23-06-2015، 21:27

رئیس بارسا به ادعای لاپورتا که گفته بود با مسی تلهپاتی دارد واکنش نشان داده است.
خوان لاپورتا اخیرا اعلام کرده که با مسی تلهپاتی دارد و بازیکنان تیم برای دوباره انتخاب شدنش به عنوان مدیر تیم از او حمایت می کنند.
اما بارتومئو، مدیر فعلی بارسا به این ادعا واکنش نشان داده است و در این باره صحبت کرده است:«مسی بازیکنی با ارزش برای تیم است و لوئیز انریکه هم فضای خوبی برای او فراهم کرده است. من تلهپاتی روحی با او ندارم. اما هر وقت با او کار داشته باشم تماس می گیرم. ما یک چرخه برنده را بسته ایم و دوباره یک جدید آن را باز کرده ایم. این کار کاملا انجام شده است.
من پاسخی برای ادعاهای کذب ندارم. لاماسیا کارش را می کند و هرساله بازیکنانی به تیم اصلی راه پیدا می کنند. ما هم از این بابت خیلی خوشحالیم. درباره کاتالونیا هم باید بگویم ما باشگاهی کاتالانی هستیم . اما کاری به سیاست نداریم.
توافقی دوباره و سه باره با یونیسف انجام دادیم. امسال هم بدون هیچ حرف اضافه ای 3 میلیون برای پروژه های دیگر داشتیم. بارسایی که هدف من است مثل همین بارسای یک سال و نیم اخیر است. تیمی که برنده است و بر بازی ها سلطه دارد. شما باید تصمیم بگیرید که چه چیز برای بارسا خوب است».