امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

اس ام اس یلـــــــدا✡

بیا ماه من و یلدای من باش/ شب بارانیه دی ماه من باش/ بیا زیباترین مجنون این شب/ یه عمری با من و لیلای من باش
.
.
.
.
.
کوتاه ترین شب ها هم بی تو نمی گذشت . رحم کن خوب من ، امشب شب یلداست
.
.
.
.
.
 شب یلدا همیشه جاودانی است! زمستان را بهار زندگانی است! شب یلدا شب فر و کیان است! نشان سنت ایرانیان است. یلدا مبارک.
.
.
.
.
.
  لبخند به لبهای تو حک باشد غمهای تو مدام اندک باشد یلدا که سرشار زلبخند خداست بر وسعت جانت مبارک باشد
.
.
.
.
.
هوای فاصله سرد است …من از کلاف دلم برایت خیال گرم میبافم… یلدا مبارک
.
.
.
 بلند ترین شب سال هم با همه ی خوبی ها و بدی ها میگذرد توهم بگذر از اشتباهات دیگران .یلدا یتان مبارک
.
.
.
.
.
.
 تنهایی یعنی: شب یلدا تمام شب رادیو گوش بدی و فقط ایرانسل بهت پیام تبریک بده
.
.

.
.

پای یلدای دلت یواشکی زمزمه کن/ زیرلب یه یادی ازنوردل فاطمه کن/ چشماتوخیره کن و سوره والعصروبخون/ یه دعابراظهورپسر فاطمه کن/ اللهم عجل لولیک الفرج/ (هدیه شب یلدا)
.
.
.
.
 با سلام اگر در صحت و سلامت به سر میرید لطفا به این شماره پیامک خالی بفرستید . . . .طرح سر شماری جوجه آخر پاییز
.
.
.
.
.
.
بدو که روز کوتاههپائیز آخر راهه هندونه رو آوردی؟ جوجه هاتو شمردی ؟ زمستون میشه فردا مبارک باشه یلدا
.
.
.
.
.
.

به صد یلدا الهی زنده باشی/ انار و سیب و انگور خورده باشی/ اگر یلدای دیگر من نباشم/ تو باشی و تو باشی و توباشی و…
.
.
.
.
.
میدونی فرق تو با من چیه؟ من رو هر ۱۰سال یبار شمارش میکنن ولی تو رو آخر پاییز هر سال جوجو یلدات مبارک
.
.

.
.
.

حیف شارژ ندارم وگرنه شب یلدارو بهت تبریک میگفتم! شب یلدا مبارک
.
.
.
.
.
 تو دلداری چو من دیوونه داری/ تو مجنونی چو من بی خونه داری/ شب یلدا مرا دعوت کن ای دوست/ اگه تو یخچالت هندونه داری!
.
.
.

کاش میشد برای یک شب هم که شده هندوانه باشم همان قسمتش که سهم توست! 
یلدا مبارک
.
.
.
.
.

یه جای اینکه رز یا پونه باشیم / برای هم بیا گلخونه باشیم/ نکن تلخی به یمن جشن یلدا / برای هم بیا هندونه باشیم
.
.
.
.
.
اگر میم مشکلات را برداریم زندگی شیرین میشه برایت هزاران یلدای شکلاتی آرزو دارم عمرتان طولانی ، قلبتان آفتابی!

.
.
.

.
تنها چند دقیقه ناقابل مى تواند از یک شب عادى، شب یلدا بسازد؛ ولى با هم بودن است که آن را نیک نام کرده و در تاریخ ماندگار شده است
.
.
.
.
.
.
.
.
فریاد کشیده هر دو جیبم جانسوز / با دیدن نرخ هندوانه دیروز/ یلدا تو کمی دیر تر امسال بیا / یارانه برای تو ندادند هنوز!
.
.
.
.

.
.
.
چه سخاوتمند است پاییز که شکوه بلندترین شبش را عاشقانه پیشکش تولد زمستان کرد زمستانتان سفید و سلامت… یلدا مبارک
.
.
.
.
.
 یه پاییزه دیگم از رفاقتمون گذشت یلدات مبارک رفیق!
.
.
.
.
.
  من امشب دارم میرم، فکر نکنم دیگه همدیگر رو ببینیم… منو فراموش نکن و به خاطر تمام بدی هام منو ببخش… از طرف پاییز - یلدا مبارک
.
.
.
.
بلندترین شب سال هم خورشید را ملاقات خواهد کرد و این یعنی بوسه گرم خداوند بر صورت زندگی وقتی همه چیز یخ می زند. یلدا مبارک
پاسخ
 سپاس شده توسط ❀இℬℯѕ✟♚ℊⅈℛℒஇ❀
آگهی

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان