امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

علي کريمي: بايد دست همديگر را بگيريم

هافبک تيم ملي فوتبال ايران ضمن همدردي با زلزله‌زدگان کشورمان گفت: در اين شرايط سخت بايد دست هموطن‌مان را بگيريم.

به نقل از فارس، علي کريمي در خصوص زلزله شمال‌غرب کشورمان عنوان کرد: تيم ملي در حال حاضر در اردوي مجارستان در شرايط خوبي به سر مي‌برد اما فکرمان لحظه‌اي از شرايط زلزله‌زدگان غافل نيست.

وي افزود: احساس همدردي‌ام را با مردم خونگرم آذربايجان اعلام مي‌کنم و اميدوارم همه مردم در کنار مسئولان دست به دست هم دهند و براي رفع مشکلات تلاش کنند. آرزوي قلبي‌ام اين است که مشکلات اين عزيزان هر چه سريع‌تر رفع شود و زندگي‌شان به روال عادي بازگردد.

کريمي خاطرنشان کرد: هم‌اکنون در اردوي تيم ملي هستم و پس از بازگشت به ايران هر کمکي که از دستم برآيد انجام خواهم داد. در اين شرايط سخت بايد به همديگر کمک کنيم و دست يکديگر را بگيريم. آنهايي که جانشان را از دست دادند، هموطنان ما هستند و بايد در اين روزهاي دست آنها را بگيريم. اين اتفاق در مناطق سردسير رخ داده و بايد همه با عزم ملي قبل از فرا رسيدن فصل سرما شرايط زندگي را براي حادثه‌ديدگان فراهم کنيم.

هافبک پرسپوليس در پايان گفت: به بازماندگان افرادي که در اين زلزله دلخراش جان سپردند تسليت مي‌گويم و براي افرادي که مجروح شده‌اند آرزوي سلامتي دارم.
پاسخ
آگهی

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: