انجمن های تخصصی  فلش خور
بیا تو به این سوالا جواب بده. - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+--- موضوع: بیا تو به این سوالا جواب بده. (/showthread.php?tid=84849)

صفحه‌ها: 1 2 3 4

بیا تو به این سوالا جواب بده. - PeRFeKT G!Rl - 02-02-2014

نامه ای به عزیز ترینم:      سلام.روزی که رفتی درد بزرگی در قلبم به وجود امد.کاش نرفته بودی.تو بهترین ادم در زندگی ام بودی.خیلی دوستت داشتم.سفرت دراز و بی پایان است.دیگر بر نخواهی گشت.من با تو زندگی ام را شروع کردم و با تو بزرگ شدم.رفتی و دیگر بر نگشتی.دوستت دارم اخرین کلامم است.        حالا این ادمه کی بوده؟   1-مامانش  2-باباش  3-خواهرش  4-برادرش  5-خالش  6-داییش  7-عمش  8-عموش  9-مامان بزرگش  10-بابا بزرگش        کجا رفته بود؟  1-اون دنیا  2-مسافرت  3-خونه خاله  4-خونه مامانش اینا       از طرف کی بوده؟  1-بچش  2-خواهر زادش  3-نوه اش  4-برادر زادش  5-خواهر یا برادرشHeartHeartHeartHeartHeartHeartHeartHeartHeartHeartHeartHeartHeartHeartسپپپپپپپپپپپپپپپپپپاااااااااااااااااااااااس و نظررررررررررررررررررر یادتون نرهBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin

RE: بیا تو به این سوالا جواب بده. - leilajoon♥♥ - 02-02-2014

همه ی موارد.....خخخخخخخخخخخخخخخخخخخBig Grin

RE: بیا تو به این سوالا جواب بده. - PeRFeKT G!Rl - 02-02-2014

چه جالب ..........مرسی که به مطلب من هم سر زدی و نظر دادی راستی سپاس یادت نره....Big GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinHeartHeartHeartHeartHeartHeart

(02-02-2014، 14:33)صلیب777 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

همه ی موارد.....خخخخخخخخخخخخخخخخخخخBig Grin
چه جالب ......مرسی که به مطلب من هم سرزدی و نظر دادی راستی سپاس یادت نره.....Big GrinBig GrinHeartHeartHeartHeartHeartHeartBig GrinBig Grin

RE: بیا تو به این سوالا جواب بده. - ~ArTaBaNoOs~ - 02-02-2014

منم با صلیب777 موافقم

RE: بیا تو به این سوالا جواب بده. - mahdi1441 - 02-02-2014

[sub][sup] سایت قشنگی داری مخصوصا بخش نظراتت خیلی زیباستHeartHeart merci[/sup][/sub]HeartHeartnky راستی ج سوالتم همه موارد.....خخخخخخخخخ

RE: بیا تو به این سوالا جواب بده. - ارتمیس فاول - 02-02-2014

دیدی بهت سپاس دادم؟؟؟مامانش خونه خاله بچش!!Big Grin

RE: بیا تو به این سوالا جواب بده. - PeRFeKT G!Rl - 02-02-2014

(02-02-2014، 14:53)artabanoos نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

منم با صلیب777 موافقم
ممنون عزیزم.بازم به اینجا سر بزن.خیللللللللللللییییییییییییییی ممنونم که اومدیBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinHeartHeartHeartHeartHeartHeartSmileSmileSmileSmileSmile

(02-02-2014، 15:25)mahdi1441 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

[sub][sup] سایت قشنگی داری مخصوصا بخش نظراتت خیلی زیباستHeartHeart merci[/sup][/sub]HeartHeartnky راستی ج سوالتم همه موارد.....خخخخخخخخخ
خیلی ممنون مهدی جان.بازم بهم سر بزن منم بهت سر میزنم.HeartHeartHeartHeartHeartHeartBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin

(02-02-2014، 15:27)ارتمیس فاول نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیدی بهت سپاس دادم؟؟؟مامانش خونه خاله بچش!!Big Grin
ممنون که بهم سپاسو نظر دادی.بازم بیا ....خوشحال میشم ...منم بازم میام.....HeartHeartHeartHeartHeartHeartHeartHeartBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin

RE: بیا تو به این سوالا جواب بده. - 30Ḱᗩᔕ - 02-02-2014

مامانش ... crying

اون دنیا ... crying

بچش ... cryingcrying

RE: بیا تو به این سوالا جواب بده. - رویا استایلز - 02-02-2014

مامانش یا باباش رفته اون دنیا.خدا بیامرزتشBig Grin

RE: بیا تو به این سوالا جواب بده. - hastam - 02-02-2014

هیچ وقت ب خدا نگو مشکل بزرگ دارم ب مشکل بگو ی خدا بزرگ دارمSleepy