![]() |
چت کردن باخدا - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: علم، فرهنگ، هنر (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=40) +--- انجمن: مذهبی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=41) +--- موضوع: چت کردن باخدا (/showthread.php?tid=8800) |
چت کردن باخدا - پریا2 - 10-06-2012 باسلام به شما دوستان خوبم . میدونم خدا هیچوقت چت نمیکنه ولی ما میتونیم براش پیام بدیم وخدا همیشه همه جا بیننده وبه همه چیز آگاهه من چون فلش خور وهمه ی بچه های فلش خور رادوست داشتم دلم می خواست اونها رو هم توی این قسمت شریک کنم تا شایدخودم هم ثوابی نصیبم بشه . شما میتونید اینجا باخداحرف بزنید حتی اگه شده دلم میخوادشبها قبل ازخواب یک دقیقه به اینجاسربزنید وباخدا حرف بزنید که اونهم حتما می بینه و جواب میده اول خودم میگم : ای خدای مهربان! ای نور! ای آنکه پیش ازهمه بوده ای وبعدازهمه خواهی بود! خداوندا خودت میدانی که چقدردوستت دارم واگر زمانی گناهی میکنم ازسر غفلت است یافریب شیطان رامی خورم . خداوندا گناهانم رابیامرز ومرا درپناه خود حفظ کن که من ناتوانم محتاج کمک توهستم واگرتو کمکم نکنی من هیچ نیستم وتوانایی محافظت ازخودم دربرابرگناهان راندارم . آمین ممنونم ازاینکه این موضوع رامی خوانید . لیلی RE: چت کردن باخدا - mohamad66 - 10-06-2012 درود خدای مهربون من خیلی حرف دارم اما فکر میکنم چند تا دختر و پسر فوضول ریختن این جا و دارن حرف های منو میخونند پس تا بعد بدرود ![]() RE: چت کردن باخدا - ♥گل یخ ♥ - 10-06-2012 سلام خدا جونم اگر کاری کردم که کسی از دست من ناراحت شده منو ببخش و همه ی گناهانمو نادیده بگیر خدا جونم عاااااااااااااشقتم خیلی باحالی از طرف ندا:498: RE: چت کردن باخدا - *mahya* - 10-06-2012 میگفتم خدایا بعضی موقع ها مجبور میشم کاری هاییو بکنم که خودم از اون کارا متنفرم که بعضی از این کارا باعث میشن خیلیا از دستم ناراحت بشن تو منو ببخش به اونا هم بگو منو ببخشن..... RE: چت کردن باخدا - AmItiSe - 10-06-2012 ای خدا جونم خیلی دوست دارم و امیدوارم تو هم من و دوست داشته باشی اگر تو نمازم غفلت کردم یا دیر خوندم من و ببخش یا اگه اشتباهی کردم که تو رو ناراحت کرده من و ببخش و مطمئن باش من دیگه کار اشتباهی نمی کنم که ناراحتت کنه عاشقتم و خواهم ماند و به خاطر تو نمازم را میخوانم قربانت ستاره ![]() ![]() موضوع خیلی خوبی بود مرسی لیلی جونممممممممممممممممممممم RE: چت کردن باخدا - Ali MuSiC - 10-06-2012 سلام خدا جون خوبی خانم بچه ها خوبن میخواستم بگم من تا حالا اشتباه های زیادی تو زندگیم کردم ازت میخوام که منو ببخشی ممنون خداحافظ مدیریت فلش خور ![]() دوست دارم خدا جونم ![]() RE: چت کردن باخدا - mohsenniceboy - 11-06-2012 خدایا خودت می دونی چی تو دلمه ! قدرت گفتنشو ندارم . RE: چت کردن باخدا - نادیا جون - 11-06-2012 خدایا من شب و روز به فکر اونم کاری کن که من و اون یا هم آشنا شیم و یکشنبه که رفتم کلاس اون از من خوشش بیاد خدایا خودت میدونی که برای یکشنبه چه قدر مشتاقم خودت میدونی کیه و اسمش رو هم میدونی پس کاری کن که ما با هم رو به رو شیم الهی آمین RE: چت کردن باخدا - سنیتا - 11-06-2012 سلام خداجونم . دوستت دارم .میدونم من بنده ی خوبی برات نبودم وهمیشه شیطنت وبازیهام نذاشته زیاد خوب باشم ولی به جون عزیزترین کسم خودتم میدونی که خیلی دوستت دارم . خدایا گناهان من را ببخش وخودت کمکم کن اونجوری باشم که تومیخوای .ممنونم ازت.آمین پری جون ممنونم . خیلی کارخوبی کردی اینجا را درست کردی .دوستت دارم ![]() RE: چت کردن باخدا - همنفس - 11-06-2012 پروردگارا اگربه خاطربهشت ودوری ازجهنم به سویت امدم پس بگذار دراتش جهنم بسوزم ولی اگر به خاطر خودت به سویت امدم بگذار همیشه درکنارت بمانم پروردگارا ببخش مرا ![]() |