امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

بیا تو به این سوالا جواب بده.

نامه ای به عزیز ترینم:      سلام.روزی که رفتی درد بزرگی در قلبم به وجود امد.کاش نرفته بودی.تو بهترین ادم در زندگی ام بودی.خیلی دوستت داشتم.سفرت دراز و بی پایان است.دیگر بر نخواهی گشت.من با تو زندگی ام را شروع کردم و با تو بزرگ شدم.رفتی و دیگر بر نگشتی.دوستت دارم اخرین کلامم است.        حالا این ادمه کی بوده؟   1-مامانش  2-باباش  3-خواهرش  4-برادرش  5-خالش  6-داییش  7-عمش  8-عموش  9-مامان بزرگش  10-بابا بزرگش        کجا رفته بود؟  1-اون دنیا  2-مسافرت  3-خونه خاله  4-خونه مامانش اینا       از طرف کی بوده؟  1-بچش  2-خواهر زادش  3-نوه اش  4-برادر زادش  5-خواهر یا برادرشHeartHeartHeartHeartHeartHeartHeartHeartHeartHeartHeartHeartHeartHeartسپپپپپپپپپپپپپپپپپپاااااااااااااااااااااااس و نظررررررررررررررررررر یادتون نرهBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin
بیا تو به این سوالا جواب بده. 1
سکوت یک مهری رضایتش نیست
فکرش مشغوله اینکه
چطوری دهنتو
سرویس کنه
اساسی
Sleepy
پاسخ
 سپاس شده توسط 7383 ، ~ArTaBaNoOs~ ، پری استار ، ارتمیس فاول ، leilajoon♥♥ ، ♥nahid♥ ، ✖ƇRAzƳ ƤRιƝƇƐSѕ✖ ، آسمان سیاه... ، rana m ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، samira 409 ، Thyme ، ⓕⓐⓚⓔ ⓛⓘⓕⓔ♰ ، maryamam ، ★~Ѕдула~★ ، M ATIN ، ʂհმოἶო ، A.R.K
آگهی
همه ی موارد.....خخخخخخخخخخخخخخخخخخخBig Grin
‏در روزگاری که سلام و خداحافظ فرقی‌ با هم ندارند
نه ماندن کسی‌ حادثه ست نه رفتنِ کسی‌ فاجعه
پاسخ
 سپاس شده توسط PeRFeKT G!Rl
چه جالب ..........مرسی که به مطلب من هم سر زدی و نظر دادی راستی سپاس یادت نره....Big GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinHeartHeartHeartHeartHeartHeart

(02-02-2014، 14:33)صلیب777 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

همه ی موارد.....خخخخخخخخخخخخخخخخخخخBig Grin
چه جالب ......مرسی که به مطلب من هم سرزدی و نظر دادی راستی سپاس یادت نره.....Big GrinBig GrinHeartHeartHeartHeartHeartHeartBig GrinBig Grin
سکوت یک مهری رضایتش نیست
فکرش مشغوله اینکه
چطوری دهنتو
سرویس کنه
اساسی
Sleepy
پاسخ
منم با صلیب777 موافقم
پاسخ
Rainbow 
[sub][sup] سایت قشنگی داری مخصوصا بخش نظراتت خیلی زیباستHeartHeart merci[/sup][/sub]HeartHeartnky راستی ج سوالتم همه موارد.....خخخخخخخخخ
Big Grinامضام پـسـت هـــای خودمه ببینین لدفن Big Grin
 دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
بیا خوشت میاد..... باور کن یه سوال دارم.... ده بیا خو دیگ

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
آقا ما؟.... آقا شما... بیا بخند ادامه بده خخخخخ
سوالات متداول خانم ها..... پسرا بیاین یاد بگیرن در آینده بیچاره نشید
سوغات شهرتون چیه؟ بیا بگو و برو دیگ لوس نشو.......
اسمس93.....سری دوم
پاسخ
دیدی بهت سپاس دادم؟؟؟مامانش خونه خاله بچش!!Big Grin
پاسخ
(02-02-2014، 14:53)artabanoos نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

منم با صلیب777 موافقم
ممنون عزیزم.بازم به اینجا سر بزن.خیللللللللللللییییییییییییییی ممنونم که اومدیBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinHeartHeartHeartHeartHeartHeartSmileSmileSmileSmileSmile

(02-02-2014، 15:25)mahdi1441 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

[sub][sup] سایت قشنگی داری مخصوصا بخش نظراتت خیلی زیباستHeartHeart merci[/sup][/sub]HeartHeartnky راستی ج سوالتم همه موارد.....خخخخخخخخخ
خیلی ممنون مهدی جان.بازم بهم سر بزن منم بهت سر میزنم.HeartHeartHeartHeartHeartHeartBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin

(02-02-2014، 15:27)ارتمیس فاول نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیدی بهت سپاس دادم؟؟؟مامانش خونه خاله بچش!!Big Grin
ممنون که بهم سپاسو نظر دادی.بازم بیا ....خوشحال میشم ...منم بازم میام.....HeartHeartHeartHeartHeartHeartHeartHeartBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin
سکوت یک مهری رضایتش نیست
فکرش مشغوله اینکه
چطوری دهنتو
سرویس کنه
اساسی
Sleepy
پاسخ
مامانش ... crying

اون دنیا ... crying

بچش ... cryingcrying
Goodbye Flashkhor...
پاسخ
 سپاس شده توسط PeRFeKT G!Rl ، maryamam
مامانش یا باباش رفته اون دنیا.خدا بیامرزتشBig Grin
بیا تو به این سوالا جواب بده. 1[
پاسخ
هیچ وقت ب خدا نگو مشکل بزرگ دارم ب مشکل بگو ی خدا بزرگ دارمSleepy
اگر با گذشت کوچک میشدیم خدا انقدر بزرگ نبودHeartHeart
پاسخ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  بیا جواب بده
Exclamation یه سوال دارم اگه دورس جواب بدی با فهم ترین انسان هستی
  سخت ترین سوال دنیا اگه کسی بتونه جواب بده سپاس میشه
  یه سوال هوش جواب بدی خیلی مخی!
  اگه یه روز .... خوب بیا تو جواب بده
  چه جوری تماس رو جواب میدن؟
Tongue یه لحظه بیایین یک جواب بدین
  اگربه این 5سئوال جواب بدهید باهوشییییییدگر به این 5سوال ساده پاسخ دهید، خیلی باهوش هس
  بهترین خبری که شنیده بودین چی بوده؟ اگه خواستی جواب بده
  معما های جالب با جواب

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان