18-12-2014، 13:03
بیا ماه من و یلدای من باش/ شب بارانیه دی ماه من باش/ بیا زیباترین مجنون این شب/ یه عمری با من و لیلای من باش
.
.
.
.
.
کوتاه ترین شب ها هم بی تو نمی گذشت . رحم کن خوب من ، امشب شب یلداست
.
.
.
.
.
شب یلدا همیشه جاودانی است! زمستان را بهار زندگانی است! شب یلدا شب فر و کیان است! نشان سنت ایرانیان است. یلدا مبارک.
.
.
.
.
.
لبخند به لبهای تو حک باشد غمهای تو مدام اندک باشد یلدا که سرشار زلبخند خداست بر وسعت جانت مبارک باشد
.
.
.
.
.
هوای فاصله سرد است …من از کلاف دلم برایت خیال گرم میبافم… یلدا مبارک
.
.
.
بلند ترین شب سال هم با همه ی خوبی ها و بدی ها میگذرد توهم بگذر از اشتباهات دیگران .یلدا یتان مبارک
.
.
.
.
.
.
تنهایی یعنی: شب یلدا تمام شب رادیو گوش بدی و فقط ایرانسل بهت پیام تبریک بده
.
.
.
.
پای یلدای دلت یواشکی زمزمه کن/ زیرلب یه یادی ازنوردل فاطمه کن/ چشماتوخیره کن و سوره والعصروبخون/ یه دعابراظهورپسر فاطمه کن/ اللهم عجل لولیک الفرج/ (هدیه شب یلدا)
.
.
.
.
با سلام اگر در صحت و سلامت به سر میرید لطفا به این شماره پیامک خالی بفرستید . . . .طرح سر شماری جوجه آخر پاییز
.
.
.
.
.
.
بدو که روز کوتاههپائیز آخر راهه هندونه رو آوردی؟ جوجه هاتو شمردی ؟ زمستون میشه فردا مبارک باشه یلدا
.
.
.
.
.
.
به صد یلدا الهی زنده باشی/ انار و سیب و انگور خورده باشی/ اگر یلدای دیگر من نباشم/ تو باشی و تو باشی و توباشی و…
.
.
.
.
.
میدونی فرق تو با من چیه؟ من رو هر ۱۰سال یبار شمارش میکنن ولی تو رو آخر پاییز هر سال جوجو یلدات مبارک
.
.
.
.
.
حیف شارژ ندارم وگرنه شب یلدارو بهت تبریک میگفتم! شب یلدا مبارک
.
.
.
.
.
تو دلداری چو من دیوونه داری/ تو مجنونی چو من بی خونه داری/ شب یلدا مرا دعوت کن ای دوست/ اگه تو یخچالت هندونه داری!
.
.
.
کاش میشد برای یک شب هم که شده هندوانه باشم همان قسمتش که سهم توست!
یلدا مبارک
.
.
.
.
.
یه جای اینکه رز یا پونه باشیم / برای هم بیا گلخونه باشیم/ نکن تلخی به یمن جشن یلدا / برای هم بیا هندونه باشیم
.
.
.
.
.
اگر میم مشکلات را برداریم زندگی شیرین میشه برایت هزاران یلدای شکلاتی آرزو دارم عمرتان طولانی ، قلبتان آفتابی!
.
.
.
.
تنها چند دقیقه ناقابل مى تواند از یک شب عادى، شب یلدا بسازد؛ ولى با هم بودن است که آن را نیک نام کرده و در تاریخ ماندگار شده است
.
.
.
.
.
.
.
.
فریاد کشیده هر دو جیبم جانسوز / با دیدن نرخ هندوانه دیروز/ یلدا تو کمی دیر تر امسال بیا / یارانه برای تو ندادند هنوز!
.
.
.
.
.
.
.
چه سخاوتمند است پاییز که شکوه بلندترین شبش را عاشقانه پیشکش تولد زمستان کرد زمستانتان سفید و سلامت… یلدا مبارک
.
.
.
.
.
یه پاییزه دیگم از رفاقتمون گذشت یلدات مبارک رفیق!
.
.
.
.
.
من امشب دارم میرم، فکر نکنم دیگه همدیگر رو ببینیم… منو فراموش نکن و به خاطر تمام بدی هام منو ببخش… از طرف پاییز - یلدا مبارک
.
.
.
.
بلندترین شب سال هم خورشید را ملاقات خواهد کرد و این یعنی بوسه گرم خداوند بر صورت زندگی وقتی همه چیز یخ می زند. یلدا مبارک