انجمن های تخصصی  فلش خور
آموزش درست کردن کیک مخملی با پنیر خامه ای - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59)
+---- موضوع: آموزش درست کردن کیک مخملی با پنیر خامه ای (/showthread.php?tid=91761)



آموزش درست کردن کیک مخملی با پنیر خامه ای - tyjtfhdhr - 26-02-2014

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://iranbayan.com/wp-content/uploads/2014/02/gonzo.ir_30.jpg

آموزش درست کردن کیک مخملی با پنیر خامه ای

مواد لازم :

سه چهارم فنجان آرد گندم

سه چهارم فنجان آرد شیرینی پزی

یک چهارم فنجان پودر کاکائو

دو قاشق چای خوری بکین پودر

نصف قاشق چای خوری نمک

سه چهارم فنجان بعلاوه دو قاشق سوپ خوری شکر

۶ قاشق سوپ خوری کره

دو عدد زرده تخم مرغ و دو عدد سفیده تخم مرغ در دو ظرف جداگانه

دو قاشق چای خوری وانیل

چهار قاشق چای خوری رنگ غذای قرمز رنگ

یک فنجان باتر میلک (butter milk در پایین صفحه توضیح داده ایم)

۳۵۰ گرم پنیر خامه ای

سه چهارم فنجان پودر قند

یک و نیم قاشق چای خوری وانیل

۵۰ گرم شکلات رنده شده برای تزئین روی کیک

طرز تهیه :
فر را با حرارت ۳۷۵ درجه فارنهایت داغ کنید . آردها ، پودر کاکائو ، بکین پودر و نمک را در یک کاسه متوسط با هم مخلوط کنید . شکر و کره را در یک کاسه بزرگ با مخلوط کن برقی خوب هم بزنید تا حالت خامه مانند به خود بگیرد . زرده تخم مرغ ، سپس وانیل و رنگ غذا را به آن اضافه کنید و همچنان آن را هم بزنید . نیمی از باتر میلک و سپس نیمی از مخلوط آرد را به آن بیفزایید و دوباره بقیه باتر میلک را به آن اضافه کنید . بقیه آرد را نیز اضافه کرده و همچنان هم بزنید تا کاملا مخلوط شود . بعد از اینکه همزن را خوب تمیز کردید ، سفیده تخم مرغ را در یک کاسه متوسط ریخته و با سرعت بالا هم بزنید . سپس آن را به خمیر اضافه کنید . خمیر را روی سینی فر پهن کنید . به مدت ۲۰ دقیقه کیک را در فر بپزید . سپس آن را روی صفحه مشبک فر قرار دهید تا خنک شود ، آنگاه کیک را از سینی جدا کرده و به مدت ۴۵ دقیقه در دمای اتاق قرار دهید تا خنک شود .
جهت تهیه رویه خامه ای کیک ، پنیر خامه ای ، پودر قند ، شکر و وانیل را در یک کاسه ریخته و با همزن برقی با سرعت متوسط هم بزنید . یک لایه کیک را در یک ظرف مناسب سرو کردن قرار دهید ، روی آن مخلوط خامه ای را بریزید ، سپس لایه دوم کیک را روی این لایه خامه قرار داده و بقیه خامه را روی آن بریزید و در پایان روی آن را با شکلات رنده شده تزئین کنید .


RE: آموزش درست کردن کیک مخملی با پنیر خامه ای - ☆รคђคг★ - 26-02-2014

فک  کنم خوشمزه  باشع ...مر30+سپاس


RE: آموزش درست کردن کیک مخملی با پنیر خامه ای - 975 - 20-04-2014

چه باحال بودBig Grin