امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

مایکروسافت : Quantum Break در حال حاضر نیز فوق العاده می باشد

مایکروسافت : Quantum Break در حال حاضر نیز فوق العاده می باشد 1
Quantum Break یکی از انحصاری های بزرگ و مهم مایکروسافت می باشد که می باشد که برای خود مایکروسافت نیز خیلی مهم است که این پروژه موفقی باشد . همان طور که می دانید در مراسم GamesCom امسال تریلری ۸ دقیقه ای از گیم پلی این عنوان در کنفرانس مایکروسافت پخش شد که وافعا نوید یک شاهکار را می داد اما این دمو برای عموم قابل بازی نبود .

اما برخی اشخاص مانند آقای  Aaron Greenberg رییس بخش تبایغات جهانی استودیو های مایکروسافت توانسته اند دمو این عنوان را بازی کنند و نظر خود را نیز در رابطه با آن بیان کردند :
نقل قول: امشب پس از اتمام کار روزانه به بازی کردن عنوان Quantum Break خواهم چرداخت که احتمالا بسیار لذت بخش خواهد بود .
آقای Aaron Greenberg پس از تجربه بازی نیز نظر خود را در رابطه با آن بیان کردند :
نقل قول: این بازی بسیار لذت بخش و عالی می باشد ، بازیبازیان عاشق این بازی خواهند شد . بازی در حال حاضر نیز فوق العاده زیبا می باشد و عالی اجرا می شود .
آقای Aaron Greenberg  در پاسخ یکی از طرفداران در رابطه با گرافیک عنوان Quantum Break نیز گفته اند :
نقل قول: از مهم ترین نقاط قوت بازی گرافیک آن می باشد که به طرز فوق العاده ای زیبا می باشد . خود من من نیز در حال حاضر از گرافیک بازی هیجان زده هستم ! .
Quantum Break جدیدترین ساخته استودیو Remedy می باشد که درسال ۲۰۱۵ به طور انحصاری برای کنسول Xbox One منتشر خواهد شد .
مایکروسافت : Quantum Break در حال حاضر نیز فوق العاده می باشد 1
منـ دیگـر به گذشتهـ نگاهـ نمی‌کنمـ. پشیمانـ نیستمـ. منـ بهـ آیندهـ نگاهـ می‌کنمـ. همهـ چیز بهـ یکدیگر متصـلـ هستند و منـ از آنـ برایـ افشاگریـ استفادهـ میـ کنم، برایـ محافظتـ و اگر لازمـ شد ... برایـ مجازاتـ.

(Aiden Pearce)
پاسخ
آگهی

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  بازی ایرانی اتوبان آماده انتشار می باشد
  شایعه: ممکن است بازی GTA 6 یکی از عناوین انحصاری زمانی پلی‌استیشن ۵ باشد
  فروشگاه مایکروسافت جزئیاتی را در مورد نسخه‌ی بعدی سری eFootball PES را لو داد
  نام بازی جدید استودیوی مونتریال برادران وارنر ممکن است Gotham Knights باشد
  شینجی میکامی: اگر Resident Evil 4 Remake بازی خوبی باشد از آن حمایت خواهم کرد
  عکس‌هایی از بازی Mafia 2 Definitive Edition برروی فروشگاه مایکروسافت قرار گرفت
  سازندگان بازی Quantum Error هنوز تاریخ انتشار دقیقی ندارند
  طراح بازی Dying Light 2: کنترلر DualSense می‌تواند یکی از بهترین‌های تاریخ باشد
  گیم‌پلی بازی Quantum Error بسیار شبیه به عناوین DOOM 3 و Dead Space خواهد بود
  مدت زمان تقریبی گیم‌پلی Quantum Error مشخص شد

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان