![]() |
بیا تو به این سوالا جواب بده. - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +--- موضوع: بیا تو به این سوالا جواب بده. (/showthread.php?tid=84849) |
بیا تو به این سوالا جواب بده. - PeRFeKT G!Rl - 02-02-2014 نامه ای به عزیز ترینم: سلام.روزی که رفتی درد بزرگی در قلبم به وجود امد.کاش نرفته بودی.تو بهترین ادم در زندگی ام بودی.خیلی دوستت داشتم.سفرت دراز و بی پایان است.دیگر بر نخواهی گشت.من با تو زندگی ام را شروع کردم و با تو بزرگ شدم.رفتی و دیگر بر نگشتی.دوستت دارم اخرین کلامم است. حالا این ادمه کی بوده؟ 1-مامانش 2-باباش 3-خواهرش 4-برادرش 5-خالش 6-داییش 7-عمش 8-عموش 9-مامان بزرگش 10-بابا بزرگش کجا رفته بود؟ 1-اون دنیا 2-مسافرت 3-خونه خاله 4-خونه مامانش اینا از طرف کی بوده؟ 1-بچش 2-خواهر زادش 3-نوه اش 4-برادر زادش 5-خواهر یا برادرش ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() RE: بیا تو به این سوالا جواب بده. - leilajoon♥♥ - 02-02-2014 همه ی موارد.....خخخخخخخخخخخخخخخخخخخ ![]() RE: بیا تو به این سوالا جواب بده. - PeRFeKT G!Rl - 02-02-2014 چه جالب ..........مرسی که به مطلب من هم سر زدی و نظر دادی راستی سپاس یادت نره.... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() (02-02-2014، 14:33)صلیب777 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.چه جالب ......مرسی که به مطلب من هم سرزدی و نظر دادی راستی سپاس یادت نره..... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() RE: بیا تو به این سوالا جواب بده. - ~ArTaBaNoOs~ - 02-02-2014 منم با صلیب777 موافقم RE: بیا تو به این سوالا جواب بده. - mahdi1441 - 02-02-2014 [sub][sup] سایت قشنگی داری مخصوصا بخش نظراتت خیلی زیباست
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() RE: بیا تو به این سوالا جواب بده. - ارتمیس فاول - 02-02-2014 دیدی بهت سپاس دادم؟؟؟مامانش خونه خاله بچش!! ![]() RE: بیا تو به این سوالا جواب بده. - PeRFeKT G!Rl - 02-02-2014 (02-02-2014، 14:53)artabanoos نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.ممنون عزیزم.بازم به اینجا سر بزن.خیللللللللللللییییییییییییییی ممنونم که اومدی ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() (02-02-2014، 15:25)mahdi1441 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.خیلی ممنون مهدی جان.بازم بهم سر بزن منم بهت سر میزنم. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() (02-02-2014، 15:27)ارتمیس فاول نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.ممنون که بهم سپاسو نظر دادی.بازم بیا ....خوشحال میشم ...منم بازم میام..... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() RE: بیا تو به این سوالا جواب بده. - 30Ḱᗩᔕ - 02-02-2014 مامانش ... ![]() اون دنیا ... ![]() بچش ... ![]() ![]() RE: بیا تو به این سوالا جواب بده. - رویا استایلز - 02-02-2014 مامانش یا باباش رفته اون دنیا.خدا بیامرزتش ![]() RE: بیا تو به این سوالا جواب بده. - hastam - 02-02-2014 هیچ وقت ب خدا نگو مشکل بزرگ دارم ب مشکل بگو ی خدا بزرگ دارم ![]() |