیت خانوادگی در انجمن - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+--- موضوع: در مورد کاربران بدون تربیت خانوادگی در انجمن (/showthread.php?tid=6903)

صفحه‌ها: 1 2

در مورد کاربران بدون تربیت خانوادگی در انجمن - SABER - 05-05-2012

سلام خدمت دوستان.Smile

در مورد این کاربران نکته هایی رو می خوام بگن.

اول این که شما اصلا نباید اعصابتون رو خرد کنید و ناراحت بشید.

دوم این که این افراد نمی توانند با فحاشی کردن ذره ای ابرو و اعتبار دیگران رو خراب کنند مثلا وقتی یک نفر در خیابان با صدای بلند فحش ناموسی می ده همانا بی ناموسی خود را نشان می دهد و لا غیر.
پس اصلا اعصابتون رو خرد نکنید.

و نکته اخر هم این که این افراد از نعمت اندیشه بر خوردار نیستند وگرنه درک می کردند که در موضوعات عمومی نباید این طور فحاشی کنند زیرا هم بی احترامی به کلیه اعضای انجمن هست و هم بی شعور بودن خود را نشان می دهند.

و فردی که از نعمت اندیشه برخوردار نیست ارزش وقت تلف کردن را ندارد و شخصا این افراد در نظر من ذره ای وجود ندارند.

به قول بزرگی من اندیشه می کنم پس هستم بنابراین کسی که از نعمت اندیشه بر خوردار نیست وجود خارجی ندارد و باید نادیده گرفتش.(منظورم این نیست که بی تفاوت باشید من هم موافقم که باید با اینها برخورد کرد منظورم این است که خودتون رو ناراحت نکنید)

با سپاس از شما.Smile

RE: در مورد کاربران بدون تربیت خانوادگی در انجمن - ps3000 - 05-05-2012

منظورت اون ياروهه هست؟

اون كه اصلا آدم نبود!

RE: در مورد کاربران بدون تربیت خانوادگی در انجمن - poya - 05-05-2012

من تو تعجب موندم اومدم تو انجمن دیدم بالا نوشته شما 11 گزارش خوانده نشده داید.11؟:229:همشم برای ashegh2 گزارش داده شده بود من که رسیدم کاربر خودش محروم بود.منم دیدم موضوع هاش مونده رد تایید کردم به متن هاش توجه نکردم.ارزششو نداشت وقت تلف کنیم برای موضوع هاش.به قول 008 ادم نبود اصلا.

RE: در مورد کاربران بدون تربیت خانوادگی در انجمن - mohsenniceboy - 05-05-2012

مگه موضوع از چه قراره که شلوغش کردین و لینک زدین ؟ یارو کیه ؟ مارو هم متوجه کنین لطفا Huh

RE: در مورد کاربران بدون تربیت خانوادگی در انجمن - SABER - 06-05-2012

عزیزم فرد مهم نیست این طرز رفتار است که مورد بحث است و ناشایسته می باشد...

RE: در مورد کاربران بدون تربیت خانوادگی در انجمن - best~boy - 11-05-2012

آره خیلی بی ادب بود من شاخ دراوردم وقتی که دیدمConfusedConfused

RE: در مورد کاربران بدون تربیت خانوادگی در انجمن - negar98 - 16-05-2012

بچه نه نه ها و اون پسر هايي كه با دو تا اس همه از يك دو عاشقن Dodgy

RE: در مورد کاربران بدون تربیت خانوادگی در انجمن - armente - 12-06-2012

این که چیزی نیست. شما برید تو قسمت سایت بازی ها ببینید تو نظرات چه چیزایی که نمی نویسند. به نظرم اینجور آدم ها یه نوع کمبود دارند و می خوان به هر طریقی حتی اگه بد باشه جلب توجه کنند. واقعا بی فرهنگی تا چه حد. اینجا زیر 18 در حد 9،10 ساله خیلی داریم. حد اقل رعایت اونا رو بکنند. متاسفم برای اینجور آدم ها.

RE: در مورد کاربران بدون تربیت خانوادگی در انجمن - ps3000 - 16-06-2012

(14-06-2012، 12:24)sahar . نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-06-2012، 12:18)SUBZERO نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

HeartHeartBig Grin

این چی بود الان؟DodgyDodgy

اسپم

RE: در مورد کاربران بدون تربیت خانوادگی در انجمن - ramin2022 - 17-06-2012

من با آرمینا موافق هستم.Undecided